Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

Sen kocis brokoli karnibahar yiyo mu anam ben benimkiyle napcam yaa hic bisey yemez tam bir vejeteryan sebze hic yemez asla ne brokoli ne karnibahar ee nolcak arada deli ediyo onunda boyle arada Alman damari cikiyo kocam alman degil he anasi alman.. Benimde o yonden cok derdim var

loorim kocanin anasi almanmi?KIZ BIDE BEN MI YANLIS BILIYORUM ASLINDA SEBZE YIYENLERE VEJETERYAN DENILMIYOMU:44::44::44:

loorim kocanin anasi almanmi?KIZ BIDE BEN MI YANLIS BILIYORUM ASLINDA SEBZE YIYENLERE VEJETERYAN DENILMIYOMU:44::44::44:

Evet canim annesi Alman benim bildigim et fln yemeyenlere vejeteryan deniliyo ama sonucta 2 sinide yemiyo

evet
anam siz beni yersiniz valla ..ben bi zavalli baligim..baksana gumuste bu gün balik yiyecek galiba
yok yarın yerim balığı
benm kocam brokoli ve karnıbaharı cok sever brokoli nerdeyse hergün yaparım
yemek cok secer ama makarna yapsam sadece seside cıkmaz bak mantı yapıyım az bişeyde corbam var yeter azda karnıbahar yaparım ohh misss

Valla sanslisin benimki asla ne et ne balik ne brokoli ne karnibahar onun yuzunden bende yiyemiyorum kokusundan bile igreniyo tavuk yapiyorum ben kandime gore aliyorum baget fln diyo sen bunu nasil yiyosun Allahim ya

Valla sanslisin benimki asla ne et ne balik ne brokoli ne karnibahar onun yuzunden bende yiyemiyorum kokusundan bile igreniyo tavuk yapiyorum ben kandime gore aliyorum baget fln diyo sen bunu nasil yiyosun Allahim ya
alla alla erkekler et sever genelde ama şaşırdım ne yiyo bu adam ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…