Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

meganmm maşallahh bebşeee saclıymş demekk dr mu soyledi bnmki hiç demıo daha oyle bşey biizmki saçsız olablr benm bebşken hiç yokmş sacım
cnm ben bu ara uyuorm ama belli de olmuo işte bazen bnm de uykum kaçıo
onbirnde gtcm ben de dra bi hafta sonraya gun vercek nasipse

allahımmmmmmmmmm çok heyecanlı
ece bebeğimiz gelecek
duygummmmmmmmmmmmmmmm

Kelebegimmm evet yaramazlık yaptım bennnn:)
ablanı coook tebrik ederimm
senin bat 6 marttı dimi yakın tarihlerimiz peş peşe gebe kalakmı ne dersin

ne guzel olur ya hayal ettim de cooook guzel bi hayaldi :)
beraber gunleri sayariz, valla ins Rabbim ol dedikten sonra ins olur..

esim gecen gece ruyasinda bi test gormus, boyle kopkoyu pozitifmis, artik nasil bilinc altimica yerlestiyse ruyalarda bile birakmiyor pesimizi :)

ben de dukan diyeti tariflerini arastiriyorum, cok guzel bu diyet ya, izin verilen malzemelerle her seyi yapabiliyosun,
dukanella diye bi sarelle gibi bi sey galiba oyle bi sey bile uydrumuslar, hem zayifliyosun hem de istedgn her seyi yiyosun.
bugun sabah dukan tost ekmegi ile tost yaptim, esim de basladi o da benle yapiyor.
boyle olunca cok daha mutlu oluyorum.

dun 68.13 geliyordum, bugun 67.49 geldim :):) bi gunde yarim kilo gitti :)

Kızlar ben iyiyim annemlerdeyim moralim filan yerinde bir pişmanlığım yok şuan

hiçbir zaman detay vermedim ailem arkamda diyede almadım bu kararı zaten iş bulunca yapıcaktım ailem olmasa bile kocam haketmiyor

bi süre tlfonum kapalı olabilir

kızlar bişey sorucam benim bu lohusa kanaması 36 gun falan sürdü sonra 40tan 3 gün sonra falan adet oldum.
yalnız hastanede serumlar antibiyotikler ameliyat derken orda kesildi kanamam.
eve geldikten 1-2 gün sonra tekrar adet oldum.
tekrar ne zaman adet olurum ki..
kaç gundur midem bulanıyorrrrr tırsıyorum yaaaaaaaaa

hadi bakalim oyle olsun dinlenin sakin kafayla dusunun bakalim biraz daha..
hakkinda hayirlisi olsun canim.. zaman bazen her seyin ilaci oluyor,
ins senin icin de guzel bi cozum getirir..

Kelebegim valla sayarız günleri ah ahhhh,demek diyete basladın allah yardımcın olsun gitsin kilolar gelsin bebiş:)

gamzecim hayırlısı olsun demekten baska bişey gelmiyor elden ama telinde kapalı olursa merak ederiz arada bizi haberdar et ,saglıgın nasıl bu arada?

masallah canim, ne guzel sacli bi kizin olcak demek ki :)
kilo almadim diye cok uzulme, bebek alir ins, hafif bi seyler yemeye calis, vitamin icin meyve sebze bilemiyorum, canin ne cekiyorsa ins azar azar ve sk yemeye calis canim :)
Sağol kelebekimmm.Meyve yuiyebiliyorum sebzelerle pek aram yok işte meyve ve arada bir bisküvi çikolata onun dışında pek birşey yiyemiyorum.
megan cnmmm maşallah sizeee
Sağol aysunummİnşallah Allah herkese nasip etsin bu duyguyu tez zamnda sırasyla gelceksiniz inşallah ben inanıyorum.
Meganımmm kocaman olmuş kızın maşallah darısı basımıza
Sağol hilalim geliyor seninkide annesi yakındır

Bizim dr da söylememişti hiç öyle birşey bu kontrolde bariz göründü çok saçları var tiftik gibiBende kel bebeişmişim demekki o yönden babasına benzemiş.Bizim dr herşeyini inceliyor bugün kulaklarımıza bakıyor acaba kulağı sanamı benziyor babasına dedi baktı benimkine benziyormuşBende bu kontrolde belki dönmediyse sezeryan der diye düşünüyordum ama dönmüş artık kaçarı yok gibi bende kendimi hazırladım sanırım normal doğum fikrine inşallah hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde ama normal ama sezeryan.
Senin prensesin gelmesine az kaldı öyleyseBenimde bir sonraki kontrolüm 9 mart cumartesi ama nst için gün vermedi çatı muayenesiyle ilgilide birşey demedi.

nerdesinizzzzzzz kızlarrr??????

ben burdaym hilalim ama sizler yoksnzz galbaa
bi kabahat yaptım ben gttm pizzacıda o turşu acıbiberlerden yedm uyuyablrsem bıravo bugun nasl kaşntım var anlatamam yok pskljk falan degl bu kaşntılar bugun ii anladm

ne guzel ya insan gerçekten mrk edıo kme benzeyecegini drlar da gerçekten anlayablıor o kapkara görüntüden bnm dr bi kaç hafta once kız senn bebş azcık koca kafa olcak dedi
bu gttgmde de koca göbekli dedi eşim dıo bu dr nie boyle şeyler soyluo bnm kızıma dio dedm bi bak bakalm göbşne neden soyluo acaba die
ben bebşken kocaman bi kafam varmş şimdide küçük saylmaz ama o zaman vucudma gore baya bi kafam var yanii e kociş de zayfken ble göbşlüydü hepp genler işte

Son düzenleme:
yarım saat oldu geleli kkye..
ancak önce görev tabii..
şimdi uğrayabildim..

sanırım çok uykum var benim ya :106:

Son düzenleme:
yarım saat oldu geleli kkye..
ancak önce görev tabii..
şimdi uğrayabildim..

ancak sanırım çok uykum var benim ya :106:

megim ya dekoru paylaşan kız nie ban yedi oteki kızdırdı onu sonçta
bu arada ben kaşnmaya başladm he burnumu sokuorm her yere
bu gece uyku kaçmaları dogurmadan bana da ban yedrcek sanrm

Benim kızımında kulakları birazcık büyükmüş olsun dedim bende saçlarıyla kapatır.İlk zamanlarda minyon olacak diyordu ama şimdi gelişimi iyi çok şükür boyuda iyi ayına göre sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.

megim ya dekoru paylaşan kız nie ban yedi oteki kızdırdı onu sonçta
bu arada ben kaşnmaya başladm he burnumu sokuorm her yere
bu gece uyku kaçmaları dogurmadan bana da ban yedrcek sanrm

dekoru paylaşanda bence de sorun yoktu..
ben diğerini hatalı bulmuştum..
bişey diyemiyorum duygum..
ben uyarımı yazdım,kib yaptım ve çıktım..
her ikisi de banlandı..

acı biber mi yimiş şaşkın ve güzel gibemkaşınıyomuymuşş
az kaldı,birazcık daha sabır kuzummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…