- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
O kadar baskıya vazgeçmedim ama insan isterÇocuğunuza istediğiniz ismi koymaya hakkınız var değil mi? Çevreniz nasıl bir psikolojik şiddet uygulama uzmanıysa insan utanır azcık.
Sizinde bu konuyu açmanızda asıl sebep onaylanma ihtiyacı.
Çocuklar onay ihtiyacı hisseder, hala velileri vardır çünkü, sizse artık bir ebevyn oluyorsunuz.
O sizin düşünceniz saygı duyarım ben böyle düşünüyorum bitti diyeceksin
Kesinlikle bu kadar zaman kararından dönmedim. Ama çocuğun hayatını mahvedersin falan diyorlar ondan tedirgin oluyorumÇocuğunuza istediğiniz ismi koymaya hakkınız var değil mi? Çevreniz nasıl bir psikolojik şiddet uygulama uzmanıysa insan utanır azcık.
Sizinde bu konuyu açmanızda asıl sebep onaylanma ihtiyacı.
Çocuklar onay ihtiyacı hisseder, hala velileri vardır çünkü, sizse artık bir ebevyn oluyorsunuz.
O sizin düşünceniz saygı duyarım ben böyle düşünüyorum bitti diyeceksin
Ben insanların yorum yapacağını hiç düşünmedim. Neticede benim de hoşuma gitmeyen isimler var ama kimseye neden koydun demiyorumDuymamazlıktan gelin. Keşke doğduktan sonra söyleseydiniz. Şimdi herkes laf sahibi olmuş durduk yere.
İyi mahvedersem sende seyre bakarsın kına yakarsın derim ben olsam, onaylanma ihtiyacıııı, bu konuda kendini geliştirO kadar baskıya vazgeçmedim ama insan ister
Kesinlikle bu kadar zaman kararından dönmedim. Ama çocuğun hayatını mahvedersin falan diyorlar ondan tedirgin oluyorum
Amin inşallahBence güzel
Eşimin yaşı 75 üstü halasının adı
Hep merak etmişimdir nereden duyup da koymuşlar diye
Sağlıkla kucağınıza alın
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben gayet sevdim ismini sizde çevreden duyduklarınıza kulağınızı tıkayıp eşim ve ben böyle uygun gördük diyin geçin
Ben insanların yorum yapacağını hiç düşünmedim. Neticede benim de hoşuma gitmeyen isimler var ama kimseye neden koydun demiyorum
Onaylanma ihtiyacım yok. Normalde insanların görüşlerine dikkat ederim. Benim düşünemediğim bir şeyler de vardır yada bakış açısı farklılığı önemlidir diye.Neticede kimse her konuda her zaman doğru ve haklı olamaz. Bu onaylanma ihtiyacı değil ki.İyi mahvedersem sende seyre bakarsın kına yakarsın derim ben olsam, onaylanma ihtiyacıııı, bu konuda kendini geliştir
Bana da tam tersi bıcır bıcır geldiAlakası yok ama bana melonkolik geldi :)
Benim annem de aynı şeyi söyledi. Ben kullanmam o ismi diyeKizimim adi efsun. Cok kavga ettik ailemle. Rusvet bile teklif ettiler vazgecmedim. Cunku bu ismi istedim. Neticede koydum. Kizim 2 yasinda annem hala ismi ile hitap etmiyor. Hic onemsemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?