gamze çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin....
EMİNEEEEEEEMcanım aşağıda ismini görüyorum ama vaktim yok çıkıyorum senide kocaman öpüyorum allaha emanet ol.
tekrar gecmis olsun canim, biraz dinlen agri kesici al gecer ins. muhtemelen, o aleri sokucam derken yara yapmis icerde, onun agrisidir canim gecmis olsun..
bosver gulum ya hesaplama, biz hesapliyoz da noluyo sanki :) Rabbim hakkimizda hayirlisi versin canim.. hep aklimdasiniz sizler de opuyorum!
ayy canim benim ya sana da cok gecmis olsun. ins hicbi sey cikmaz canim, ama tedbirli olmak acisindan doktorun tavsiye ettigi testleri yaptrrsn.
bi de gecen ruzgar sut icince kotu oldu diye stres olmussundur belki, ya da dua etmistin ya o kabul olmustur belki, onun hastaligini bana ver ben dayanirim demistin.
bilemiyorum, duasi kabul olcak birisine benziyorsun.. ins hemencecik gecer canim, ailecek cok mutlu saglikli ve huzurlu olursunuz ins...
eminemmmsen nasıl oldun :26:
mervemmçok şükür daha iyiym sadece biraz tansiyonum düşük galiba başım dönüp duruyo:111:
ama filmden dolayı değil 3 dünden beri düşük tansiyonla geziyorum pazartesi 8.5 di bugünde yine oşekilde galiba
sen nasılsın mervem paşan ne yapıyo bakalım
hilall biran kalbim yerinden zıpladıdayanamadım kızlar sonlara dogru hep böyle yapıyorum 28.gün bugün
3-4mart gibi bekliyorum adetimi nasıl ovulasyon yoksa bunlar bana oyun mu oynuyor
Eki Görüntüle 644245
niye acaba :44: vitamin eksikliğin olabilir :26:
paşam iyi sabah beni uyandırdı şimdi kendileri uyuyo
dayanamadım kızlar sonlara dogru hep böyle yapıyorum 28.gün bugün
3-4mart gibi bekliyorum adetimi nasıl ovulasyon yoksa bunlar bana oyun mu oynuyor
Eki Görüntüle 644245
inşşşş.megim
zaten erken gebelik ve kan testtini yasakladı bana megan
biraz geçmesini bekliycem tabi gelmezse batasıcalar
heh ama unuttuğu bişii var megan pisiciğin; ovucanlaarrrrr
Gelmeyecek batasıcalar inşallahhh
evettttt şiştttt aramızda kimse duymasınzaten geçen aydan sonra evde gebelik testti kalmadı
ovulasyonda çok yok bakalım belkim bi daha ihtiyacım olmaz
kargoyla ahbap olduk sürekli test almaktan bu ne manyak kadın diyorlardır
inşallah 3-4 martta da kopkoyu olur 2. çizgin kuzum
miyaba
Emoşum bugün nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?