Doğuma Hazırlık Bebek ismi bulamıyoruz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sezengunay

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
27
0
16
İstanbul
Yeni olduğum için konuların yerlerini bulmakta zorlandım :/ Ablamın bebişi olacek birlikte isimlere bakıyoruz,bulamadık öneriniz var mı? Bu arada bebiş kız :) Yardımcı olursanız sevinirim.

Kizimin adi elifnaz cok begeniyorum:) ikra ismide guzeldir.kurandada gecer.

Mina veya Mira benim kızım olursa inşallah koymayı istediğim isimler :16:

Berrak ısmını cok begenıyorum ben .onun dısında ;

nilsu,zehra,zümre,lara,su,duru,ada,ırmak,nehir,çisil,

ılgın,neva,naz,öyküm.

bi'de lavinya ismini cok anlamlı bulurum .

anlamını ve oykusunu cok begenırım .

şairimiz özdemir asaf'ın plotonik askına verdıgı ısımdır .

ısmın anlamı ıse ; hayaldeki muhtesem sevgılıdır .

bazıları begenır bu ısmı bazıları begenmez .

ben anlamından ve hıkayesınden dolayı cok begenırdım .

ama benım eskı salak sevgılım begenmezdı

deterjan ısmı gıbı derdı :1: o salaktı bakma ona sen :33:

bence zeynep ismi her yaş için çok güzel bebekken de çok yakışıyor, büyüyünce de çok sırıtmayan ama sıradan da olmayan bi isim bence.

Melis ismini cok begeniyorum ben. Daha sonra Selen, Zeynep. Bir de son zamanlarda Seyran ismini cok begenir oldum, etrafimda kime sorsam begenmiyor, ama benim cok hosuma gitti ya.

Ayy zeynep çok harika bir isim ya hiç eskimiyor hem bebekken hem büyükken çok yakışıyor hem zeynepler çok zeki olurmuş

oglumun adıyla bır butun olustursun ıstıyorum oglumun adı ege denız kızım olursa nıl denız olacak gene bır erkek olursa sadece denız olacak
:40:

görkem
sura
ravza

en beğendiğim kız isimleri

Allah nasip ederde ileride bir çocuğum olursa adını kesinlikle görkem koymak isterim. Hem unisex bir isim zorluk çekmeyiz :)

Ben de kızım olacağı zaman baya bir uğraşmıştım isim için. Düşündüklerim şöyleydi:
Işıl
Güneş
Nehir
Irmak
Şimal
İrem
Doğa

Back
X