- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Bu basbaya onaylanma ihtiyacıdır, istiyorsun ki herkes ne güzel isim desin, ama demediler işte gördün mü? İsim bu çocuğun hayatını nasıl mahvedecekmiş? Zillet mi olurmuş? Kendini bilmez insanlardan fikir alınmaz bana göre nedeni ortadaOnaylanma ihtiyacım yok. Normalde insanların görüşlerine dikkat ederim. Benim düşünemediğim bir şeyler de vardır yada bakış açısı farklılığı önemlidir diye.Neticede kimse her konuda her zaman doğru ve haklı olamaz. Bu onaylanma ihtiyacı değil ki.
Amin inşallah. Allah size de hayırlısıyla nasip etsinBen hamile değilim ama bir gün kızımız olursa koyacağımız isim belli. Çevrede bayılan da oldu, tiksinti duyanda. Ailelerimiz komple hepsi, beğenmeyen tarafta. Hoşuna gitmeyen kendi çocuğuna koymasın deyip geçiyoruz eşimle.
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. Adıyla yaşasın. :)
Siz beğendiyseniz boşverin milleti, biziBana da tam tersi bıcır bıcır geldi
Amin inşallah. Allah size de hayırlısıyla nasip etsin
Şöyle mahvedebilir. Arkadaşları arasında dalga konusu olarak, iş hayatında yine benzer durumlarla karşılaşacak. Öğretmenim ve akran zorbalığı diye bir gerçek var. Buse, Başak, Riya... Vb isimli öğrencilerimizde ne yazık ki akran zorbalığı sebebiyle aşırı duygusal gelgitler görüyoruz.Bu basbaya onaylanma ihtiyacıdır, istiyorsun ki herkes ne güzel isim desin, ama demediler işte gördün mü? İsim bu çocuğun hayatını nasıl mahvedecekmiş? Zillet mi olurmuş? Kendini bilmez insanlardan fikir alınmaz bana göre nedeni ortada
İşte o kısım tam benlik. Dehşet bir kedi manyağı olarak. En çok da bu beni cezbettiTabi ki size kalmış ama benim şahsi fikrim, evcil hayvan ismi gibi.
Özel değilse öğrenebilirmiyim merak ettimBen hamile değilim ama bir gün kızımız olursa koyacağımız isim belli. Çevrede bayılan da oldu, tiksinti duyanda. Ailelerimiz komple hepsi, beğenmeyen tarafta. Hoşuna gitmeyen kendi çocuğuna koymasın deyip geçiyoruz eşimle.
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. Adıyla yaşasın. :)
Öyleyse sorun yok o zamanİşte o kısım tam benlik. Dehşet bir kedi manyağı olarak. En çok da bu beni cezbetti
Siz dalga konusu olacak isim mi seçtiğinizi düşünüyorsunuz peki? Eğer öyle olsaydı herhalde fark ederdiniz, yani kendini kandırma gene onay ihtiyacı ile millet ismiyle dalga gçeer mi onaylar mı diyorsun, etrafında ki herkese sor o zaman, sizce hangisi? Onlar ne derse onu koy, yarın öbür gün dengesizin biri çıkıp dalga geçerse ne diyeceksin, neyse çok uzadı bu konu hayırlısı olsun bebeğiniz hakkındaŞöyle mahvedebilir. Arkadaşları arasında dalga konusu olarak, iş hayatında yine benzer durumlarla karşılaşacak. Öğretmenim ve akran zorbalığı diye bir gerçek var. Buse, Başak, Riya... Vb isimli öğrencilerimizde ne yazık ki akran zorbalığı sebebiyle aşırı duygusal gelgitler görüyoruz.
İki isim kesinlikle düşünmüyorum. Benim iki, annemin iki, babamın iki hayatım boyunca çok sıkıntı çektim bu yüzden.İkinci bir isim daha koyun ilerde beğenmezse onu kullanır.
Ay sen de iç şişirdin ha. He tamam onaylanma ihtiyacı. Üff.Siz dalga konusu olacak isim mi seçtiğinizi düşünüyorsunuz peki? Eğer öyle olsaydı herhalde fark ederdiniz, yani kendini kandırma gene onay ihtiyacı ile millet ismiyle dalga gçeer mi onaylar mı diyorsun, etrafında ki herkese sor o zaman, sizce hangisi? Onlar ne derse onu koy, yarın öbür gün dengesizin biri çıkıp dalga geçerse ne diyeceksin, neyse çok uzadı bu konu hayırlısı olsun bebeğiniz hakkında
Guzelmis insallah günü geldiğinde sağlıkla gelir ElfidaaTabi.
Elfida.
İsimlerin anlamları daha önemli.
Bir arkadaş elfida demiş evet cidden hoş geliyor kulağa lakin anlamı gözden çıkartılmış demek.
Guzelmis insallah günü geldiğinde sağlıkla gelir Elfidaa
İsimlerin hayata etkisi olduğunu düşünüyorum ben de.Evet o sebeple ailelerimiz negatif.
Mercan kedi ismi bu yaHamileyim, 3 hafta sonra doğum var.Kız bebek. İsim konusunda eşimle çok sıkıntı yaşadık. Hoşumuza giden hiçbir isim bulamadık. Aylarca araştırdık. En sonunda tesadüfen bir yerde Mercan ismini gördüm. Hoşuma gitti, eşim de beğendi. Ve Mercan koymaya karar verdik. Etrafta ismi ne diyen soran herkes akrabadan arkadaşa başka bir şey bulamadınız mı? Daha güzel bir şey yok muydu? Saçmalamayın. Çocuk ömrü boyunca küfredecek. Ooo daha neler neler. Ben sevdim. Ama milletin yorumlarına uyuz oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?