Meraba hatunlar nasılsınız
kızlar gamzeyle konuştum çok şükür smar sonucu temiz çıkmış çok sevindim çoookk
ama diğer konuda kararlı inşallah hakkından hayırlısı olur
kaçak seniiiiyiz sağol sen nasılsın bakalım
cok şükür
yaşadıkklarını ondan iyi kimse bilemezinş. hayırlı bi karar olur onun için
bende iyim canım cok şükür oğlanla ugraşıyorum suan ayagımda sallıyorum pcyide kucagıma aldım bi bakıyım dedim
terkettin buralarıarada uğra bir selam ver be hülyam bebişi öp yerime
Canım inan emir hiç fırsat vermiyo tam pcye gircem ağlamaya başlıyo yarım yamalak girmemle cıkmam bir oluyo
Canım inşallah hayırlısıyla sağlıcakla gelsin prenses.Bolbol yürümeye çalış gelincede peşinden sıcak duş al inşallah açılman olur doğumun başlar.selam kizlar
bugun cok yogun bir gundu ve doktor randevum vardi. vajinal muayene oldum ve hic acilmam yokmus
bol bol yuruyus yapmami soyledi doktor ve bebegin de buyuk bir bebek oldugunu soyledi. haftaya tekrar randevu verdi .. ultrasonla da bebegin suyu ve biseyleri bilmiyorum tam anlayamadim kontrol edilecek ve duruma gore acilmam olmazsa ya da kendiliginden dogum baslamazsa suni sanci verecekler. hatta doktorum nolur nolmaz diye hastanede mart 10 a yer ayirdi. daha fazla bekleyemem dedi.
en guzeli vucudun dogumu kendisinin baslatmasi, buna da bol bol yuruyerek katkida bulunabilirsin dedi. ama kendisi basamazsa mecburen suni vericez dedi ve bu sonuc verebilir de vermeyebilirde. yani sezeryan da gerekebilir suni sanci sonuc vermezse dedi.
neyse hayirlisi artik. bakalim durumlar ne gosterecek. saglikla, hayirla gelsin de kuzu artik gerisi onemli degil.
dua edin bana
inşşşş.megim
zaten erken gebelik ve kan testtini yasakladı bana megan
biraz geçmesini bekliycem tabi gelmezse batasıcalar
Slm kizlarrr ikili test sonuclarimii goturduk doktorumuz herseyin iyi oldugunu soyledi veeee cinsiyetimize baktikkk kesin kizimiz varmissss
Eminem nasıl oldun ağrıların devam ediyormu.
lovelimm
canım bugün iyiym çok şükür
senin iştah baya gitmiş canım ya bebekler son aylarda alır kiloyu yemey çalış olmadı doktorunla görüş ihmal etme
meganım sagolasın cnm bende üzülüyorum ama şu merak yokmu
ama siz beni frenlersiniz
gamzeee neden anlatmadın bunca zmn neden içine attın
inan okurken gözlerim doldu aradım ama telin çekmiyo yada kapalı
merak ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?