Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aaaa ben bunu hiç duymamış olmama rağmen bir paket kare pamukta aldım anneme dedim ilk ay cildi hassas olur bu pamuk ve su ilemi yapsam temizliğini diye annem gerek yok ıslak mendil kullan dedi pamukta duruyor öyle bir paket.Demekki iyi bişi düşünmüşüm

uni baby en dogalı cnm hatta bnm butun arkdaslar kullandı çok da memnun kaldılar ama hepsi primaya gecti cunku uni daha pahalı 5 liraya gelıo paketi indrmli deglse ...
bi de bebedorun ıslak mendili iimş ondan da bulursam alcam benn...

Evet öyleymiş ama o zamanlar bilmiyordum indirimdeyken

yok cnm yapmadım sabah yapcam ,şimdi bu saaate ciş tutma fln zor olur

bu arada sol tarafıma arda böle kramp giriyor ya adet ya da

Duygum uni baby nin 11 lisi 30 tl ye inmiş h b dada toptan almak istersen bir göz at istersen.
Pardon uni wipesmiş o farklı sanırım

Son düzenleme:
kızlar kociş çoıcuk gib beni beklıo yatalm die yoksa yatmıcak yarın işi de var ben yatıraym geleym onu en iise uyku tutmaz buyuk ihtmal gelrm opldnzz şimdlk

kızlar bide dalinin organik serisi çıktı ben marketlerde görmeye başladım
tabi bilmiyorum nasıldır kullananlar memnun mu ?
ama geçen hafta 3lü yenidoğan organik ıslak mendili gratis.te 8,25 ti

hilalim bende denicem galiba o işlemi
filmden sonra ilk halvet bugün oldu ama umursaamadım ben daha yumurtlamadım çünkü
neyse kızlar ben çıkıyorum kızımın ateşi yine çıktı öpüyorum hepinizi

kızlar kociş çoıcuk gib beni beklıo yatalm die yoksa yatmıcak yarın işi de var ben yatıraym geleym onu en iise uyku tutmaz buyuk ihtmal gelrm opldnzz şimdlk
Tamam canım ben büyük ihtimal buralarda olurum görüşürüz.

Eminem dene bencede iyi geceler canım inşallah yarına daha iyi olur

iyigeceler eminem,duygum

bende yavaştan kaçıyoreeeee
karnımda acıktı yatmakla yemek arasında gidip geliyorum

Herkese iyi geceler. Bende çocuğu yerine kocasını uyutup grlenlerdenim. Bugün aylar sonra ilk defa ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüm. Bende hipofiz bezinde 4 mm adenom vardı. Parlodel içiyorum 14 gündür. Sanırım işe yaradı. Yoksaydı çizgi görmezdim herhalde fi mi kızlar?

günaydın günaydın günaydın
meganım canım o taş gibi olmalar yalancı kasılmalar oluyo doğum için korkma ama hemen evham yapıyosun biliyorum
eminem geçmiş olsun
hilaaalllll yap bi test bakalım görelim inş çizgileri
ben kiloların kurtulmaya karar vermiş biri olarak şimdilik gidiyorum evi toplayayım spor olsun
takipteyim

günaydın kızımın ateşi düşmedi sabah babası bekledi başında sonra hastaneye gittik onlar hala hastanede sıra bekliyolar ben işe gelmek zorunda kaldım

artı diz kapağımda bir kaç gündür ani giren bir ağrı var merdiven inip çıkmıyorum ve katlayamıyorum:26:aynı ayağımdan daha önce amaliyat oldum kemik tümörüydü yine aynı ağrılar korkuyorum inşallah tekrarlamamıştır:26:

didomm çok sağol canım benim
ayrıca seni pozitif görmek çok güzel

Kizlar mesane pedi diye bisey var kipalarda var ecz.oluyor ben bir paket ondan aldım oyle hasta bezi gibi degil orkid gibi ama büyük arkadasım yeni dogum yaptı orkidden cok taşıyor rezil oluyorsun dedi kocası Dr onlardan al mualar babada onlardan al ilk hafta cok ise yarıyor kanama hafifleyin ce orkid kullanırsın dedi direk ondan koydum çantaya sizinde bildiniz olsun

günaydınn
eminem cook gecmiş olsun
didoşum verirsin sen o kiloları hem kadının yapıcam diyipte yapamadığı bişey var mı ki :44: yok heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…