Bebek ismi. Alpar

O sıra da da çocuğun, bir elinde mızrak bir omzunda geyik , burdayım ana demesi gitmiyor gözümün önünden

Ben beğenmedimama son karar sizin tabi ki

Çok teşekkür ederim. Kızım olursa duru koyarım diyordum ama sanırım oda çok fazla var şuan

Çok teşekkür ederim.

Herkeste olmasın diye bulduğunuz seçenek bumu. Bence güzel değil kaba. Değişik olcaz diye zorlamayın kendinizi. Ama çocuk sizin zevk sizin sonuçta kimsenin oo süper diye onayına ihtiyacınız yok
Değişik olacak diye değil sadece herkesde olan sıradan bir isim olmasını istemiyorum.

Yani ben pek begenemedim kulağa hoş gelmiyor alperden bozulmusta sinirle kabaca alpar olmuş gibi tabi sizin tercihiniz anne babası olarak ne uygun görürseniz onu koyun

kürt bir velim var çocuklarına öyle isimler koyuyor ki alpar bana değişik gelmedi bile

İlteriş bilge babayla oğlun adı diye biliyorum kagan olan ondan mı esinlendiniz
Evet bundan esinlenme oldu.İlteriş vardi aklımızda abisinin adı Kürşad Mete, Bilge yerine başka isimler vardı mete ye uyumlu ama buna cok ısındım. İkisini ayri ayri da düşünmüştük birleştirdik. Biz ikisinide kullanıyoruz aile çevresi olarak

Eşimin iş yerinden bir beyfendinin ismi Alpar kimi zaman bahsi geçtiğinde “ Alpar Bey” dediğinde benim kulağıma hep çok hoş gelmiştir, kulağa kaba geldiğini ya da başka bir ismi çağrıştırdığını söyleyenler olmuş bana hiç öyle gelmiyor. Sizin bebeğiniz sonuçta isimle ilgili başkalarının fikrini almanıza bence hiç gerek yok hak verirsiniz ki herkes herşeyi sevmek, beğenmek zorunda değil önemli olan bu konuda sizin ne isteyip beğendiğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…