Bebek ismi sorunu

Aman milleti kafanıza takarsanız ohooo.Benim kızımada doğmadan karar verdik adına,sorana Güneş dediğimizde dalga geçerler çocukla aaa güneş doğmuş,aa güneş batmış saçma aapan espiri ofof offf Millet işte ağzına geleni der takmayın .

gayet guzel ve karizma bir isim. Millet her isme mi bir kulp takiyor bir laf ediyor anlamadim ki ben??

Hamileyim, 3 hafta sonra doğum var.Kız bebek. İsim konusunda eşimle çok sıkıntı yaşadık. Hoşumuza giden hiçbir isim bulamadık. Aylarca araştırdık. En sonunda tesadüfen bir yerde Mercan ismini gördüm. Hoşuma gitti, eşim de beğendi. Ve Mercan koymaya karar verdik. Etrafta ismi ne diyen soran herkes akrabadan arkadaşa başka bir şey bulamadınız mı? Daha güzel bir şey yok muydu? Saçmalamayın. Çocuk ömrü boyunca küfredecek. Ooo daha neler neler. Ben sevdim. Ama milletin yorumlarına uyuz oluyorum.
Ne takıyorsun milleti boşversene canım. Onlar için yaşayacak olsaydık ohooo intihar bile ederdik

mercan guzel isim neyi varmiski
ben kizima unisex bir isim koydum ayni zamanda da toplumda belirli bir kesimin daha fazla koydugu bir isim ama ben koyarken bu acidan dusunup koymadim insanlari buna ikna edemiyorum daha simdiden sorun oluyo isim ilerde nolacak bakalim
Cok meraklandim. Isim Baran mi?
En sevdigim unisex isim Baran. 🥰

Hamileyim, 3 hafta sonra doğum var.Kız bebek. İsim konusunda eşimle çok sıkıntı yaşadık. Hoşumuza giden hiçbir isim bulamadık. Aylarca araştırdık. En sonunda tesadüfen bir yerde Mercan ismini gördüm. Hoşuma gitti, eşim de beğendi. Ve Mercan koymaya karar verdik. Etrafta ismi ne diyen soran herkes akrabadan arkadaşa başka bir şey bulamadınız mı? Daha güzel bir şey yok muydu? Saçmalamayın. Çocuk ömrü boyunca küfredecek. Ooo daha neler neler. Ben sevdim. Ama milletin yorumlarına uyuz oluyorum.
İki oğlum var. Birinin adı Samir Umman. Öteki Hazer Mirza. Biz isme karar verdik bebek doğana kadar kimseye söylemedik. İnsanla alışana kadar zaman gecio. Ama hepsi sonrdan çok beğendiler. Bebek sizin istediğiniz ismi koyun anlamı iyi olsun yeter.

Yahu burdaki “bilmemne sorunsalı” “o sorunsalı” “bu sorunsalı” diye başlıklardan ööğ 🤮 gelmişti. Sorunsal bu şekilde kullanılmaz ki yani daha mı havalı oluyor sorunsal yazınca. Allah razı olsun sorunu yazmışsınız siz görünce mutlu oldum 😊 sizin içinize sindiyse hiç takılmayın yani ama acabanız varsa düsünün biraz daha

Yahu burdaki “bilmemne sorunsalı” “o sorunsalı” “bu sorunsalı” diye başlıklardan ööğ 🤮 gelmişti. Sorunsal bu şekilde kullanılmaz ki yani daha mı havalı oluyor sorunsal yazınca. Allah razı olsun sorunu yazmışsınız siz görünce mutlu oldum 😊 sizin içinize sindiyse hiç takılmayın yani ama acabanız varsa düsünün biraz daha
Acabam yok çok şükür. Zaten anladım ki insanlar neredeyse her isme bir kulp takıyor. İçim rahatladı

Ben yıllardan beri kedi bakıyorum. Bahçede, evde hiç mercan ismini koymadım
Mercan cok guzel ,kulaga hos gelen bir isim. Gecen yil bir ogrencimin adiydi. Ona seslenmek bile ayri hosuma giderdi 🤗
Isiim cok guzel,hic de kedi kopek adi degil. Hem oyle olsa ne olur yani. Benim arkadsimin kedisinin adi volkandi. 😂 o da insan ismi ama hayvana konuyor. Kisacasi keyfin blir. Kimseyi ilgilendirmez. He de gec bildigini yap yine. Can sıkmaya degmez.
Kizimin adini herkes koyduktan sonra ogrendi. Dusunmedik dedik gecistirdik ailelere. Sadece annem ve kardeslerim biliyordu. Herkes dogurduguna koysun isim. Kimsenim cocuguna karismasinlar bi zahmet.

Hani bazen duyuyoruz hakaret gibi isim vermisler adam kadina. Bu oyle bir sey degil ki. Anlami da, fonetigi de gayet guzel. Egitimciyseniz bilirsiniz artik cocuklarin isimleri cesit cesit. Herkes degisik isim koyma derdinde. Kim kiminle dalga gececek.
Arkadasimin kizinin ismi mercan. Cok tatli geldi bana ilk duydugumdan beri :) kari koca icinize sinmesi onemli olan.

Back
X