Bebek ismi sorunu

İsimlerin hayata etkisi olduğunu düşünüyorum ben de.
Bu konuda ailenize hak veriyorum.
Ama çocuk sizin tabii ki.
Siz istiyorsanız kimseye söz hakkı düşmez.

Çok arafta bir durum gerçekten. Belki olana kadar fikirler değişir. İyi akşamlar diliyorum.

Bencede başka isim bulun canım 75 yaşındaki amcamizin hanımının ismi şimdi yeni moda isimler çıkardılar ama bu mercan 75 yıl öncede varmış yani

Kızıma koyacağım ismi seçtiğimde aldığım en güzel tepki "O ne be hiç duymadım." olmuştu. Beğenmeyip burun kıvıranlara "Seçtik bitti." dedim.

Haftanın 4 günü ayrı bir görümcem arayıp "Annem de yıllar önce adak adamıştı, bir kız torunum olursa şu adı koyup bilmem ne iyilik yapıcam demişti ama..." Baska kız torunlarına yapar belki dedim susturdum.

Nitekim istediğimiz ismi koyduk. Ilerde dalga gecilebilir mi? Kim bilir? Her isimle dalga geçilecek bir sey bulunur bunun için gönlümdeki ismi değiştirmem.

Yillarca Erol Evgin'in buğulu ve romantik sesiyle duyduğum ismim bir dönem Burhan Çaçan'lı kına gecelerinin vazgeçilmezi bir şarkıyla kulaklarımı çınlattı. Ki ağır liseliler için bu bulunmaz bir fırsattı. Hala hayattayım, hiçbir şeyim mahvolduğu yok. Keyfini çikarın. Ismiyle büyüsün inşallah.

Mercan kedi ismi bu ya cocugunuzla cok dalga gecerler bunu istemezsiniz heralde.bence siz bi kedi alip onun adını mercan koyun
Kedimiz var ki. Hem içeri de hem dışarıda. Sayımız 25. Hiçbirinin adımnı mercan koymadık şimdiye kadar.

Başak benim aklımdaki isimdi şu anlık. Neden alay konusu oluyormuş ki

Bencede başka isim bulun canım 75 yaşındaki amcamizin hanımının ismi şimdi yeni moda isimler çıkardılar ama bu mercan 75 yıl öncede varmış yani
Bence ismin eskisi yenisi olmaz. Hatta insanlar şu anda değişik isim koyacağız diye rekabet halindeler.

Amin, hepimizin ki inşallah. Allahtan bizde aileler o kadar sert müdahale etmiyor. Sadece ima ediyorlar

Bence ismin eskisi yenisi olmaz. Hatta insanlar şu anda değişik isim koyacağız diye rekabet halindeler.
Canım bende onu demek istiyorum zatın herkezde yeni bir isim bulma merakı var mercan isminide yeni isim zannediyorlar daha öncede vardı demek istedim o yüzden örnek verdim adıyla yaşasın ins Allah kiziniz

Canım bende onu demek istiyorum zatın herkezde yeni bir isim bulma merakı var mercan isminide yeni isim zannediyorlar daha öncede vardı demek istedim o yüzden örnek verdim adıyla yaşasın ins Allah kiziniz
Eşimin köyünde varmış teyze. Çok yıllar önceydi diyor. Ben ilk Ayşe diye düşündüm ama eşimin ablasının adı Ayşe. Eşim kabul etmedi kesinlikle. Benim anne ve babama ayıp olur diye

Gayet guzel bir isim

O konusan insanlarin mercanin neye benzedigini biliyor mu ki acaba?

Su guzellige renklere bakin... bence harika bir kadin ismi. Ayrica mercan rengini de cok severim, yazin giyiyorum tulumum, elbisem, bluzum var bu renkte

Buse ve Basak isimlerinin neresi kotu gayet normal isimler bunlarla da mi dalga geciyorlar?

Bana da pozitif bir hava verdi. Aynen dediğiniz gibi. Neşeli, renkli, olumlu bir kişilik canlandı gözümde. İnşallah öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…