- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
kaçakhayalim ellerine yüreğine sağlık
yaw aslinda hayat hikayeleri isi uzatir..sadece bat ve kac aydir veya yildir ugrastigimiz yeterli bence...bende hic yapmadim.....ama yapmaya calisiriz.....
bat nedir cnm bide onu söyle yazdım zaten ilk sayfaya hikayeleri sonrasını siz bilirsinizbende bilmiyomkaçakhayal bulur canım
hayalotum kiz duvar isinede karsi cikmadin..demekki o kisi senmisinbide ben degilim diyodun.... bide scorpionsumdan süphelenmistim....
bende bilmiyomkaçakhayal bulur canım
ben değildim kız çatlak ama şu kistleri bi gönderem tavana bile çıkarız valla
bat nedir cnm bide onu söyle yazdım zaten ilk sayfaya hikayeleri sonrasını siz bilirsiniz
bide bat ver cnm
aynen hikayelere girmeyelim yoksa ben okur okur ağlarım valla
ya ben ne yemek yapıcam yaaaa
haklisin..zaten bende duygusalim balik burcuyum alla alla
bi sen akıllısın dimi tarihi soruyorum bnde zaten 4 gebelik yaşadım batıda biliyoruz evelallahanam bu batida bilmiyo..ben bilem ögrendiysem.....beklenen adet tarihi akillim...
ozaman senin batı yazmıyorum liste yapmayıda buldum bi boş zamanımda uğraşırım yada yasakhayal uğraşsınkasım 15 bat.ama özel olarak açıklamakasım 15 kistlerin cenaze töreni nasipse aralık 15 bebeğime kavuşacağım tarih
kasım 15 bat.ama özel olarak açıklamakasım 15 kistlerin cenaze töreni nasipse aralık 15 bebeğime kavuşacağım tarih
bi sen akıllısın dimi tarihi soruyorum bnde zaten 4 gebelik yaşadım batıda biliyoruz evelallah
ozaman senin batı yazmıyorum liste yapmayıda buldum bi boş zamanımda uğraşırım yada yasakhayal uğraşsın
daha yemek saatim gelmedi 6 buçukta yapmaya başlarımda ne yapcamaslinda gumusüm benimde yapmam lazim..hadi sen cik...belki bende cikarim..daha cok zamanimiz var...listeler falan hazirlanir..bu gün sart degil...sonrada yapariz...
bende yengeççikimizde sulugöz
daha yemek saatim gelmedi 6 buçukta yapmaya başlarımda ne yapcamaslinda gumusüm benimde yapmam lazim..hadi sen cik...belki bende cikarim..daha cok zamanimiz var...listeler falan hazirlanir..bu gün sart degil...sonrada yapariz...
kiz simdide sen catlak oldun..hani cenaze töreni yoktu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?