Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oo daha ne işte :)) hiç uzatmanın anlamı yok sizin
gerçi iş durumları falan var ama onlar da hallolur neydi bölümlernz ?

Ben ilahiyat okuyorum.. Mezun olunca hemen calismayi dusunmuyorum.. Sevdicegimin bolumu onemli degil cunku bolumunden memnun degil tekrar okuyacak universite.. Tekrar okuyup bitirene kadar asgari ucretle bir yandan calisacak, taksicilik de yapabilir garsonluk da yapabilir iste kismetinde ne varsa artik.. Bir kac yil asgari ucretle idare edecegiz yani ama ailelerimiz destek olacak :)

Son düzenleme:

anlıorm cnm hakknzda hayırlısı olsn inşşş hepsi hallolur yeter ki gonuller bi olsn ...

Amin sagolasin.. Avatarinda hem bebek fotosu var hem de hamile cizelgen var :) pek anlamadim acikcasi bu arada ben her an cikabilirim kusura bakmayin simdiden

cnm o bebşi netten buldm çok begendm koydm bnm bebş hala göbüşmde
iki üç hafta sonra kendi bebşmn resmini koycam saglıkla inşş

evt bak dokuz ay yaz sen boyle
kaç gun geçmiş oldu şimdi peki ...

yok be kuzum nerdee pzt günüm geçmedi yani aslında olsun ben zayayım yine belkim geçer
ya ben geçen tv de izledim yeni dönem spiraller çıkmış işte eskilerden çok farklı ve ufakmış vs vs
bide iğneler var,dogum kontrol hapını ben ztn kullanamam diğer yöntemden de hiç haz etmiyoreee:26:
neyse daha çoooook zmn var bunları dert edemem şimdik daha mühim konularım var

evt evtt daha çok var kuzucum once bi bebşmz gelsn hayırlısyla onlar düşünülür sonra
Anladim tebrik ederim :) Darisi basima :) Peki cinsiyeti nedir? Hayirli bi evlat olsun insallah :)

saol cnm aminn inşş kız cnm cinsiyeti adı da Ece olcak Rabbimn iziniyle ....

evt evtt daha çok var kuzucum once bi bebşmz gelsn hayırlısyla onlar düşünülür sonra

saol cnm aminn inşş kız cnm cinsiyeti adı da Ece olcak Rabbimn iziniyle ....

Ohh ne guzel ya cok sevindim

Bu arada kac yasinda evlendiniz, kac yasinda hamile kaldiniz ogrenebilir miyim sakıncası yoksa :)

Herkese merhabaaa
Kızalr benim karnım taş gibi oluyor kasılıyor ağrı yok ama çok rahatsız ediyor neden böyle sıksık taş gibi oluyor ki.

ohh be geln kızlar şöyle yaa bu topk üçümüzden sorulmaya başladı valla
meg de yok bi kaç gundur
hilalim hayırlısı inşş rahat ol kalbini ferah tut inşş hayırlı zaman bu zamandır beklicz görcez Rabbim inşş bu ay ol demştrrrr ....

Herkese merhabaaa
Kızalr benim karnım taş gibi oluyor kasılıyor ağrı yok ama çok rahatsız ediyor neden böyle sıksık taş gibi oluyor ki.

oyle cnm bnm de tam bi taşşş bebş de eskisi gibi artık hareket etmıo gerdırıo orayı sanki
cadı bugun baba seslennce bi kaç guclu tekme attı o kadar ben ooo konşuorm elimi koyuorum hiç umursamıo beni kocişi bi gorun bana tepki verıo die havalnıo artık

Bende daha sık geliyorum ama kimsecikler olmuyor çıkıyorum.Duygum hastaneye hasta bezi götürecekmiyiz ben başka bir topikten gördüm hastaneden hasta bezide getirin diyorlarmış her iki doğum şeklindede gerekiyormuş ama ben onunla hiç rahat edememki altımda çuval gibi ona yapamamki?:44:

aminnn meagnım duygum

bakalım biraz sabredip görcez bu hafta gene çok yogunum allahtan çarşambadan cumaya önce bi arkadaşım
bi sempozyum için gelcek sonra cumartesiden pazartesiye başka arkadaşım bi arkadaşın nişanı için gelcek
böyle yogunlukta daha güzel oluyor zmn su gibi geçiyor

Arada bir düzeliyor ama sıklıkla taş gibi oluyor.Artık canı isteyince hareket ediyor ama eskiye göre hareketleri daha kısıtlı sanırım yeri daraldığı için.Ama yinede hareketlerini takip edelim duygum

Evet değişiklik olur sanada bende hergün aynı şeyler kalk tv nin başına geç akşama kadar sıkılıyorum değişik birşey olsun birileri gelsin yada ben biryerlere gideyim istiyorum yoksa zaman geçiremiyorum kendime uğraşacak birşeyler arıyorum ama bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…