Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hilal sorup sorup kaçıyorum ama bebikler başka bişeyle ilgilenmemizi istemiyorlar sen de seneye bu vakitler öyle olacaksın inşallahiğnelerin dozu neydi canım

ztarın bebş hilal gebiş
ece de gelsn saglıkla inşş bi sonraki gebş kmm olcak bakalmmm

Anladım canm evet sen yapmissin gerekeni artık gerisi genlere kalıyo :)) ya haklisin aslında bende 11. Haftadayim başlım artık dedim :)) çünkü kusma olmamanın da etkisiyle
Kilo almaya başladım göbiş büyümeye başladı bende annemden tabi o zamanlar o varmış vazelin tavsiyesi aldım ama varsa da ek olarak bişeyler diye merak ediyorum yaa bu çatlağın çözümü de yok ki ins B'nde senin gibi elimden geleni yapicam gerisi genlere kalmış :)) napalim kader

4)buyukaksu
5)SueSue
6)umutege16
7)lovely17
8)everythingwillbegreat
9)melisakaktus
10)rosess
11)ozim84
12)ESEV
avniye ile gobeklimn gelmiştir büyük ihtmal büyükaksuyla benm hemen hemen aynı zamanlar olcak nasipse
sonra da megan ve hülya var
sonra da dger kızlarrr saglıkla hayırlısyla inşşşşşşşşşş

sağol canım sen daha çok beğenilecek birisin sünkü ecenin annesisin
yerimm ben seni yakşklı dogunun guzell annesi seniii
aynenn oyle cnm yok bak olmayanın olmuo hiç moralini bozma olmama ihtmali var elbette ama olursa da çok kfana takma dedgn gibi kader cunku
sen elnden geleni yap gerisi nasip ama bak bnm hiç üst taraflarda yok belki bakmasaydım daha kötü olcaktı bu da var
beyazlşnca çok belli olmuomş ble
ama dedgm gibi olmama ihtmali de var kesnlkle sen elnden geleni yap cnm bnm ...

iyi geceler kızlar

ztar doğurmuşsun canım yeni okudum, Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

hilalimm çok ama çook sevindim canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

gamze çok üzüldüm canım ya.. hakkınızda hayırlısı olsun

ben iki ay önce 26 haftalıkken erken doğum yaptım.bebeğim üçgün yaşayabildim.ve şimdi hamile kalmak istiyorum.

5)SueSue
6)umutege16
7)lovely17
8)everythingwillbegreat
9)melisakaktus
10)rosess
11)ozim84
12)ESEV
13)hilal19

slm kızlar ben yeni üye oldum.

hosgeldin canim :) nick in bi yerden tanidik geliyor ama yanlis hatirliyor olabilirim :)
cok gecmis olsun. ins hemencecik tekrar hamis kalabilirsin, acinin yeri dolsun ins. tekrar gecmis olsun.

13) Hilal

:):):)

gelecekte bir gun gelecek biz de bu listeye girecegiz insss :)

megim ekler cnm gelnce hilalimi de
tabi ki grcesknz cnmm bnmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…