- 17 Ağustos 2011
- 25.459
- 161.497
- 798
- Konu Sahibi mermaid2608
Okyanusun yaşam kaynaği mercan resifleridir. Bence çok güzel bir isim. Anlamli en azindan. Benim ismim mercan olsa hoşuma giderdi şahsen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu açıdan bakıyorum ve çok güzel geliyorOkyanusun yaşam kaynaği mercan resifleridir. Bence çok güzel bir isim. Anlamli en azindan. Benim ismim mercan olsa hoşuma giderdi şahsen
Aman milleti kafanıza takarsanız ohooo.Benim kızımada doğmadan karar verdik adına,sorana Güneş dediğimizde dalga geçerler çocukla aaa güneş doğmuş,aa güneş batmış saçma aapan espiri ofof offf Millet işte ağzına geleni der takmayın .
Ne takıyorsun milleti boşversene canım. Onlar için yaşayacak olsaydık ohooo intihar bile ederdikHamileyim, 3 hafta sonra doğum var.Kız bebek. İsim konusunda eşimle çok sıkıntı yaşadık. Hoşumuza giden hiçbir isim bulamadık. Aylarca araştırdık. En sonunda tesadüfen bir yerde Mercan ismini gördüm. Hoşuma gitti, eşim de beğendi. Ve Mercan koymaya karar verdik. Etrafta ismi ne diyen soran herkes akrabadan arkadaşa başka bir şey bulamadınız mı? Daha güzel bir şey yok muydu? Saçmalamayın. Çocuk ömrü boyunca küfredecek. Ooo daha neler neler. Ben sevdim. Ama milletin yorumlarına uyuz oluyorum.
O da olmadı. Devlet sırrı kı dediler.Banada aynısı yapılmıstı. Keske hıc söylemeseydım cocuk dogana kadar. Pat dıe kımlık cıkardıgımda herkez ögrenseydı.
böylerın agzına wc terlıgıyle vuracaksın ya. Hayır yanı sızene degilmi. Kendı cocugunuzun ismini koydunuz buyuttunuz. Simdide baskalarınkınemı sardınız anlamıyorum. Cok sinir bozucu amaO da olmadı. Devlet sırrı kı dediler.
Burada bile hiç tanımadan, üstelik ben isim nasıl diye sormadan neler yazılmış.böylerın agzına wc terlıgıyle vuracaksın ya. Hayır yanı sızene degilmi. Kendı cocugunuzun ismini koydunuz buyuttunuz. Simdide baskalarınkınemı sardınız anlamıyorum. Cok sinir bozucu ama
kimseyi takma gercektn bak, ıstersen adını b. K koyarsın kimseyı ılgılendırmez o senın cocugun.Burada bile hiç tanımadan, üstelik ben isim nasıl diye sormadan neler yazılmış.
Cok meraklandim. Isim Baran mi?mercan guzel isim neyi varmiski
ben kizima unisex bir isim koydum ayni zamanda da toplumda belirli bir kesimin daha fazla koydugu bir isim ama ben koyarken bu acidan dusunup koymadim insanlari buna ikna edemiyorum daha simdiden sorun oluyo isim ilerde nolacak bakalim
Ben yıllardan beri kedi bakıyorum. Bahçede, evde hiç mercan ismini koymadımMercan deyince aklına kedi köpek gelenler de ne bileyim yani.. benim aklıma bildiğimiz mercan geliyor. Hatta yeni biriyle tanıştım adı Mercan ve ilk duyduğumda çok hoşuma gitti.
hayir denizCok meraklandim. Isim Baran mi?
En sevdigim unisex isim Baran.![]()
İki oğlum var. Birinin adı Samir Umman. Öteki Hazer Mirza. Biz isme karar verdik bebek doğana kadar kimseye söylemedik. İnsanla alışana kadar zaman gecio. Ama hepsi sonrdan çok beğendiler. Bebek sizin istediğiniz ismi koyun anlamı iyi olsun yeter.Hamileyim, 3 hafta sonra doğum var.Kız bebek. İsim konusunda eşimle çok sıkıntı yaşadık. Hoşumuza giden hiçbir isim bulamadık. Aylarca araştırdık. En sonunda tesadüfen bir yerde Mercan ismini gördüm. Hoşuma gitti, eşim de beğendi. Ve Mercan koymaya karar verdik. Etrafta ismi ne diyen soran herkes akrabadan arkadaşa başka bir şey bulamadınız mı? Daha güzel bir şey yok muydu? Saçmalamayın. Çocuk ömrü boyunca küfredecek. Ooo daha neler neler. Ben sevdim. Ama milletin yorumlarına uyuz oluyorum.
Acabam yok çok şükür. Zaten anladım ki insanlar neredeyse her isme bir kulp takıyor. İçim rahatladıYahu burdaki “bilmemne sorunsalı” “o sorunsalı” “bu sorunsalı” diye başlıklardan ööğgelmişti. Sorunsal bu şekilde kullanılmaz ki yani daha mı havalı oluyor sorunsal yazınca. Allah razı olsun sorunu yazmışsınız siz görünce mutlu oldum
sizin içinize sindiyse hiç takılmayın yani ama acabanız varsa düsünün biraz daha
Mercan cok guzel ,kulaga hos gelen bir isim. Gecen yil bir ogrencimin adiydi. Ona seslenmek bile ayri hosuma giderdiBen yıllardan beri kedi bakıyorum. Bahçede, evde hiç mercan ismini koymadım