Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anammmm nerden ölççez ben koltuk altından ölçtüm neyse ztn pek bir anlamı yok diğer günler hiç ölçmedimki

ölçenler dil altı ölçüyolar..
sabahları yataktan çıkmadan ve her sabah aynı saatte

Son düzenleme:
hilal canım anlatabildin tabe
bende de öyle yazıyo seninlen aynı durumumuz heterozigot ozaman..heryerde öyle yazıyo..

...
he arkadaş topodan demişti de,ben de topo ne alaka,önden ölçülür tabe demiştim..:26:
offff
çok utanç verici zamanlardı.. cehalet başa bela.. sus konuşma bari dimi

toto mu
ön mü

Son düzenleme:
neeeeeey nerden nerden yok anammmm ben almıyım zaten her sabah aynı saatte yapabilceğim bişey
değilmiş bi kere yaptım ve gebe olsam yaaa olmaz mı?

aysunum evet ozimmmde aynı o bana pıhtık kardeşim diyor bnm çok hoşuma gidiyor

bebek sahibi olmayı isteyip olamamanın nasıl bi duygu olduğunu çok iyi biliyorum.4 yıl yaşadım bunu ama rabbim sonunda nasip etti bu mucizeyi bize verdi inş hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız.allahım dileyen herkese tattırsın bı güzel duyguyu.

Canım bende bu ara çok duygusallaştım geceleri doğum hikayelerini okuyorum ağlıyorum.Dünde hiç yoktan birşeye alındım ağladım bu ara çok sulu gözüm.
Duana aminnnnnn diyorum.Bende Allah herkesin kucağını doldursun istiyorum Allah herkese nasip etsin.
Aslında ilginç ama büyüyen göbeğim beni rahatsız etmiyor nefes almada sorun yok ama neden uyuyamıyorum bilmiyorum.
Ben artık her gece hiç uyuyamıyorum kesin bu gecede uyuyamıycam.Ama geceleri ev serin oluyor sanki pc nin başında oturuncada karnım ağrıyor battaniyenin altına girip tv izliyorum.Şimdi kontrolden geldik dr iştahsızlık normal diyor bebiş büyüdükçe büütün organlara yer azaldı diye oluyormuş
kızlar eşimin genetik tarama sonuçları geldi hepsi temizzz çok korkuyordum aklım hep oradaydııııııı kaç gündür..
Allahım şükürler olsun ki bişey çıkmadı:26:
Canım çok sevindim.İnşlalah hayırlısıyla en kısa zamanda gelsin göbüşüne kuzucuğun.
Hilalim inşlalah bu ay bebeişin seninledir.Hamile kalman yakın olunca adetlerde düzensizlikler olurmuş diye duymuştum.Bende hamile kalmdan önceki iki ay üst üste adetlerim düzensiz olmuştu birinde 1.5 gün sürmüştü sadece diğer ayda 2 gün gecikme olmuştu bende bu ayda düzensiz olursa kontrole gidicem dedim ama o ay adetim gecikti ve hamile olduğumu öğrendim inşlalah seninde bebişinin gelmesi yakındır yada şuan seninledir

Herkese merhabaaa kızlar kontrolden yeni geldik.Çok şükür herşey yolunda bebeişimin gelişimi iyiymiş 2.550 kg olmuş boyuda 45 cm ve baş aşağı dönmüş dr kafası ağır olduğu için artık tekrar kafasını yukarı kaldırıp dönmesi çok zor dedi yani pozisyonu şimdilik normal doğuma uygun görünüyor.

Benimde tansiyonum 12-7 kilomda 72 dr a iştahım yok dedim olsun bebek yarım kilo daha alsa yeter doğuma kadar yarım kilo alır dedi.
Magnezyumu bırakmıştım zaten kan hapı ve vitamine devam edicem bu ayda.

Kızımın saçlarınıda gördük ultrasonda bu ay yanmalarım oluyordu onunla ilgisi varmı bilmiyorum ama bebişim saçlıymış.

Canım hayırlı olsun inşallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın.Kilon çok değil aslında kaç kilo olmayı istiyorsun ve boyun kaç?

canim ben dukan diyetine basladim, dukan testi diye bi sey var gercekte kac kilo olman gerektgni hesapliyor, benim 59.4 gercek kilommus. su ad 67.5 um.
bu basladgm diyet programina sadik kalirsam ins 25 nisan da hedef kiloma ulasmis olacagim ins :) boyum da 1.65.

ztar cim canim, Rabbim en hayirli zamandan kolay bi dogum nasib etsin ins.
bizim burda da bi arkadasin due date 24 kasim di, 5 aralik da normal sancisi basladi normal epiduralli dogum yapti, yani biraz gecikme olabiliyor, hemen suni sanci verceklet hemen sezeryan olcak gibi dusunme.

