Bebek Beslenmesi Bebek için keçiboynuzu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bbasakk_88

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
140
37
13
37
merhabalar hanımlar kızıma keçiboynuzu öÜ vericem eczaneden ancora life diye bir marka almıs ananesi kızıma soğuk press ile üretilmiştir diye yazıyor kullanan var mı yorumlarınızı beklıyorum

Doktorumuz verebilirsin dedi kahvaltıda domates bile verdim ben kızıma doktor tavsiyesiyle çok şükür bişey olmadı

Ben zaten vericem onda sıkıntı yok :) bu markayı bilen kullanan var mı diye sordum zaten vereyim mi diye değil

neden eczaneden? Güvenilir bir yerden aldığınız, eczane-paket işi olmayan keçiboynuzu/dut/üzüm pekmezi verin.

Benm bildiğim güvenilir bir yer yok açıkçası eczanelerde satılanlarda güvenilir değil midir?
Ya mutlaka sağlık bakanlığı denetimindedir ama mesela yaşadığınız yere köy yakınsa ya da mandıra varsa oradan alın. Benim bebeğim 8 ayını bitirdi 6 buçuk aydan beri doktor tavsiyesi ile dut pekmezi veriyorum. İç anadolu' dan geldi. Babaannesi gönderiyor. Öyle bir tanıdığınız yok mu? Paket ürünlerde koruyucu oluyor muhakkak raf ömrünü uzatmak için. Tanıdık yoksa mandıradan deneme maksatlı 100 ml alın, işinizi görür. Zaten günde 1-2 çay kaşığı içiyorlar.

Çocuklara gıdalar ne kadar erken başlanırsa okadar zararlı.

1 yaşından önce zaten pekmez bal verilmez
Patlıcan yumurta domates gibi bazı meyve ve sebzelerin verilme zamanı var

Bikere domates salatalık yaz mevsimine ait üstelik refluyu tetikleyen birşey 7 aylık bebeğe domates vermek nasıl bir cesaret yahu ...

Bebek beslenmesi ve bebek yemek tarifleri için bir kitapevine gidip kitap almanızı tavsiye ederim

Ay ay mevsimine göre beslenme ve tarifleriyle takip edersiniz

Bilinçli besleyin lütfen ...

Ben kafama göre beslemiyorum zaten dikkatli okuduysanız DOKTOR tavsiyesiyle verdim bahsi geçen sebzeleri ayrıca yazdan buzluğa attığım domateslerden verdim benim bilinçli olup olmadığımı yargılamak burda kimseye düşmez ben sadece bunu kullanan var mı diye sordum verilir mi verilmez mi diye sormadım herkes doktor mübarek

merhabalar hanımlar kızıma keçiboynuzu öÜ vericem eczaneden ancora life diye bir marka almıs ananesi kızıma soğuk press ile üretilmiştir diye yazıyor kullanan var mı yorumlarınızı beklıyorum
BEN KULLANIYORUM KIZIM 18 AYLIK HER GUN GECE SUTUNE KATIYORUM BIR KASIK OKSURUGE DE IYI GELIYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…