Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

öylemii dersinnn inşallaaahh kankoşumm hep bırlıkte bu ayy bence bombaları patlatcazzzz
kız ben kocamla 14 yaşımda çıkmaya başladım bide
o yasta napıodunuz kızz
Insallah bu sefer olurr Saglikli hayirli bir bebiss Ayyy nedense ben kasim ayi icin coook istiyorum ya hayatimda hic bu kadar istememistimm olmasini bu sefer cook fazla istiyorum insallah rabbim herkese saglikli birer evlat verir
inşallahhh cnmmm cok ıstıosann ıyıı performans beklıorum senden bu ayy
şaka yapıyorum canım kız siz sordunuz bak şimdi benim kocamda hala tık yok unuttumu acep

yok plann yapmıstrı oo bencee boyle sessızlıgın arkasında hep bısey cıkarrr

unutursa vay haline adamın ağzını gözünü dağıtırım vallaunutmamıştır cnm korkma
benm kocam hem alyans aldı hemde bilezik hava atmak gibi olmasında
götümü yırttım ama bilezik diye

ya hiç unutmazdı buzamana kadar birşey alsada yapıcağı varsada içinde tutamaz ben bilirim çatlar yoksa ama kaç gün oldu adamda tık yok hiç birşeyden sözetmedi sanırım unuttu busefereve almam valla unutursa

dah gelenimiz cok olur gumusüm...gitmeme artik baska topiklere yaw yorulmustum zaten..gez gez nereye kadar
bu sözünü hatırlatıyım başka bi yerde göriyim seni kukuşunu keserim ama
Off kizlar ya canim asure cekti benim ya nerdende geldi aklima bilmiyorum soyle uzeri findikli fln
Sanirim annemi ozledim ben
ayy bnde özledim annemi bayramda gitcem ancak
offf bayram demişken arabamız tıklım tıklım yine her seferinde aynı soorun inş kocamın abisi izin alamaz da gidemezler köye servis sanki bizim araba yolda onu bırak bunu bırak anneme gec kalıyorum ben

nebileyim ilk aşk yada lise aşkı derler ya o hesap iştegüzeldi ama

kız aslında bişey yapamadık desem yeridir nerde kuytu bir köşe bulsak annem yakalıyodu herdefasında.dedektif gibi kadındı ya

bu topıgınn bekçisi benim hepinizi takıp edecemm baska topıklerde gorursem gümüşe bildircemm oda kukuşunuzu kesecekmişş :84:

tamam anlasildi keseceksiniz kukusumu

ama bi sunu söylüm son bi kac kez diger yerleri gezimde bi vedalasim tamam miayip olmasin onlarada....

aaa sen benm melek kocamı duydun dimi doğum günümde bana bi süpriz yaptı hayatımda unutmam o günü
ama zor tutmuştur eminim oda tutamaz içinde
valla eve almazsan haklısın

Ay ne guzell bayrami annenin yaninda gecirceksinn

bu topıgınn bekçisi benim hepinizi takıp edecemm baska topıklerde gorursem gümüşe bildircemm oda kukuşunuzu kesecekmişş :84:
tmm kanka bildir bana durumları
tamam anlasildi keseceksiniz kukusumu

ama bi sunu söylüm son bi kac kez diger yerleri gezimde bi vedalasim tamam miayip olmasin onlarada....
çabuk vedalaş gel bekliyoruz

kız aslında bişey yapamadık desem yeridir nerde kuytu bir köşe bulsak annem yakalıyodu herdefasında.dedektif gibi kadındı ya

:86: anlamıs kadın kızının hızlı oldugunuuu ayyy dusunsene senı yakalayınca sevgılının yanındaa sacından tutup goturdugunu hayal ettımdee

aaa sen benm melek kocamı duydun dimi doğum günümde bana bi süpriz yaptı hayatımda unutmam o günü
ama zor tutmuştur eminim oda tutamaz içinde
valla eve almazsan haklısın

Benim hem evlilik hemde dogum gunum ayni gun bu sefer cok farkli bisey bekliyo seni dedi ay var gerci.. Bence seninki unutmamistir canim vardir kafasinda bir plan.

kizlar sürekli birileri girsin mesaj yazsinki topigimiz gebelik bölümünün en üstünde olsun....

ben geldiiiimm:)))
hoşgeldn cnm
Ay ne guzell bayrami annenin yaninda gecirceksinn
kocam her bayram götürür anneme hatta her özledim dediğimde gideriz arabamız var 3 saatlik yol zaten gidip geliriz hemen
sorun nasıl gittiğim tıkış pıkış gidiyoruz köye kadar sonra rahatız ama gec kalıyoruz 2 köye uğruyoruz giderken ama bu kez sadece babanneye uğrarım eltimin köyünde inmem zaten akşam gitcez işlerine gelirse eti halledip gtcez hemen

anneden ayrı olmak cok zordur eminimmmm iyice hasret gıderırsınn kızın ne haltlar yıyo bı bılsen dersınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…