Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Herkese merhabaaa
Kızalr benim karnım taş gibi oluyor kasılıyor ağrı yok ama çok rahatsız ediyor neden böyle sıksık taş gibi oluyor ki.

yok cnm epdurali vernce sonda takıolar hiç gerek yok ben tüp için gttgmde gotrmştm kalkmıcam ya ayaga hemşre güldü bize şaşrdı ona hiç gerek yok dedi o zaman sonda takmadılar ama sürgü verdler çok da rahat ettm şimdi de sonda takcaklar işte ....
ped koydum ben tek ...

iyi geceler hanımlarr
hilalll canım bu defa oldu bence öyle hissediyorum canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın

buarada benim yavrum kızım meleğim hasta ateşi çıktı erkenden yattı uyudu normalde hala uyanık olurdu

Arada bir düzeliyor ama sıklıkla taş gibi oluyor.Artık canı isteyince hareket ediyor ama eskiye göre hareketleri daha kısıtlı sanırım yeri daraldığı için.Ama yinede hareketlerini takip edelim duygum

çok ehli keyif yaa şimdi annecim dedm dürttüm baya bi karnmı bi iki tekme atma lutfunda bulunda
meganm blıomsn ayagını dayıo ben parmaklarını hissedıorm boyle küçück top top ya da bana mı oyle gelıo blmıorm dr da ultrasonda gostermşti ayagı hep orda dayalı sag tarafmda

ayyyy eminem öylemi dersin hadi inş,aksine hiçte belirtim yok ama bellide olmaz

kızınada geçmiş olsun hemencik iyileşsin inş.

oyy eminem de gelmşş geçmiş olsn cnm prensesimize nasıl düştü mü ateşi peki biraz ?

Bende bir tek ped koydum çantama dediğin gibi sezeryanda sonda oluyor normaldede zaten ayağa kalkabiliyorsun diyor annem.Hatta sezeryandadada sonradan sondayı çıkarıyorlar tuvalete gidilebiliyor diye biliyorum.

Canım hoşgeldin geçmiş olsun

Mahşallah onaaaBenimkide dayıyor ayağını hissediyorum ama parmaklarını farketmedim ben hiç.Birde arada tam göbek deliğinin olduğu yerden vuruyor o zaman çok acıyor orası çok gerginya.

kızlar ben yrn ovu yapayım diyorum sonuçta bat gübü bakalım koyuldumu açıldımı?
ztn evde gebelik testtim yok meganım izin varmı

aynen oyle meganm normalde epudral olnca onda da yne sonda takarlar
göbek bakm setini getrdi arkdas bldgn alkol o ya sıkcaz sürecz oraya heralde anlattı ama tam da anlamadm hemşreler gösterr heralde
bu arada tansaşta çok guzel indrim vardı orda tansaş var mı blmıorm primalar 20 liraya gelıo yannda ıslak mendl hedyseyle 23 e aldık
2 numara aldm bi numara var ne kadar gder blmıorm die bi numara almadm yetmezse bi paket yne alrm ama 2 her halukarda kullanılcak die düşndm
bu arada 8 paket olmş ıslak mendlmz arkdasın 9 paket bi bucuk ay gtmş ...

ayyyy eminem öylemi dersin hadi inş,aksine hiçte belirtim yok ama bellide olmaz
kızınada geçmiş olsun hemencik iyileşsin inş.
hemen belirti olmaz zaten ben gebeliğimi öğrendikten 3 hafta sonra ilk belirtiyi yaşamıştım
sağol canım inşallah iyileşir yavrum onu hiç böyle görmeye dayanamıyorum
oyy eminem de gelmşş geçmiş olsn cnm prensesimize nasıl düştü mü ateşi peki biraz ?
duygummm güzel kalplim benimateşi düştü şimdi ateş düşürücü verdim bugece yanında yatıyorum eşim yalnız kaldı bugün

hoşbulduk canım sağol

zeynepten haber varmı doğum yaptımı acaba:26:

Canım hoşgeldin geçmiş olsun [/QUOTE]

yat tabi annesi yalnz bırakma kuzuyu

Ben epidural yaptırmıycam duygum normal normal olucak.İnşallah dayanabilirim.
Ben henüz sadece bir paket bez aldım 1 numara primium care aldım 50 li.4 tanede ıslak mendil almıştım başka almadım ilave.Bittikçe alırım.
Ama bence birbuçuk ayda 9 paket biraz çok gibi geldi biraz ziyan edilmiş gibi sanki ama yinede kullanmadan bilemem.
Zaten ıslak mendilden birkaç ay masrafımız olur duygum ben yazın her açtığımda yıkarım diye düşünüyorum hem tahriş olmamış olur.

tmm meganım yrn yapcam bakalım bi fikir olur en azından

oyyy eminem anne yüreği işte annelik çok zor çoook ama rabbim onunda gücünü veriyor
yoksa akıl karı değil normalde insan bebek dogdugundaki gibi uykusuz kalsa kesin bayılır yani
ama işte nasıl bir güç geliyorsa kadına inanaılmaz bişey

alakasız olcak ama emine şöyle bişey oldu hani biz silkelet fln diye konuşmuştuk ya
bizde eşimle bi kere denedik gerçi eşimm aaa foutbolcu antremanı gibi dedi ve ben koptum
sonuç olarak çok kısa oldu ama sonrasında guluk die ses geldi,hani şimdi seninde tüpler full
açıkya bence denemeye değer

Canım yaaa kıyamam ben onaaa yat tabi annesi insan hasta olunca annesine çok ihtiyacı oluyor bende küçükken hastalanınca hep annemi arardım yanımda halada öyleyim gerçi biryerim ağrısın annemi görünce nazım geçiyor başlıyorum ağlamaya hiç büyüyemiycem sanırım.
Zeynep bugün yazmıştı henüz doğurmamıştı ama şuan ne durumdadır bilmiyorum inşlalah gelmiştir kuzusu

ki bi de başlarda pamuk da kullanmşlar blmıorm ki bakalm kullanalım gorelm yazın evt daha rahat olur
ben hepsini uni baby almadm zaten cnm pahalı geldi prima huggies de var karşk kullancam ilk etapta uni baby kullanrm üç paket sonra bakıcam işte dger aldklarm da yenidogan cunku ...

kızlar bide görümcemin çocuk doktoru ilk aylar ıslak mendil çok gerekmedikçe kullanma demişti
sıcak su ve kare şeklindeki pamukları kullandı hep,sadece dışarda mendil kullandı hiçte pişik olmadı
ne kadar doğalda deseler sonuçta paketlenmiş ürün ilk aylarda teni ekstra hassas olabilir

Ben ıslak mendillerinide primium care aldım indirim vardı o zaman almıştım.4 tane var ilk etapta onları kullnıcam sonrasında duruma göre bakarım orta karar birşey alırım.Biliyormusun uni baby nin ıslak mendilleri kipada indirime girmişti çokta uygundu ben o markayı hiç duymadığımdan kalitesizdir diye almamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…