Bebek istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

duygu dalms

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
7
-5
1
35
Merhabalar, benim 4 gün günüm geçti çok aşırı stres olmadığım sürece hiç böyle gecikmezdi çalışan biriyim ve 7 yaşında bir oğlum var. Şu an için bebek istemiyorum hem maddi hem manevi gücüm yok test yapmakta istemiyorum pozitif çıkmasından korkuyorum. Ne yaparsam düşürebilir im. Yardım edin lütfen durumu böyle olan varsa nasıl kurtuldu.

Merhabalar, benim 4 gün günüm geçti çok aşırı stres olmadığım sürece hiç böyle gecikmezdi çalışan biriyim ve 7 yaşında bir oğlum var. Şu an için bebek istemiyorum hem maddi hem manevi gücüm yok test yapmakta istemiyorum pozitif çıkmasından korkuyorum. Ne yaparsam düşürebilir im. Yardım edin lütfen durumu böyle olan varsa nasıl kurtuldu.
Şaka mı bu gece gece hamile olup olmadığınız belli değil ama nasıl düşük yaparım diye mi düşünüyor sunuz önce bir test yapın varsa sa aldırmayın günahtır

İçerde uyuyan oğlunuza gidip bakın. Yavrunuza kıyabilecek misiniz gerçekten?
Ayrıca hangi devirdeyiz. Evde çocuk düşürme nasıl bir kafa?

İyi misiniz ? Pozitif çıkmasından korkuyorum diye test yapmamak nedir ? Koskoca kadınsınız yapın testinizi ona göre düşünürsünüz. Biz size çocuk düşürme yollarını mı anlatalım burdan.

Bu kötülüğe birde buradakilerimi ortak etmeğe çalışıyosunuz. Okurken bile vicdanım sızladı. Test yapın inşAllah üzülerek söylüyorum negatif çıkar ne diyeyim ..

Önce gebe olup olmadığınızdan emin ol. Baktınız pozitif, sonra bir eğer hala istemiyorsanız yolunu zaten biliyorsunuz.

Normal insan gibi kürtaj olursanız. Burda kimse kimseye doğur diye baskı yapmasın. Kürtaja da teşvik etmem ama doğup da eziyet çekmesinden, sevilmemesinden ve istenmemesinden iyidir. Bakanayacaksanız öncelikle korunacaksınız. Madem onu beceremediniz illa doğurmam derseniz kürtaj olacaksınız. Başka bir yöntemi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X