Herkese merhabaaa
Kızalr benim karnım taş gibi oluyor kasılıyor ağrı yok ama çok rahatsız ediyor neden böyle sıksık taş gibi oluyor ki.
Bende daha sık geliyorum ama kimsecikler olmuyor çıkıyorum.Duygum hastaneye hasta bezi götürecekmiyiz ben başka bir topikten gördüm hastaneden hasta bezide getirin diyorlarmış her iki doğum şeklindede gerekiyormuş ama ben onunla hiç rahat edememki altımda çuval gibi ona yapamamki?:44:
Arada bir düzeliyor ama sıklıkla taş gibi oluyor.Artık canı isteyince hareket ediyor ama eskiye göre hareketleri daha kısıtlı sanırım yeri daraldığı için.Ama yinede hareketlerini takip edelim duygum
iyi geceler hanımlarr
hilalll canım bu defa oldu bence öyle hissediyorum canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
buarada benim yavrum kızım meleğim hasta ateşi çıktı erkenden yattı uyudu normalde hala uyanık olurdu
Bende bir tek ped koydum çantama dediğin gibi sezeryanda sonda oluyor normaldede zaten ayağa kalkabiliyorsun diyor annem.Hatta sezeryandadada sonradan sondayı çıkarıyorlar tuvalete gidilebiliyor diye biliyorum.yok cnm epdurali vernce sonda takıolar hiç gerek yok ben tüp için gttgmde gotrmştm kalkmıcam ya ayaga hemşre güldü bize şaşrdı ona hiç gerek yok dedi o zaman sonda takmadılar ama sürgü verdler çok da rahat ettm şimdi de sonda takcaklar işte ....
ped koydum ben tek ...
iyi geceler hanımlarr
hilalll canım bu defa oldu bence öyle hissediyorum canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
buarada benim yavrum kızım meleğim hasta ateşi çıktı erkenden yattı uyudu normalde hala uyanık olurdu
çok ehli keyif yaa şimdi annecim dedm dürttüm baya bi karnmı bi iki tekme atma lutfunda bulunda
meganm blıomsn ayagını dayıo ben parmaklarını hissedıorm boyle küçück top top ya da bana mı oyle gelıo blmıorm dr da ultrasonda gostermşti ayagı hep orda dayalı sag tarafmda
meganım senin yakında ugraşacak çok degerli bişeyin olcak merak etme
Bende bir tek ped koydum çantama dediğin gibi sezeryanda sonda oluyor normaldede zaten ayağa kalkabiliyorsun diyor annem.Hatta sezeryandadada sonradan sondayı çıkarıyorlar tuvalete gidilebiliyor diye biliyorum.
Canım hoşgeldin geçmiş olsun
kızlar ben yrn ovu yapayım diyorum sonuçta bat gübü bakalım koyuldumu açıldımı?
ztn evde gebelik testtim yok meganım izin varmı
hemen belirti olmaz zaten ben gebeliğimi öğrendikten 3 hafta sonra ilk belirtiyi yaşamıştımayyyy eminem öylemi dersin hadi inş,aksine hiçte belirtim yok ama bellide olmaz
kızınada geçmiş olsun hemencik iyileşsin inş.
duygummm güzel kalplim benimoyy eminem de gelmşşgeçmiş olsn cnm prensesimize nasıl düştü mü ateşi peki biraz ?
Bende bir tek ped koydum çantama dediğin gibi sezeryanda sonda oluyor normaldede zaten ayağa kalkabiliyorsun diyor annem.Hatta sezeryandadada sonradan sondayı çıkarıyorlar tuvalete gidilebiliyor diye biliyorum.
Canım hoşgeldin geçmiş olsun
hemen belirti olmaz zaten ben gebeliğimi öğrendikten 3 hafta sonra ilk belirtiyi yaşamıştım
sağol canım inşallah iyileşir yavrum onu hiç böyle görmeye dayanamıyorum
duygummm güzel kalplim benimateşi düştü şimdi ateş düşürücü verdim bugece yanında yatıyorum eşim yalnız kaldı bugün
hoşbulduk canım sağol
zeynepten haber varmı doğum yaptımı acaba:26:
aynen oyle meganm normalde epudral olnca onda da yne sonda takarlar
göbek bakm setini getrdi arkdas bldgn alkol o ya sıkcaz sürecz oraya heralde anlattı ama tam da anlamadm hemşreler gösterr heralde
bu arada tansaşta çok guzel indrim vardı orda tansaş var mı blmıorm primalar 20 liraya gelıo yannda ıslak mendl hedyseyle 23 e aldık
2 numara aldm bi numara var ne kadar gder blmıorm die bi numara almadm yetmezse bi paket yne alrm ama 2 her halukarda kullanılcak die düşndm
bu arada 8 paket olmş ıslak mendlmz arkdasın 9 paket bi bucuk ay gtmş ...
hemen belirti olmaz zaten ben gebeliğimi öğrendikten 3 hafta sonra ilk belirtiyi yaşamıştım
sağol canım inşallah iyileşir yavrum onu hiç böyle görmeye dayanamıyorum
duygummm güzel kalplim benimateşi düştü şimdi ateş düşürücü verdim bugece yanında yatıyorum eşim yalnız kaldı bugün
hoşbulduk canım sağol
zeynepten haber varmı doğum yaptımı acaba:26:
Ben epidural yaptırmıycam duygum normal normal olucak.İnşallah dayanabilirim.
Ben henüz sadece bir paket bez aldım 1 numara primium care aldım 50 li.4 tanede ıslak mendil almıştım başka almadım ilave.Bittikçe alırım.
Ama bence birbuçuk ayda 9 paket biraz çok gibi geldi biraz ziyan edilmiş gibi sanki ama yinede kullanmadan bilemem.
Zaten ıslak mendilden birkaç ay masrafımız olur duygum ben yazın her açtığımda yıkarım diye düşünüyorum hem tahriş olmamış olur.
ki bi de başlarda pamuk da kullanmşlar blmıorm ki bakalm kullanalım gorelm yazın evt daha rahat olur
ben hepsini uni baby almadm zaten cnm pahalı geldi prima huggies de var karşk kullancam ilk etapta uni baby kullanrm üç paket sonra bakıcam işte dger aldklarm da yenidogan cunku ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?