Hilal... Dualarım kabul oldu :)
elism tabii ki begenıorm sen begenilmeyecek birimisin
Anladım canm evet sen yapmissin gerekeni artık gerisi genlere kalıyo :)) ya haklisin aslında bende 11. Haftadayim başlım artık dedim :)) çünkü kusma olmamanın da etkisiyleah be cnm keşke sunu sunu yaptım olmadı diyeblsem ben çok itinalı baktım 10.haftadan beri yaglar kremler falan duzenli bi şeklde kullandm hep ama olcagı varsa gerçekten oluo ama çok aşırı olmadı bnm kasıklarmda var boyle aşırı belli çizgiler şeklnde degl ama var yani oldu istemezdm ama yapcagm bşey yok elmden geleni yaptgm için içim rahat ...ama ben klo da çok aldm onn da etkisi olablr tam blmıorm :44:
yerimm ben senisağol canım sen daha çok beğenilecek birisin sünkü ecenin annesisin
aynenn oyle cnm yok bak olmayanın olmuo hiç moralini bozma olmama ihtmali var elbette ama olursa da çok kfana takma dedgn gibi kader cunkuAnladım canm evet sen yapmissin gerekeni artık gerisi genlere kalıyo :)) ya haklisin aslında bende 11. Haftadayim başlım artık dedim :)) çünkü kusma olmamanın da etkisiyle
Kilo almaya başladımgöbiş büyümeye başladı bende annemden tabi o zamanlar o varmış vazelin tavsiyesi aldım ama varsa da ek olarak bişeyler diye merak ediyorum yaa bu çatlağın çözümü de yok ki ins B'nde senin gibi elimden geleni yapicam gerisi genlere kalmış :)) napalim kader
5)SueSue4)buyukaksu
5)SueSue
6)umutege16
7)lovely17
8)everythingwillbegreat
9)melisakaktus
10)rosess
11)ozim84
12)ESEV
avniye ile gobeklimn gelmiştir büyük ihtmal büyükaksuyla benm hemen hemen aynı zamanlar olcak nasipse
sonra da megan ve hülya var
sonra da dger kızlarrr saglıkla hayırlısyla inşşşşşşşşşş
5)SueSue
6)umutege16
7)lovely17
8)everythingwillbegreat
9)melisakaktus
10)rosess
11)ozim84
12)ESEV
13)hilal19
slm kızlar ben yeni üye oldum.
4)buyukaksu
5)SueSue
6)umutege16
7)lovely17
8)everythingwillbegreat
9)melisakaktus
10)rosess
11)ozim84
12)ESEV
avniye ile gobeklimn gelmiştir büyük ihtmal büyükaksuyla benm hemen hemen aynı zamanlar olcak nasipse
sonra da megan ve hülya var
sonra da dger kızlarrr saglıkla hayırlısyla inşşşşşşşşşş
megim ekler cnm gelnce hilalimi dehosgeldin canim :) nick in bi yerden tanidik geliyor ama yanlis hatirliyor olabilirim :)
cok gecmis olsun. ins hemencecik tekrar hamis kalabilirsin, acinin yeri dolsun ins. tekrar gecmis olsun.
13) Hilal
:):):)
gelecekte bir gun gelecek biz de bu listeye girecegiz insss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?