Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben evime gittim bikaç parça eşya aldım buraya yazmayayım merak edene tlfonda anlatırım ama bitti boşanıyoruz kesin

gamzem hakkından hayırlı ne ise o olsun ama üzüldüm rabbim senin ve rüzgarın yardımcısı olsun inşallah

hilalcim yazıcam yazıcam bi türlü fırsat olmadı
çok çooook sevindim
Allah kucağına aldığın günleri göstersin inşallah

hilalcim gözün aydın canım
ama zaten ben önceden tebrik etmiştim hamile olduğun kesindi zaten
rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin

ferda seni yakalamişken bi soru soriyim
kuzey katı seyleri yutabiliyor mu yani herseyi blender dan geciriyomusun
omlet yapıyorm demiştin ya nasıl yiyor onu :26:

Kızlar pc nin şarjı baya azaldı telden geldim ondan alıntı yapamıyorum
ama coook teşekkür ediyorum
inş kucagıma da almayı nasip eder rabbim
mutfakta isim anca bitti ama cok güzel seyler hazırladım

Eminemm gelince görürsünnn mutlaka,bak bana hsg yi ceken dr demiştiki bak gör 5 ay içinde gebe kalcan bende ilk aylarda olmayınca o dr aklıma gelmişti amma sallamış dedim ama bak oluyomuş,sende yılmak yok çalışmalara bi dahaki aya tam gaz başla,silkelette kendini:)

Birde böyle sıralayınca murlaka gebe cıkıyor
en kısa zamanda
aysun,birsum,gülbebek,kelebek,umud,meg,prenses,emine ve adını anmayı unuttugum bütün arkadaşlarım gebe kalsınnnnnnn inşalllahhh
bide perimm gercekten ama gercekten mutlu olmak,pozitif düsünmek cok önemli ben bu ay hiç bi karısım vs yapmadım sadece cok mutluydum ,istedigim seyleri yaptım ama hep nasip olcagına inandım,darısı en kısa zamanda basına cnm arkadaşım

İs yerindeyim
aglayip rezil olcam ya
tebrikler canım
saglicakla kucağına alırsın umarımumarım

Hİlalim cok sevindim hic canını sıkma deger az diye benim ilk deger 125 di hergun yükseldi bildigin gibi 17 gunümüz kaldı civcivimizin gelmesine ins seninkide oyle olacak sımsıkı tutacak anneciğini ve gelecek..

Slm zstar slm bebeğini kucağına aldın saglikla büyütmeyi nasip etsin Allah ...benim sana bı sorum olacaktı..Dr sana söylediği en son tarih neydi dogum icin yani en geç su tarihe kadar falan diye birsey söylemiş miydi?? Benimde ins normal düşünüyormda kiz bebek erken gelir diyorlar endişe ediyorum onun icin sordum??

selam canım bende aralık ayında doğum yaptım. Benim bebek önden gittiği için kasım sonu bekliyorduk ama gelmedi. Bekle bekle yok en son 17 aralığa kadar bekledik açılma sancı olmadığı için sezeryan oldum :)

Canım ben ztarın bebeişi 40. hafta dolduktan sonra geldi diye tahmin ediyorum çünkü gebelik takvimi dolmuştu 40+3 gibi falan doğdu sanırım ama yinede yanlış bilgilendirmiş olmıyım ztarım gelince yazar.Bende hep bir hafta erken gelsin istiyorum 40 haftayı doldurup strese girmek istemiyorum inşallah Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

Oflum ben diğer topikleride dolanıyorum hep bebeişler geç geliyor artık 41. haftada geliyorlar genelde yada sezeryan oluyor.

ferda seni yakalamişken bi soru soriyim
kuzey katı seyleri yutabiliyor mu yani herseyi blender dan geciriyomusun
omlet yapıyorm demiştin ya nasıl yiyor onu :26:

herşeyi yemiyor ama canı istediğini yiyebiliyor
sebze püresini blenderdan geçirip püre yapıyorum çatalla ezince yemiyor
ama onun dışındakileri genelde yiyebiliyor
omleti de çay kaşığı ile veriyorum yiyor çok şükür
yumurtayı haşladığımda yutarken zorlanıyor o zaman biraz su biraz yumurta veriyorum yiyor öyle

hilaaaallll tekrar tebrik ederim canim, seni ve esini cani gonulden kutluyorum.
Rabbim tamamina saglikla erdirsin ins. 2 gun sonra tekrarlatirsan hcg yi sonucu mutlaka bize de yaz.
ins bizler de arkandan geliriz canim.. cok cok cok mutlu oldum senin icin!!!!

havai fisek :)

balonlar :)

guller :)

kalpler :)

slm canlarm halama gttk geldk yazlıga ay hava da boyle ılıktı bi ii geldi deniz havası dolaştık sitede
halam dört tane yelek hırka tarzında giysiler örmüş eceye ben bi de dıodm el örgümz bek yok die bi dolu oldu şimdiden kısmetli kızım bnmm
hilale acaip sevndm ama sizlerden ozellkle bebşlerini bekleyen arkdaslarmdan sunu istıorm hilalin son bi ayki msjlarına bi bakın hep umut dolu hep poztf ve gördgnz gibi sonç da oyle oldu ve bundan sonra da çok guzel gidecek herşey çok bilgli ve titiz bi dr kontrolnde cunku su gibi gelip gececek hamişliği de
sizden istedgm ne olur poztf olun bugun olmayablr ama yarınlardan bi gun mutlaka gelcek bebşnz size HAYIRLI ZAMANDA VE ENN HAYIRLI ŞEKİLDE bütün dualarm hepnzle herkes için herşey ii olacak inşşşşşşş Rabbim çokk büyükk

Arkadaslar Bişey sorcam karın çatlağını önlemek icin ne önerirsiniz :)

ah be cnm keşke sunu sunu yaptım olmadı diyeblsem ben çok itinalı baktım 10.haftadan beri yaglar kremler falan duzenli bi şeklde kullandm hep ama olcagı varsa gerçekten oluo ama çok aşırı olmadı bnm kasıklarmda var boyle aşırı belli çizgiler şeklnde degl ama var yani oldu istemezdm ama yapcagm bşey yok elmden geleni yaptgm için içim rahat ...ama ben klo da çok aldm onn da etkisi olablr tam blmıorm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…