- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
öylemii dersinnn inşallaaahh kankoşumm hep bırlıkte bu ayy bence bombaları patlatcazzzzvalla aynı dertteym bi an önce alsyadı genc anne olmak istiyorum kızımla babasının kredi kartlarını alıp alışverişe kuaföre gitmek istiyorum
inş olcak bebeğim bu ay ümitliyim topiğimizin ilk hamilesi olcaksın bnce
benmki görücü usuluydu hatta akrabaydık
genc cıtır ateşli kızlar
inş bebeğim inş
demi kadın günlerine malzeme oldum iyimi
kız ben kocamla 14 yaşımda çıkmaya başladım bide
inşallahhh cnmmmInsallah bu sefer olurr Saglikli hayirli bir bebiss Ayyy nedense ben kasim ayi icin coook istiyorum ya hayatimda hic bu kadar istememistimm olmasini bu sefer cook fazla istiyorum insallah rabbim herkese saglikli birer evlat verir
şaka yapıyorum canım kız siz sordunuz bak şimdi benim kocamda hala tık yok unuttumu acep
unutursa vay haline adamın ağzını gözünü dağıtırım vallaunutmamıştır cnm korkma
benm kocam hem alyans aldı hemde bilezik hava atmak gibi olmasında
götümü yırttım ama bilezik diye
bu sözünü hatırlatıyım başka bi yerde göriyim seni kukuşunu keserim amadah gelenimiz cok olur gumusüm...gitmeme artik baska topiklere yaw yorulmustum zaten..gez gez nereye kadar
ayy bnde özledim annemi bayramda gitcem ancakOff kizlar ya canim asure cekti benim ya nerdende geldi aklima bilmiyorum soyle uzeri findikli fln
Sanirim annemi ozledim ben
inşallahh aşkımm o günleride görüceksınnnöylemi dersin bu ay ilk bomba benden olursaa heycandan ölürümmm :18:
14 yasındayken askı nerden bılıodun kııızzz aslındaa guzeldırr en saf halındee manita filannn
hos bulduk...
öylemii dersinnn inşallaaahh kankoşumm hep bırlıkte bu ayy bence bombaları patlatcazzzz
o yasta napıodunuz kızz
inşallahhh cnmmmcok ıstıosann ıyıı performans beklıorum senden bu ayy
yok plann yapmıstrı oo bencee boyle sessızlıgın arkasında hep bısey cıkarrr
bu topıgınn bekçisi benim hepinizi takıp edecemm baska topıklerde gorursem gümüşe bildircemmoda kukuşunuzu kesecekmişş :84:
aaa sen benm melek kocamı duydun dimi doğum günümde bana bi süpriz yaptı hayatımda unutmam o günüya hiç unutmazdı buzamana kadar birşey alsada yapıcağı varsada içinde tutamaz ben bilirimçatlar yoksa ama kaç gün oldu adamda tık yok hiç birşeyden sözetmedi sanırım unuttu busefer eve almam valla unutursa
bu sözünü hatırlatıyım başka bi yerde göriyim seni kukuşunu keserim ama
ayy bnde özledim annemi bayramda gitcem ancak
offf bayram demişken arabamız tıklım tıklım yine her seferinde aynı soorun inş kocamın abisi izin alamaz da gidemezler köye servis sanki bizim araba yolda onu bırak bunu bırak anneme gec kalıyorum ben
tmm kanka bildir bana durumlarıbu topıgınn bekçisi benim hepinizi takıp edecemm baska topıklerde gorursem gümüşe bildircemmoda kukuşunuzu kesecekmişş :84:
çabuk vedalaş gel bekliyoruztamam anlasildi keseceksiniz kukusumu
ama bi sunu söylüm son bi kac kez diger yerleri gezimde bi vedalasim tamam miayip olmasin onlarada....
kız aslında bişey yapamadık desem yeridir nerde kuytu bir köşe bulsak annem yakalıyodu herdefasında.dedektif gibi kadındı ya
aaa sen benm melek kocamı duydun dimi doğum günümde bana bi süpriz yaptı hayatımda unutmam o günü
ama zor tutmuştur eminim oda tutamaz içinde
valla eve almazsan haklısın
tmm kanka bildir bana durumları
çabuk vedalaş gel bekliyoruz
hoşgeldn cnmben geldiiiimm:)))
kocam her bayram götürür anneme hatta her özledim dediğimde gideriz arabamız var 3 saatlik yol zaten gidip geliriz hemenAy ne guzell bayrami annenin yaninda gecirceksinn
hoşgeldn cnm
kocam her bayram götürür anneme hatta her özledim dediğimde gideriz arabamız var 3 saatlik yol zaten gidip geliriz hemen
sorun nasıl gittiğim tıkış pıkış gidiyoruz köye kadar sonra rahatız ama gec kalıyoruz 2 köye uğruyoruz giderken ama bu kez sadece babanneye uğrarım eltimin köyünde inmem zaten akşam gitcez işlerine gelirse eti halledip gtcez hemen
ayy cok heycanlı vallaBenim hem evlilik hemde dogum gunum ayni gun bu sefer cok farkli bisey bekliyo seni dedi ay var gerci.. Bence seninki unutmamistir canim vardir kafasinda bir plan.
bak başka zaman bahnesyle kaçma başka yere kukuş tehlikede haberin olsunsimdi degil..baska zaman simdi daha burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?