Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

meganm da gelmişşş
evt evt maşalalh şu an gelşmleri gayet ii gdıo bi de cok cok emerlerse geldklernce çokk süper olcak herşeyy

ben burdaym hilalim ama sizler yoksnzz galbaa
bi kabahat yaptım ben gttm pizzacıda o turşu acıbiberlerden yedm uyuyablrsem bıravo bugun nasl kaşntım var anlatamam yok pskljk falan degl bu kaşntılar bugun ii anladm

Canım yaa kıyamam demekki acıya alerjin varmış.

Benimde karnımın altı çok gerilmiş dr ultrasonda bakarken çok acıdı alt taraflar.
Birde göbüşten aşağı inen kahverengi çizgi varya o çizginin göbek deliğinden aşaı kısımları çizginin tam üzeirne denk gelen yerler çatlamış kırmızı kırmızı olmuş aynayla baktımda gördüm.

Ben geldim

Hala dogurmadim
Hoşgeldin canımmm
meganm da gelmişşş
evt evt maşalalh şu an gelşmleri gayet ii gdıo bi de cok cok emerlerse geldklernce çokk süper olcak herşeyy

Geldim hiiiiç uyku yok bende sabahlamadayım yine evet hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde kilo aldırırız inşallah sütümüz çok olur.

anladm kuzum zaten drek anladm ben sennle ilglsi yok o banın
hemm de kociş yeme bak kaşncan dedi kociş sözü dnlemessn boyle olur işte

anladm kuzum zaten drek anladm ben sennle ilglsi yok o banın
hemm de kociş yeme bak kaşncan dedi kociş sözü dnlemessn boyle olur işte

40ta bir doğru bişey söyleyebiliyolar dimi

Hoşgeldin canımmm

Geldim hiiiiç uyku yok bende sabahlamadayım yine evet hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde kilo aldırırız inşallah sütümüz çok olur.
üsütne al battneye de üşüme meganm ama böbreklern acır sonra tmm
ben artık takmıorm uykusuzlugu ya kaşntıyı da alştm artık sanrm

pisicim saçlı bebeni seviim senin benn oyy kuzuuu maşallah ona annesi

ztar niye doğurmuyosun artıkın gııııı:26:

40ta bir doğru bişey söyleyebiliyolar dimi

valla adam bi melake oldu 32den sonra ha bak şundan olablıo bi kere dedi ki bana asıl gebelk son iki aymış ondan once hiç tınlamıo gibiydi gebeymiyim deglmym şimdi meyveler getrmeler iş yapmalar ne düz mantık bu adamlar yaww valla

Ztarım bebeiş 35. haftadan sonra kaç kilo aldı benim şimdi 2550 olmuş doğuma kadar 3 olurmu ki?

Kuzum bilmiyorum ki hic ultrasona ggirmedimki ben 20. Haftadan sonra.. Ama benim bildigim zaten son haftalarda aliyor asil kiloyu bebek. O 3 kilo olur tabii sen cok takma.

Yalniz dr dun eliyle karnimi epey kurcaladi benimki icin 4-4 bucuk kilo bile olabilir dedi. Ama bilemiyorum eher dogum gerceklesmezse haftaya carsamba yine randevum var ve bu sefer ultrason randevum da var. o zaman ogrenebilirim sanirim.

Biliyorsun dr larin kilo tahmini genelde tutmuyor.

ztar bence bi anda başlıcak açlma sen her gün al ılık duşunu bak keyfne
oyle dıolar normal dogum yapanlar bi gunde 3 cm açldı 4 cm açldı dienler var
annenler geldi demi kuzum ?
gecelklerini falan koydun demi cantana ?

Annem de oyle diyor duygum o zamani gelince bir anda olur diyor.. Hayirlisi.. Ever cantama hazir gibi.. Koydum annemler geldi cok sukur getirdiklerini koyduk cantma.

Kizimizi bekliyoruz duygum ya. Insaallah sagsaglim kavusuruz.. Zor bir surec bizi bekliyor . Allah yardimcimiz olsun..

Sen tarih almadin dimi daha seEryanicin

meganm bak ben 14 şubatta gttm dra o zaman 2380 di
25 şubatta tekrar gttm 2800 olmştu yani 11 gunde 420 gram almş
onbeş gunde 500 falan olur sanrm
şimdi 11 martta gtcm tkrar dra 3 civarı olur die tahmn edıorm
bi hafta sonra da alcak zaten
tabi ztarn dedigi gibi 200 gram falan oynuo eksk çıkablr bi de hastaneden çıkarken odem de gdıo vucttaki
azcık daha ekslıolar ama yne 3 olur gibi en az bebşlermz

verdi gibi ztarım tarih 11 martta gidicem bi hafta sonraya vercek tahmnmce 18 ile 20 mart arası bi tarih vercek
ben sezeryan istıorm demeden o dedi 37de gel de gün verelm sana die
tmm dedm ben de
Allahım büyük ztarm hayırlısyla alcz inşş kucaklarmza sende istegm rahat ol elnden geldgnce sancın gelnce ılık duş al on dkya düşmeden gtme dra bence sana verlen tarihten once gelcek senn sancılar cnm...

gece kuşlarımmmmmm
biliyomusunuz en gecenin bu saatinde çokokremle ekmek yedim
hep o cadı kızımın yüzünden

gece kuşlarımmmmmm
biliyomusunuz en gecenin bu saatinde çokokremle ekmek yedim
hep o cadı kızımın yüzünden

ohh ne guzell afiyet olunn emineme
ben de elmalı kurabiyeden bi tane yedm
baby shower için hazırlamştık annemle guzelce dizdk bi tabaga annem bak ellemeyin bunları hiç dedi ama ne yapayım ece istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…