Bebek ismi. Alpar

duyguudk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2024
74
22
3
32
Bebeğimin adını Alpar koymayı düşünüyorum. Türkçe takıntım var. Uzun isim olmamalı. Büyük bir Türk olsun. Türkiye’de az olsun derken seçenekler azala azala Alpar adında karar kıldık. Eşim ve ben hariç kimseden oo süper isim diye bir tepki almadık sizler ne düşünüyorsunuz. İlk başta insana kaba geliyor ama bir yandan da güçlü sert mizaçlı bir isim olması hoşuma gidiyor. Günümüzde herkes çok beğensemde alparslan metehan filan koyuyor okula gidince tüm arkadaşlarıyla aynı olacak. Bunu yaşamasını istemedim.

Ekmek yiyor musunuz herkes yiyor da diyesim geldi bian

Kimin ne düşündüğünün ne önemi var, onu siz taşıyacaksınız eşinizle beraber siz büyüteceksiniz yani siz mutluysanız birilerinin oooo güzel isimmiş demesine ne gerek var ki ?

Alper ile karıştırılıp sorun yaşanmasa güzel de Bunu hep yaşayacak ve sorun olck. Biz de oğlumun 2. İsminde sorun yaşıyoruz o sebeple yazyrm size yoksa güzel anlami

teşekkür ederim. Ama sonuçta toplumda yaşayacak insanların dalga geçmesini istemem zorbalık çok ileri boyutta

Teşekkür ederim

Bende Türkçe kökenli isim seviyorum, ayrıca kısa isimler favorim ama alpar'ı pek sevemedim. İsim yarım kalmış gibi duruyor ama siz bilirsiniz siz sevdiyseniz olay bitmiştir

Alper ile karıştırılıp sorun yaşanmasa güzel de Bunu hep yaşayacak ve sorun olck. Biz de oğlumun 2. İsminde sorun yaşıyoruz o sebeple yazyrm size yoksa güzel anlami
Evet benimde aklımda o takıldı. Düşünmem gereken bir konu sanırım

Biz bir ara Altay düşündük siz düşünmez misiniz? Alpay da olabilir öz be öz Türkçe isimler ama Alpar sanki Alper diyecekken Alpar diye yanlış telaffuz edilmiş gibi geldi bana. Anlamı ne? Bir de bu kimsede olmasın bizim çocuğa has nadide bir isim olsun düşüncesiyle konulan isimler dikkat çekiyor evet ama olumsuz anlamda dikkat çekiyor bence. İsim konusunda çok kasmaya gerek yok ha dümdüz klasik isim koyacak kadar salmak da doğru değil o ayrı.

teşekkür ederim. Ama sonuçta toplumda yaşayacak insanların dalga geçmesini istemem zorbalık çok ileri boyutta
Anlamı çok güzel bi isim neden dalga gecsınler ki .

evde seslenin böyle oğlunuza seslenir gibi kulağa nası gelıyor bi bakın şimdi ben alpar die seslendım de hıc hoş gelmedi ya

Farklı olsundan ziyade çok kullanılan sınıfta 1-2 tane işyerinde bir sürü olacak bir isim istemiyorum. Kısa olsun Türkçe olsun derken seçenek biraz kısalıyor. Altay da vardı düşüncemde ama eşim bunu beğenince bir yükseldik insanların tepkilerini merak ettim

Yani kimsenin oo çok güzelmiş diyeceği bir isim değil. Alper yanlış yazılmış gibi sanki. Arkadaşlarıyla aynı isimde olmasını tercih ederdim Alpar olmasındansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…