kızlar bide görümcemin çocuk doktoru ilk aylar ıslak mendil çok gerekmedikçe kullanma demişti
sıcak su ve kare şeklindeki pamukları kullandı hep,sadece dışarda mendil kullandı hiçte pişik olmadı
ne kadar doğalda deseler sonuçta paketlenmiş ürün ilk aylarda teni ekstra hassas olabilir
Ben ıslak mendillerinide primium care aldım indirim vardı o zaman almıştım.4 tane var ilk etapta onları kullnıcam sonrasında duruma göre bakarım orta karar birşey alırım.Biliyormusun uni baby nin ıslak mendilleri kipada indirime girmişti çokta uygundu ben o markayı hiç duymadığımdan kalitesizdir diye almamıştım
uni baby en dogalı cnm hatta bnm butun arkdaslar kullandı çok da memnun kaldılar ama hepsi primaya gecti cunku uni daha pahalı 5 liraya gelıo paketi indrmli deglse ...
bi de bebedorun ıslak mendili iimş ondan da bulursam alcam benn...
yok cnm yapmadım sabah yapcam ,şimdi bu saaate ciş tutma fln zor olur
bu arada sol tarafıma arda böle kramp giriyor ya adet ya da
tmm meganım yrn yapcam bakalım bi fikir olur en azından
oyyy eminem anne yüreği işte annelik çok zor çoook ama rabbim onunda gücünü veriyor
yoksa akıl karı değil normalde insan bebek dogdugundaki gibi uykusuz kalsa kesin bayılır yani
ama işte nasıl bir güç geliyorsa kadına inanaılmaz bişey
alakasız olcak ama emine şöyle bişey oldu hani biz silkelet fln diye konuşmuştuk ya
bizde eşimle bi kere denedik gerçi eşimm aaa foutbolcu antremanı gibi dedi ve ben koptum
sonuç olarak çok kısa oldu ama sonrasında guluk die ses geldi,hani şimdi seninde tüpler full
açıkya bence denemeye değer
Tamam canım ben büyük ihtimal buralarda olurum görüşürüz.kızlar kociş çoıcuk gib beni beklıo yatalm die yoksa yatmıcak yarın işi de var ben yatıraym geleym onu en iise uyku tutmaz buyuk ihtmal gelrm opldnzz şimdlk
hilalim bende denicem galiba o işlemi
filmden sonra ilk halvet bugün oldu ama umursaamadım ben daha yumurtlamadım çünkü
neyse kızlar ben çıkıyorum kızımın ateşi yine çıktı öpüyorum hepinizi
iyigeceler eminem,duygum
bende yavaştan kaçıyoreeeee
karnımda acıktı yatmakla yemek arasında gidip geliyorum
günaydın günaydın günaydın
meganım canım o taş gibi olmalar yalancı kasılmalar oluyo doğum için korkma ama hemen evham yapıyosun biliyorum
eminem geçmiş olsun
hilaaalllll yap bi test bakalım görelim inş çizgileri
ben kiloların kurtulmaya karar vermiş biri olarak şimdilik gidiyorum evi toplayayım spor olsun
takipteyim
yok cnm epdurali vernce sonda takıolar hiç gerek yok ben tüp için gttgmde gotrmştm kalkmıcam ya ayaga hemşre güldü bize şaşrdı ona hiç gerek yok dedi o zaman sonda takmadılar ama sürgü verdler çok da rahat ettm şimdi de sonda takcaklar işte ....
ped koydum ben tek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?