aaa sen benm melek kocamı duydun dimi doğum günümde bana bi süpriz yaptı hayatımda unutmam o günü
ama zor tutmuştur eminim oda tutamaz içinde
valla eve almazsan haklısın
hoşgeldn cnm
kocam her bayram götürür anneme hatta her özledim dediğimde gideriz arabamız var 3 saatlik yol zaten gidip geliriz hemen
sorun nasıl gittiğim tıkış pıkış gidiyoruz köye kadar sonra rahatız ama gec kalıyoruz 2 köye uğruyoruz giderken ama bu kez sadece babanneye uğrarım eltimin köyünde inmem zaten akşam gitcez işlerine gelirse eti halledip gtcez hemen
zor alıştım ama sık gidiyoruz biz zaten daha 1 ay olmadı geleli ankaradananneden ayrı olmak cok zordur eminimmmmiyice hasret gıderırsınn kızın ne haltlar yıyo bı bılsen dersınn
:86: anlamıs kadın kızının hızlı oldugunuuu ayyy dusunsene senı yakalayınca sevgılının yanındaa sacından tutup goturdugunu hayal ettımdee
hosgeldıınn avatarındakı bebek cookk tatlıııııaynı bana benzıoo
hoşgeldn cnm
kocam her bayram götürür anneme hatta her özledim dediğimde gideriz arabamız var 3 saatlik yol zaten gidip geliriz hemen
sorun nasıl gittiğim tıkış pıkış gidiyoruz köye kadar sonra rahatız ama gec kalıyoruz 2 köye uğruyoruz giderken ama bu kez sadece babanneye uğrarım eltimin köyünde inmem zaten akşam gitcez işlerine gelirse eti halledip gtcez hemen
ayy cok heycanlı valla
bak başka zaman bahnesyle kaçma başka yere kukuş tehlikede haberin olsun
ayy haber verme hamile kalırsan süpriz yap tabi cok büyük sabır lazım bnde bu kez hamile kalınca anneme bile söylemycez dedim kocama sen ağzını tutda ben söylemem zaten dediBenimde esimin 3 gunluk izni fln oldugunda hic durmuyoruz direk ist gidiyorum almanyadan tabiki fazla kalamiyorum geri donuyoruz 2 ay once gitmistik yine istiyorum simdi yine izinli olmasini bekliyorum bakalim yilbasina bizde gideriz insallah bebisimizde olursa ne guzel olur.. Ne guzel canim iste ama tikis pikis pek te iyi degil ama 3 saatmis olsun o kadar
bizimki ses etmiyo bilezik hem takı hem birikim o gözle bakıyo sıkışırsa vericem tabi ama ev almak için biriktiriyoruz kredi çekmeden alıcaz inş yada az cekicez bakalımiyi günlerde kullan canım benim benimkide doğum günümde almıştı bileklik adamın aylar öncesinden beynini yedim doğum günümde almıştı ama sonra başımın etini yedi borca soktun beni diyeoyuzden sesımı cıkarmadım genelde kavga edınce falan çıçek yollar benimki evlılıkte yemege cıkarız yıne cıcek gonderır eve romantık bı adam sayılır .ama bunları yapacagı zaman mutlaka en erken 1 hafta oncesınden haberım olurdu suprız olmazdı hıc yanı.ama şimdi son saatler ve adamın ağzı açılmıyo
saol canımmm cok tesekkür ederim ama o bnmm bebeğim diil netten hamileyken eklemiştim oglum daha güzel ama ondan.. siyah saçlı beyaz tenli yeşil gözlü tombik bişi tek benzerliği tombikliği:))
hosbulduk canım:)) bu arada kızlar söliim ben biliyorsunuzki arada cee eee yapıp gecmişi okuyamıorum. benim afacan izin vermiyor. birşey olursa haber verin:))) ama sanmayınki sizi utuoyrum hep aklımdasınız:))
yok kiz bak görecen hep mesajlarimi buraya yazacamkukusumu kaybetmeye niyetim yok
zor alıştım ama sık gidiyoruz biz zaten daha 1 ay olmadı geleli ankaradan
kocam biriktirdi dün gece sarılmışda bi s*ktir git demişim adama anana söyliycem diyo
soz konusu kukussa gerisi teferruattir
herkes hikayesini yazsın sayfa başına yazıcam
ayyy öylemii allahh bagıslasınn cnmm yerim ben o yakısıklıyıııııkıncıyımı ıstıosun pekii???
cnm o bizden daha öneml sen elindekine şükret ve iyi baksaol canımmm cok tesekkür ederim ama o bnmm bebeğim diil netten hamileyken eklemiştim oglum daha güzel ama ondan.. siyah saçlı beyaz tenli yeşil gözlü tombik bişi tek benzerliği tombikliği:))
hosbulduk canım:)) bu arada kızlar söliim ben biliyorsunuzki arada cee eee yapıp gecmişi okuyamıorum. benim afacan izin vermiyor. birşey olursa haber verin:))) ama sanmayınki sizi utuoyrum hep aklımdasınız:))
aferinyok kiz bak görecen hep mesajlarimi buraya yazacamkukusumu kaybetmeye niyetim yok
Soz konusu kukussa gerisi teferruattir
evet cnm bnde ankaradan geldm çoruma bu gidişle sizde yakında gelceksiniz burayagumus annenler ankaradami?
ayy haber verme hamile kalırsan süpriz yap tabi cok büyük sabır lazım bnde bu kez hamile kalınca anneme bile söylemycez dedim kocama sen ağzını tutda ben söylemem zaten dedi
bizimki ses etmiyo bilezik hem takı hem birikim o gözle bakıyo sıkışırsa vericem tabi ama ev almak için biriktiriyoruz kredi çekmeden alıcaz inş yada az cekicez bakalım
ayyy yemek konusunda sıkıntım yok her zaman dışarda yiyebiliriz ama ç,içek konusunda sıkıntılıyım en son 3 ay oldu düşük yaptığımda hastaneye getirdi ama cok zor alır çiçeği toplam 5 tane fln almıştır çiçek
hem bat listesi hem hikaye yazarım ozamankiz ne hikayesi..bence sen güzel bi bat listesi hazirlada bilelim..
cnm o bizden daha öneml sen elindekine şükret ve iyi bak
aferin
evet cnm bnde ankaradan geldm çoruma bu gidişle sizde yakında gelceksiniz buraya
hem bat listesi hem hikaye yazarım ozaman
hem bat listesi hem hikaye yazarım ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?