benim de ablam bugun dogurmus, yarim saat surmus dogumu cok kolay gecmis, darisi basiniza ve bi gun benim ve benim gibi arkadaslarin da basina ins :)

kelebeğimm bugün daha iyim çok şükür dünkü gibi değilim
neyseki bunuda atlatmış oldum zorda olsa

cok sukur canim.. bize doktor korunun dememisti, ama olusa gebelik de dusukle sonuclandi, yani bilemiyorum radyasyondan mi yoksa dusecegi vardi da ondan mi dustu.
gecen sene 27 martta dusmustu bebegim, bir yil olacak nerdeyse.. yani adet dongunun cok baslarinda cekildiyse film belki yumurtalar etkilenmiyodur. benim 5. gun cekilmisti, doktor o yuzden korunun demedi. ama sen tabi kendin karar ver canim. :)

dayanamadım kızlar sonlara dogru hep böyle yapıyorum 28.gün bugün
3-4mart gibi bekliyorum adetimi nasıl ovulasyon yoksa bunlar bana oyun mu oynuyor
Eki Görüntüle 644245

yaramaz misin sen? diyene bak :)
canim valla ben bi sey diyemicem simdi, biraz daha bekle bakalim,
ins Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda guzel haberler verip topikce halay cekmeyi nasib eder..

ben daha simdiden her gun hem gebelik hem ovu yapiyorum he he:)
catlatma ignesi vuruldum ya bol bol pozitif testler gordum boyle bozum gonlum doysun diye :)
simdi de sifira inmesini bekliyorum cok az bi sey kaldi,
belki o en silik hali gitmez, ben de sivatan gibi dogustan hcg liyim eser miktarda galiba.
bi de bi ton hormon aliyorum onlar da yapabilir tabi.

hmm madem genc gosteriyosun, kargo gelince, iceriye bagir abla / anneee kargon geldi diye :) he he :)

gamze cim ya ins gecici bi cozumdur bu dusundugun, bi yuva kolay kurulmuyor, boyle kolayca da bozulmasin ins.
sen biraz annenlerde dinlen hasret gider.. ama sonra esin de pisman olur gelir kapina ve oglunun hatirina barisirsin ins canim..

kızlar gamzeyle konuştum çok şükür smar sonucu temiz çıkmış çok sevindim çoookk
ama diğer konuda kararlı inşallah hakkından hayırlısı olur

iyi cok sukur elhamdulillah, boyle guzel bi habere ihtiyacimiz vardi...

ah ahhhhhh bizde bir zamanlar 20.5 yaşındaydıkkkk

hey gidi gunler.. bi zamanlar 25 tim ben de... ne cabuk 28 olduk ya yillar birbirini kovaliyor..

oflum ,ferda selammmmmmm
ferda gelir gelmez olcak ama bnm ovulasyonu gördün mü
bu soruyu sana kaçıncı soruşum unutttum ama ne yapalım umut fakirin ekmeği

valla ya topikten bi anliz yapsak, kac kere ayni tongaya dusmusuz, benim de var oyle bi suru silik cizgim, lutfen bi bakar misiniz gibi saftirik post larim :)
artik alistim silik cizgi b sey ifade etmiyor benim icin. (cok guvenmeyin bu lafima yarin yine gelip bu silik cizgi sanki biraz daha kalin bi silik cizgi falan demeye baslayabilirim he he)

ay ya bu muhabbeti de hatirliyorum.. dil altindan olculuyor kuzucum, karistirma oralari.
ben zaten sabah aksam progesteron fitili takiyorum (sokmak kelimesini kullanmama izin vermiyor esim)
iyice sacma seyler yapmaya alistim yani :)

aysunayy cim cok az kalmis ameliyata ins bi sey olmaz canim. niye alsinlar tuplerini almazlar merak etme.
Rabbim ins hayirli haberler vermeyi nasib etsin hepimize, duygu da mi histeroskopi olmustu? tup bebekten once yapiyolar galiba..

he arkadaş topodan demişti de,ben de topo ne alaka,önden ölçülür tabe demiştim..:26:
offff
çok utanç verici zamanlardı.. cehalet başa bela.. sus konuşma bari dimi

kibar seni :) topo ymus :) hadi bakalim..

masallah canim, ne guzel sacli bi kizin olcak demek ki :)
kilo almadim diye cok uzulme, bebek alir ins, hafif bi seyler yemeye calis, vitamin icin meyve sebze bilemiyorum, canin ne cekiyorsa ins azar azar ve sk yemeye calis canim :)

Kelebegimmm evet yaramazlık yaptım bennnn:)
ablanı coook tebrik ederimm
senin bat 6 marttı dimi yakın tarihlerimiz peş peşe gebe kalakmı ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…