Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamzem canım senin adına çok üzülüyorum hakkından hayırlısı olsun ne diye bilirimki can cezaya dayanmaz inşallah aldığın karardan hiç bir zaman pişmanlık duymazsın :26:

kızlar gamzeyle konuştum çok şükür smar sonucu temiz çıkmış çok sevindim çoookk
ama diğer konuda kararlı inşallah hakkından hayırlısı olur

cok şükür
yaşadıkklarını ondan iyi kimse bilemez inş. hayırlı bi karar olur onun için

inşallah canım ya en çok rüzgar düşündürüyo beni anne baba yeni hayatlarına bir şekilde devam edebiliyolar fakat olan çocuklara oluyo
inşallah rüzgarımız da bu duruma kısa zamanda alışır:26:

Slm kizlarrr ikili test sonuclarimii goturduk doktorumuz herseyin iyi oldugunu soyledi veeee cinsiyetimize baktikkk kesin kizimiz varmissss

Canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla gelsin prenses.Bolbol yürümeye çalış gelincede peşinden sıcak duş al inşallah açılman olur doğumun başlar.
inşşşş.megim
zaten erken gebelik ve kan testtini yasakladı bana megan
biraz geçmesini bekliycem tabi gelmezse batasıcalar

Canım hilalimmmm inşallah adetin gecikir ve kopkoyu iki çizgiyi görürsün.
Erken yapmanı istemiyorum çünkü üzülmene dayanamıyorum canım arkadaşım inşllah bu ay kuzun seninledir

Gamzem ne diyeceğimi bilemiyorum bende bu kadar ayrıntı bilmiyordum.Ama acele karar verme şuan sağlık problemlerinden dolayı biraz hassas bir dönemdesin annene gitmek istiyorsan bir süre kal kafanı toparla ama kestirip atma eşin için olmasada rüzgar için evliliğine belki bir şans daha verebilirsin.

Kızlar ben dün gece yine uyuyamadım artık hep böylemi olacak acaba sabah 6 da yattım yinede yatakta döndüm durdum.
Birde yemek yiyemiyorum içim almıyor dün bütün gün boyunca yediğim bir adet gözleme 2 armut iki elma bir portakal tüm gün sadece bunları yedim
Bugün uyandım iki dilim reçel ekmek yanında sadece suyla bir meyve bir kase mercimek çorbası ve bugünüde tamamlamış bulunuyorum artık birşey yiyemem belki bir elma yerim yatmadan sadece.

Bugün dr kontrolüm var inşallah kızım büyümüştür herşey yolundadır.
Bana büyüdü gibi geliyor çünkü artık ayağında ayakkabı var gibi tekmeliyor

meganım sagolasın cnm bende üzülüyorum ama şu merak yokmu
ama siz beni frenlersiniz

gamzeee neden anlatmadın bunca zmn neden içine attın
inan okurken gözlerim doldu aradım ama telin çekmiyo yada kapalı
merak ediyorum seni

lovelimm
canım bugün iyiym çok şükür
senin iştah baya gitmiş canım ya bebekler son aylarda alır kiloyu yemey çalış olmadı doktorunla görüş ihmal etme

İyi olmana sevindim.Peki dr baktımı bu ay gelişmiş yumurtan varsa korunmalısın çünkü radyasyon almış oluyor yumurtalar.Tabi öbür ay çalışmalara tam hız dev
am inşallah gelecek kuzucuğun hayırlısıyla.

Yemek istiyorum görsen leyla gibiyim başım dönüyor halsizim açım biliyorum ama içim almıyor yemeye çalışıyorum midem bulanıyor.
Buz dolabını açıp açıp kapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…