Yani kimsenin o çok güzelmiş diyeceği bir isim de değil. Alperöyanlış yazılmış gibi sanki. Arkadaşlarıyla aynı isimde olmasının tercih ederdim Alpar olmasındansa
Bebeğimin adını Alpar koymayı düşünüyorum. Türkçe takıntım var. Uzun isim olmamalı. Büyük bir Türk olsun. Türkiye’de az olsun derken seçenekler azala azala Alpar adında karar kıldık. Eşim ve ben hariç kimseden oo süper isim diye bir tepki almadıksizler ne düşünüyorsunuz. İlk başta insana kaba geliyor ama bir yandan da güçlü sert mizaçlı bir isim olması hoşuma gidiyor. Günümüzde herkes çok beğensemde alparslan metehan filan koyuyor okula gidince tüm arkadaşlarıyla aynı olacak. Bunu yaşamasını istemedim.
Teşekkür ederimBen de öz Türkçe kısa net standart isimleri severim. Moda isim sevmem.
Alper çok hoş bir isim bence. Bu yaş grubunda fazla da kullanılmaz ama bilinir Alper diyince hemen herkes anlar. Alpar dediğinde her ismini söylediğinde aynı diyalog olacak Alper yazılacak yanlışlıkla Alper bey diyecekler vs vs.
Ben olsam tercih etmezdim.
Sadece Alp de olabilir
Gökalp olabilir
Haa haklısınız. Alparslan ismi mesela hem harika bir isim hem de tarihi bir kişilik ama evet popüler bir isim olduğu için aynı yaşta birçok akranı olacaktır ileride. Bizim listede Alparslan da vardı bu sebeple eledik. Çağatay koyduk. İçinize sindiyse koyun tabii ki ama Altay ismini bir düşünmenizi tavsiye ederim madem onu da beğenmişsiniz. Altay ismi de çok konulan bir isim değil sonuçtaFarklı olsundan ziyade çok kullanılan sınıfta 1-2 tane işyerinde bir sürü olacak bir isim istemiyorum. Kısa olsun Türkçe olsun derken seçenek biraz kısalıyor. Altay da vardı düşüncemde ama eşim bunu beğenince bir yükseldik insanların tepkilerini merak ettim
Teşekkür ederim düşüneceğimHaa haklısınız. Alparslan ismi mesela hem harika bir isim hem de tarihi bir kişilik ama evet popüler bir isim olduğu için aynı yaşta birçok akranı olacaktır ileride. Bizim listede Alparslan da vardı bu sebeple eledik. Çağatay koyduk. İçinize sindiyse koyun tabii ki ama Altay ismini bir düşünmenizi tavsiye ederim madem onu da beğenmişsiniz. Altay ismi de çok konulan bir isim değil sonuçta
Alper koyabilirsiniz öyleyse. O ismi kimse koymuyor artık, sınıfta 1-2 tane olmaz. Alpar da güzel bence ama karışıklık yaşanabilir birçok konuda.Farklı olsundan ziyade çok kullanılan sınıfta 1-2 tane işyerinde bir sürü olacak bir isim istemiyorum.
Siz Alper demişsinizde nüfus memuru yanlışlıkla Alpar yazmis gibi olacak sankiBebeğimin adını Alpar koymayı düşünüyorum. Türkçe takıntım var. Uzun isim olmamalı. Büyük bir Türk olsun. Türkiye’de az olsun derken seçenekler azala azala Alpar adında karar kıldık. Eşim ve ben hariç kimseden oo süper isim diye bir tepki almadıksizler ne düşünüyorsunuz. İlk başta insana kaba geliyor ama bir yandan da güçlü sert mizaçlı bir isim olması hoşuma gidiyor. Günümüzde herkes çok beğensemde alparslan metehan filan koyuyor okula gidince tüm arkadaşlarıyla aynı olacak. Bunu yaşamasını istemedim.
Güzel isim aslında erkek çocuğu çok takılmıyor ismine severek taşır benceFarklı olsundan ziyade çok kullanılan sınıfta 1-2 tane işyerinde bir sürü olacak bir isim istemiyorum. Kısa olsun Türkçe olsun derken seçenek biraz kısalıyor. Altay da vardı düşüncemde ama eşim bunu beğenince bir yükseldik insanların tepkilerini merak ettim
Bence hoş değil. Karar sizinBebeğimin adını Alpar koymayı düşünüyorum. Türkçe takıntım var. Uzun isim olmamalı. Büyük bir Türk olsun. Türkiye’de az olsun derken seçenekler azala azala Alpar adında karar kıldık. Eşim ve ben hariç kimseden oo süper isim diye bir tepki almadıksizler ne düşünüyorsunuz. İlk başta insana kaba geliyor ama bir yandan da güçlü sert mizaçlı bir isim olması hoşuma gidiyor. Günümüzde herkes çok beğensemde alparslan metehan filan koyuyor okula gidince tüm arkadaşlarıyla aynı olacak. Bunu yaşamasını istemedim.
beğenmediğinizi böyle mi dile getiriyorsunuz? diliniz biraz sert ve eleştirel. bi isim bulmuş fikrinizi sormuş. son cümleniz gayet makul. keşke beğenmedim ile başlayıp onu söyleyip bıraksaymışsınız.Herkeste olmasın diye bulduğunuz seçenek bumu. Bence güzel değil kaba. Değişik olcaz diye zorlamayın kendinizi. Ama çocuk sizin zevk sizin sonuçta kimsenin oo süper diye onayına ihtiyacınız yok
Bu kadar olumsuz ve eleştirel yorum arasından benimkine mi takıldınbeğenmediğinizi böyle mi dile getiriyorsunuz? diliniz biraz sert ve eleştirel. bi isim bulmuş fikrinizi sormuş. son cümleniz gayet makul. keşke beğenmedim ile başlayıp onu söyleyip bıraksaymışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?