• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ismii

kbrygtt06

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
8
1
6
31
Kızlar Emiralp ismi sizce nasıl? İsmin karaktere sirayet ettiğini düşünüyorum, çevresinde bu isimde tanıdığı olan var mı? Soyadı da Yiğit olduğu için acaba ağır gelir mi çünkü Emiralp de Yiğitlik anlamında bir isim, ne zormuş isim bulmak😂

Kızlar Emiralp ismi sizce nasıl? İsmin karaktere sirayet ettiğini düşünüyorum, çevresinde bu isimde tanıdığı olan var mı? Soyadı da Yiğit olduğu için acaba ağır gelir mi çünkü Emiralp de Yiğitlik anlamında bir isim, ne zormuş isim bulmak😂
Oof biz hala bulamadık🙄 Bende Mert Alp düşünüyorum ama bakalım.Kızındada bulamayıp ceza yemiştik .kızım doğdu 20 gün içinde kimliğin çıkması gerekşyomuş bilmediğimiz için para cezası ödedik bide.Buda öyle olmaz inşallah 😱

Emiralp de güzel ama dediğiniz gibi ağır olabilir Kabadagı gibi dolaşmasın ortalıkta sonra çocuk😂madem soyadı yiğit adı daha sade mi olsa bilemedim isim işi gerçekten çok zor yaaa

Yigenimin ismi emir alp ayrı ama birleşik degil onlarda soyada uygunluğu düşünüp koydular. Şuan 8 yaşında genel anlamıyla çok uysaldi biraz okula başlayıp kardeste gelince hircinlasmalar oluyo ki her çocukta zaman zaman olan şeyler 🤭 ama sizin soyadida isim gibi biraz ağır olabilir üç isim gibisinden

Alp ismi bana itici geliyor nedense ama siz begendiyseniz neden olmasin. Benim oglumun adi da Denizhan, Deniz olmasini cok istemistim babasi da han ekledi

Back
X