anammmm nerden ölççez ben koltuk altından ölçtüm neyse ztn pek bir anlamı yok diğer günler hiç ölçmedimki
hilalcim görmedim kaçıncı sayfada
bata kaç gün var[/QUOTE
Eki Görüntüle 644549
28.gün bugün en erken 3 mart yada son aylarda biraz oynayabiliyor 31-32 bazen stresten 33 oluyor
he arkadaş topodan demişti de,ben de topo ne alaka,önden ölçülür tabe demiştim..:26:
offff
çok utanç verici zamanlardı.. cehalet başa bela.. sus konuşma bari dimi
Meeg senin ateş olayın benim yumurtlamayı karıştırmamdan daha betermiş :))))
toto mu
ön mü
Canım bende bu ara çok duygusallaştım geceleri doğum hikayelerini okuyorum ağlıyorum.Dünde hiç yoktan birşeye alındım ağladım bu ara çok sulu gözüm.dun gorseydiniz beni siz muhteşemi izlerken gttm 19 temmuzu buldm topkte size hamile oldgumu soyledgm anı saat 16 25 miş sizin yorumlarnz o sevnç cümlelreri ii dileklerbi anda hüzün mutluluk oyle bi hava esmş ki agla agla bi hal oldum şu anda da aglıorm zaten
eşim de otrdu teselli etti beni şimdi anlıomsn dedm bizi aramzdaki bagı hepsi oyle degerli ki bnm içim hiçbrnden kopamam kopma aşkım zaten dedidedm ya zaman nasıl su gibi eceyi kucagma almama kaldı üç hafta herşey su gibi geldi gecıo gerçekten inşş kucagma da guzel dileklernzle dualarnzla saglıkla alcam Rabbim butunnnnn isteyenlere nasip etsnnn tezz zamanda hayırlı hberler innnşş işte o zaman bnm mutlulugm hevesm tamamlanacak hepnzn ii hberlerini alcam hüzünler hep mutluluga doncekk inşşşşşşşşşşşşş
Aslında ilginç ama büyüyen göbeğim beni rahatsız etmiyor nefes almada sorun yok ama neden uyuyamıyorum bilmiyorum.şu an nasıl sıkıntılı olduğunu cok iyi anlıyorum cnm
hiçbi yere sığamıyosun nefesin daralıyo sanki ayakları agzından cıkacak gibi.... vs
inş. doğurunca rahatlayacaksıntabi uykusuz geceleri stresli günleri saymazsak
Ben artık her gece hiç uyuyamıyorum kesin bu gecede uyuyamıycam.Ama geceleri ev serin oluyor sanki pc nin başında oturuncada karnım ağrıyor battaniyenin altına girip tv izliyorum.Şimdi kontrolden geldik dr iştahsızlık normal diyor bebiş büyüdükçe büütün organlara yer azaldı diye oluyormuşmeganm bnm de belli olmuo hiç bazen bi uykum kacıo sen uyudgnda ben uyuyamıorm ben uyumadgmda senbari aynı gunler kaçsa bu meretler
iştahszlk aslnda balık yagı falan da kullanıosn sor bakalm dra neden olur acba iştahszlk :44:bnm de fena açık iştahm nefes alamıorm bazen ya gebeş kedi bşey oldmbu da ii degl ki :26:b:26:bakalm nasl vercem kloları ....
Canım çok sevindim.İnşlalah hayırlısıyla en kısa zamanda gelsin göbüşüne kuzucuğun.kızlar eşimin genetik tarama sonuçları geldi hepsi temizzz çok korkuyordum aklım hep oradaydııııııı kaç gündür..
Allahım şükürler olsun ki bişey çıkmadı:26:
Hilalim inşlalah bu ay bebeişin seninledir.Hamile kalman yakın olunca adetlerde düzensizlikler olurmuş diye duymuştum.Bende hamile kalmdan önceki iki ay üst üste adetlerim düzensiz olmuştu birinde 1.5 gün sürmüştü sadece diğer ayda 2 gün gecikme olmuştu bende bu ayda düzensiz olursa kontrole gidicem dedim ama o ay adetim gecikti ve hamile olduğumu öğrendim inşlalah seninde bebişinin gelmesi yakındır yada şuan seninlediraaaaaaaa lütfen önden buyur megimgene kafayı yedik biz
ben ne yaptım az önce anlatayım gülün biraz
hani şu ateş ölçme yöntemleri varya hiç bir bilgim yok hiçte yapmadım
az önce ölçeyim dedim ateşim normalde hep düşüktür
şimdi 36.8 çıktı yoksa gebemiyim dedimmmmmmm
neye göre kıyasladım bilmiyorum
meganım ateş ölçme yask değil dimi*
Canım hayırlı olsun inşallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın.Kilon çok değil aslında kaç kilo olmayı istiyorsun ve boyun kaç?
