hem bat listesi hem hikaye yazarım ozaman
Gumus ne hikayesi kiz ?
neresinden cnmgumus bende ankaraliyim..ondan sana cabuk isindim demekki
yavrum bebek hikayesi ndn olmuyo nekadrdır deniyosunuz fln bide batGumus ne hikayesi kiz ?
yaşını söyle kadınnnloorim uykusu gelmis galiba..pamuk prenses ve 7 cüceleri istiyo
loorim uykusu gelmis galiba..pamuk prenses ve 7 cüceleri istiyo
haydi bayanlar masal anlatın bana
bu arada akşama ne yemek var
bncedecok zor bi soru :44::44::44::44::44::44:
Merhaba arkadaslar;
Ben 2 ay sonra 2 yillik evli olucam ve yaklasik 1 yildir bebek istiyoruz doktora gittim fakat hersey normal dediler olur dediler ve hala devam ediyorum ama ortada bisey yok bu ay farkli seyler denemeye karar verdim kk sayesinde ilk olarak adetimin 2.gunu basladigim balli kur var onu hala uyguluyorum incir yiyorum ve p.tesi gunude ovulasyon testi alicam.. Artik ciddi ciddi bunu istiyorum insallah olur diye umut ediyorum. Ama pes etmiyorum herseyin bir caresi vardir. Babam bana hep soyle derdi Allah kimseye tasiyamayacagi dert vermezmis... En yakin zamanda evlatlarimiza kavusuruz bizlerde o duyguyu tadariz. Allah yar ve yardimcimiz olsun saglicakla kalin...
Gumusum bat 16 kasim Gelmesinler insallahhhh..
kaçakhayalim benimkini sen yazsana herşeyimi biliyosun artık
sen yorulma hayalotum..zaten bu gün sinavdan gelsin....
hayalot bilgileri........
24 yasinda evlilik yildönümü yaklasan güzel bi kiz... 6 yillik evli...ama 2 yildir bebis icin kocasini duvara tirmandiriyor..lanet olasica kistlerle mücadele ediyo..ama hayalotumuz yenecek bu lanet kistleri..yakinda insaallah kuzucugunu kucagina alacak..
yanlisim varsa düzelt....
imza:kacakhayaliniz...
süper süper ben anlatsam bukadar güzel olmazdı gümüşüm beni aynen bu şekil yazarmısınçok ciddiyim...
ya ben öyle liste yapmayı bilmiyorum biriside bat listesi yapsın ozaman ben okadar zeki değilim vallacok zor bi soru :44::44::44::44::44::44:gumus sen birak yemegi neyide sadece nicklerimizle birlikte bat tarihi listesini bi hazirla....bide yanina kac senedir veya kac aydir bekledigimizi ekle simdilik bence bu kadar yeter....
bide bat ver cnmsüper süper ben anlatsam bukadar güzel olmazdı gümüşüm beni aynen bu şekil yazarmısınçok ciddiyim...
kiz sizi öyle seviyomki..beynimden ne söylerseniz silinmiyo
ya ben öyle liste yapmayı bilmiyorum biriside bat listesi yapsın ozaman ben okadar zeki değilim valla
ya ben öyle liste yapmayı bilmiyorum biriside bat listesi yapsın ozaman ben okadar zeki değilim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?