Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar beni tanırsınız sanırım eski nickim fındıkkıran.ayın 22 sinde adet olmam gerelkiyordu olmadım kan testim 9.o çıktı bu ne şimdi ya..

kızlar beni tanırsınız sanırım eski nickim fındıkkıran.ayın 22 sinde adet olmam gerelkiyordu olmadım kan testim 9.o çıktı bu ne şimdi ya..

canım geç döllenme olabilir belki doktorunla görüştünmü:26:
5 in üstünde çıkınca gebelik var demek bildiğim inşallah gebesindir canım

gamze zor gunler senn için şu an ama herşey düzelcek inan bana bu karmaşk donemde saglıklı karar veremeyecgini düşnuorm ben de
maddi olarak da zor gunler gecrıosnz herşey üstüste gelıo ama Rüzgar var bu tekrar tekrar düşünmen için enn büyük neden cnm bnm
inşş bavulunu toplayp gtmemşsndr şu an neolur yine yeniden düşün :26:

slm canlarr bugun annemle azcık mamalar yaptık cumartesi için dun de ii uyumşm aslnda çok mutlym ama istıorm ki herkes mutlu olsn ya üzüldm gamzeye oyle bşey ki artık birinizin içinn yanması yetıo hüzünlenmem için yarım kalıo içimdeki mutluluk Rabbim hepnzn yüzünü güldrsnn tek tek isim isim hepnze dua ediıorm ve ozellkle dogmmda edicem
mart gelıo artık mart guzeldr kış btti artık
baharla birlkte yeni müjdele duyalm sevnççç gözyaşları dokelm inşşşşşşşşşşşşşşşş

,,,,,,

eminem hatırlarsan diğer tahlilim de düşük tü ve düşükle sonuçlanmıştı bilmiyoruuuummm

inşallah bu defa aynısını yaşamazsın canım ya değerin umut verici birkaç gün sonra tekrar yaptır
bak burda özlem arkadaşımızın değeride düşüktü ama şimdi dünyalar güzeli bir kızı var

ya kızlar beni biliyosunuz demeden duramam
şimdik gamzenin yaşadıkları hiç kolay değil bi tarafta bi adam var
bir tarafta onun için ailesiyle bile görüşemeyen bir kadın
yani şimdi bu adamın yaptıklarıı normal mi kürtajdan sonra, kendi çocugu karnındayken,yada evladını kucagına almışken
dayak olması yani bana bunun açıklamasını yada savunmasını olamaz
ailenle barıştın buna canı gönülden hepimiz çok sevindik
ama bi yandan rahatsızlıgın var ve eşin bu durumda bile sana 15 tl vermiyorsa
bence hemen yak yık boşan diyemem yuva sonuçta ama bencede yanında kalma
çünkü seni şu anda haketmeyen bi adam var bencede onun yanında olmamalısın

dun gorseydiniz beni siz muhteşemi izlerken gttm 19 temmuzu buldm topkte size hamile oldgumu soyledgm anı saat 16 25 miş sizin yorumlarnz o sevnç cümlelreri ii dilekler bi anda hüzün mutluluk oyle bi hava esmş ki agla agla bi hal oldum şu anda da aglıorm zaten
eşim de otrdu teselli etti beni şimdi anlıomsn dedm bizi aramzdaki bagı hepsi oyle degerli ki bnm içim hiçbrnden kopamam kopma aşkım zaten dedi dedm ya zaman nasıl su gibi eceyi kucagma almama kaldı üç hafta herşey su gibi geldi gecıo gerçekten inşş kucagma da guzel dileklernzle dualarnzla saglıkla alcam Rabbim butunnnnn isteyenlere nasip etsnnn tezz zamanda hayırlı hberler innnşş işte o zaman bnm mutlulugm hevesm tamamlanacak hepnzn ii hberlerini alcam hüzünler hep mutluluga doncekk inşşşşşşşşşşşşş

şu an nasıl sıkıntılı olduğunu cok iyi anlıyorum cnm
hiçbi yere sığamıyosun nefesin daralıyo sanki ayakları agzından cıkacak gibi.... vs
inş. doğurunca rahatlayacaksın tabi uykusuz geceleri stresli günleri saymazsak

duygummm
bende bazen o günlere dönüp bakıyorm da iyiki varsınız
doğuma gittiğimde bile akrabalardan önce gamze aramıştı beni
tek arkadasım sizsniz

meganm bnm de belli olmuo hiç bazen bi uykum kacıo sen uyudgnda ben uyuyamıorm ben uyumadgmda sen bari aynı gunler kaçsa bu meretler
iştahszlk aslnda balık yagı falan da kullanıosn sor bakalm dra neden olur acba iştahszlk :44:bnm de fena açık iştahm nefes alamıorm bazen ya gebeş kedi bşey oldm bu da ii degl ki :26:b:26:bakalm nasl vercem kloları ....

duygummm
bende bazen o günlere dönüp bakıyorm da iyiki varsınız
doğuma gittiğimde bile akrabalardan önce gamze aramıştı beni
tek arkadasım sizsniz

ii ki varız evt kuşum butun zorlukları elele hep brlkte aşıcaz biz kocaamann bi aileyizzz megimiz de annemiz

Kızlar iyi ki varsınız evetseviorum hepinizi

Bu gamzenin teli neden kapalı acaba ya :26:

ii ki varız evt kuşum butun zorlukları elele hep brlkte aşıcaz biz kocaamann bi aileyizzz megimiz de annemiz

anneniz kurban olsun size e mi gebişlerim benim,bebekli çıtırlarımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…