Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

kaçakhayalim ellerine yüreğine sağlık

hayalotum kiz duvar isinede karsi cikmadin..demekki o kisi senmisinbide ben degilim diyodun....bide scorpionsumdan süphelenmistim....

Son düzenleme:
ya ben ne yemek yapıcam yaaaa

aslinda gumusüm benimde yapmam lazim..hadi sen cik...belki bende cikarim..daha cok zamanimiz var...listeler falan hazirlanir..bu gün sart degil...sonrada yapariz...

Son düzenleme:
anam bu batida bilmiyo..ben bilem ögrendiysem.....beklenen adet tarihi akillim...
bi sen akıllısın dimi tarihi soruyorum bnde zaten 4 gebelik yaşadım batıda biliyoruz evelallah
kasım 15 bat.ama özel olarak açıklama kasım 15 kistlerin cenaze töreninasipse aralık 15 bebeğime kavuşacağım tarih
ozaman senin batı yazmıyorum liste yapmayıda buldum bi boş zamanımda uğraşırım yada yasakhayal uğraşsın

alaala benim bata cenaze töreni yaz diyom işte okadar

aslinda gumusüm benimde yapmam lazim..hadi sen cik...belki bende cikarim..daha cok zamanimiz var...listeler falan hazirlanir..bu gün sart degil...sonrada yapariz...
daha yemek saatim gelmedi 6 buçukta yapmaya başlarımda ne yapcam
kocam 8 bucukta geliyo
bi brokoli saşatası yapıyım yada normal salata yapıyım karnıbahar yapıyım bide çorba yapsam aslında canım balık istiyo ama akşam amcaya gitcez kaynoşla aynı binadalar balık kokamam

daha yemek saatim gelmedi 6 buçukta yapmaya başlarımda ne yapcam
kocam 8 bucukta geliyo
bi brokoli saşatası yapıyım yada normal salata yapıyım karnıbahar yapıyım bide çorba yapsam aslında canım balık istiyo ama akşam amcaya gitcez kaynoşla aynı binadalar balık kokamam

Kizlar yemek fln dediniz gidip yemek yiyim aksama gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…