kızlar beni tanırsınız sanırım eski nickim fındıkkıran.ayın 22 sinde adet olmam gerelkiyordu olmadım kan testim 9.o çıktı bu ne şimdi ya..
,,,,,,canım geç döllenme olabilir belki doktorunla görüştünmü:26:
5 in üstünde çıkınca gebelik var demek bildiğim inşallah gebesindir canım
,,,,,,
eminem hatırlarsan diğer tahlilim de düşük tü ve düşükle sonuçlanmıştı bilmiyoruuuummm
Kızlar ben dün gece yine uyuyamadım artık hep böylemi olacak acaba sabah 6 da yattım yinede yatakta döndüm durdum.
Birde yemek yiyemiyorum içim almıyor dün bütün gün boyunca yediğim bir adet gözleme 2 armut iki elma bir portakal tüm gün sadece bunları yedim
Bugün uyandım iki dilim reçel ekmek yanında sadece suyla bir meyve bir kase mercimek çorbası ve bugünüde tamamlamış bulunuyorum artık birşey yiyemem belki bir elma yerim yatmadan sadece.
Bugün dr kontrolüm var inşallah kızım büyümüştür herşey yolundadır.
Bana büyüdü gibi geliyor çünkü artık ayağında ayakkabı var gibi tekmeliyor
dun gorseydiniz beni siz muhteşemi izlerken gttm 19 temmuzu buldm topkte size hamile oldgumu soyledgm anı saat 16 25 miş sizin yorumlarnz o sevnç cümlelreri ii dileklerbi anda hüzün mutluluk oyle bi hava esmş ki agla agla bi hal oldum şu anda da aglıorm zaten
eşim de otrdu teselli etti beni şimdi anlıomsn dedm bizi aramzdaki bagı hepsi oyle degerli ki bnm içim hiçbrnden kopamam kopma aşkım zaten dedidedm ya zaman nasıl su gibi eceyi kucagma almama kaldı üç hafta herşey su gibi geldi gecıo gerçekten inşş kucagma da guzel dileklernzle dualarnzla saglıkla alcam Rabbim butunnnnn isteyenlere nasip etsnnn tezz zamanda hayırlı hberler innnşş işte o zaman bnm mutlulugm hevesm tamamlanacak hepnzn ii hberlerini alcam hüzünler hep mutluluga doncekk inşşşşşşşşşşşşş
duygummm
bende bazen o günlere dönüp bakıyorm da iyiki varsınız
doğuma gittiğimde bile akrabalardan önce gamze aramıştı beni
tek arkadasım sizsniz
ii ki varız evt kuşum butun zorlukları elele hep brlkte aşıcaz biz kocaamann bi aileyizzz megimiz de annemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?