selam kizlar
bugun cok yogun bir gundu ve doktor randevum vardi. vajinal muayene oldum ve hic acilmam yokmus
bol bol yuruyus yapmami soyledi doktor ve bebegin de buyuk bir bebek oldugunu soyledi. haftaya tekrar randevu verdi .. ultrasonla da bebegin suyu ve biseyleri bilmiyorum tam anlayamadim kontrol edilecek ve duruma gore acilmam olmazsa ya da kendiliginden dogum baslamazsa suni sanci verecekler. hatta doktorum nolur nolmaz diye hastanede mart 10 a yer ayirdi. daha fazla bekleyemem dedi.
en guzeli vucudun dogumu kendisinin baslatmasi, buna da bol bol yuruyerek katkida bulunabilirsin dedi. ama kendisi basamazsa mecburen suni vericez dedi ve bu sonuc verebilir de vermeyebilirde. yani sezeryan da gerekebilir suni sanci sonuc vermezse dedi.
neyse hayirlisi artik. bakalim durumlar ne gosterecek. saglikla, hayirla gelsin de kuzu artik gerisi onemli degil.
dua edin bana
kelebeğimmbugün daha iyim çok şükür dünkü gibi değilim
neyseki bunuda atlatmış oldum zorda olsa
dayanamadım kızlar sonlara dogru hep böyle yapıyorum 28.gün bugün
3-4mart gibi bekliyorum adetimi nasıl ovulasyon yoksa bunlar bana oyun mu oynuyor
Eki Görüntüle 644245
evettttt şiştttt aramızda kimse duymasınzaten geçen aydan sonra evde gebelik testti kalmadı
ovulasyonda çok yok bakalım belkim bi daha ihtiyacım olmaz
kargoyla ahbap olduk sürekli test almaktan bu ne manyak kadın diyorlardır
kızlar ben yarın annemlere gidiyorum yani kocamı terk ediyorum.
2 yıldır herşeyiyle kabullendiğim bu adamı bırakıyorum.
düşük yaptıktan 1 hafta sonra annesi için saçımdan tutup yerlerde sürüyen 8 aylık hamileyken tekme tokat döven yeni sezeryanlıyken karnımı tekmelediği için kanamam durmayıp hastaneye zor yetiştiğim ilaçla durdurulmuştu kanamam.
15 tl smear parasını vermediği için 2 aydır ancak ailem ayaklanınca smear aldırabildim.
elimden geleni yapayım yuvam yıkılmasın dedim ama elimden gelen bitti.
benim için dua edin şimdi valizimi toluycam oğlumun çamaşırlarını alıcam tamam.
kızlar gamzeyle konuştum çok şükür smar sonucu temiz çıkmış çok sevindim çoookk
ama diğer konuda kararlı inşallah hakkından hayırlısı olur
ah ahhhhhh bizde bir zamanlar 20.5 yaşındaydıkkkk
oflum ,ferda selammmmmmm
ferda gelir gelmez olcak ama bnm ovulasyonu gördün mü
bu soruyu sana kaçıncı soruşum unutttum ama ne yapalım umut fakirin ekmeği
ama pisicik ateş ölçme lafını kullandı mı?
hayırrrr!
ölç gitsinn
maşallah ateşine bu arada
bundaaaaaaan...... 19 bin sayfa kadar önce ateşin nerden ölçülmesi gerektiğinin mütalaasını yapmıştık burda bir arkadaşla..
derun bilgilerimizi çarpıştırmıştık ucube bilgilerimizlen
çok sağol duygum inşallah senin doğumunda bi avazda geçecek..ece bebeği sağlıkla kucağına alacaksın
canım sen deyince hemen testimi aramaya gittim..
tromboz testinde mutasyona rastlanmamıştır diyo...
diğerleri de heterozigot diyo..pıhtılaşma var demekmiş..vallahi bişey anlamıyorum bu terimlerden
folicasit içmem lazım evt ama hep unutuyorum tembelim azıcık..
vaşlayayım evt..hata şimdi içmeye gidiyorum...
çok sağol bitanem..evt az kaldı heyecanlıyım korkuluyum azıcıkta..inş.tüplerim alınmaz:26:
he arkadaş topodan demişti de,ben de topo ne alaka,önden ölçülür tabe demiştim..:26:
offff
çok utanç verici zamanlardı.. cehalet başa bela.. sus konuşma bari dimi
Herkese merhabaaa kızlar kontrolden yeni geldik.Çok şükür herşey yolunda bebeişimin gelişimi iyiymiş 2.550 kg olmuş boyuda 45 cm ve baş aşağı dönmüş dr kafası ağır olduğu için artık tekrar kafasını yukarı kaldırıp dönmesi çok zor dedi yani pozisyonu şimdilik normal doğuma uygun görünüyor.
Benimde tansiyonum 12-7 kilomda 72 dr a iştahım yok dedim olsun bebek yarım kilo daha alsa yeter doğuma kadar yarım kilo alır dedi.
Magnezyumu bırakmıştım zaten kan hapı ve vitamine devam edicem bu ayda.
Kızımın saçlarınıda gördük ultrasonda bu ay yanmalarım oluyordu onunla ilgisi varmı bilmiyorum ama bebişim saçlıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?