Bebek Beslenmesi Bebek için keçiboynuzu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba,bu markayı duymadım Hünnap olanı tavsiye ettiler bana kullanmaya başladım doktorumuza danisarak kızım 13 aylık deneyerek öğreniyoruz sizde memnun kalmazsanız doktorunuza danışarak başka marka kullanabilirsiniz..Sağlıklı günler #huggiesannesiyim #Sarılmanınmucizesi

merhabalar hanımlar kızıma keçiboynuzu öÜ vericem eczaneden ancora life diye bir marka almıs ananesi kızıma soğuk press ile üretilmiştir diye yazıyor kullanan var mı yorumlarınızı beklıyorum

Merhaba, ben de bu konuyu arastiriyorum bugunlerde. Bebegim 10 aylik. Keciboynuzunun fosfor, kalsiyum acisindan zengin oldugunu okumustum. Ek gidalara gecisten sonra 10.12. Aylarda ozu veya pekmezi verilebilir, meyvesi 12.aydan sonra verilebilir diye bir bilgi ile karsilastim. Tum pekmezler soguk press oneriliyor ve de belli bir sicakliktaki yiyeceklerle karistirilmamali imis cunku belli bir sicakligin uzerinde kansorejen maddeler uretiyormus. Ben zeytinyagi ve baharat, zerdacal gibi urunlerde haticeteyze markasini kullaniyorum, keci boynuzu pekmezi de var henuz almadim ama bunu deneyebilirim ben de. #huggiesannesiyim #sarılmanınmucizesi

Soğuk sıkım üretilen ürünler yalnızca 1 kere ısıl işlem görebilir. Bunun dışındaki üretimler ve kullanımlar maalesef kanserojen. UPEK marka keçiboynuzu özünü tavsiye ederim, +6 aya uygundur. Günlük kullanım 1 çay kaşığıdır. Eczanelerden alınan ürünler +4 yaşa hitap ediyor. Diğer markalar için de kontrol edin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…