Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

raporu kadın doğumcular da çıkarıyor,heyet raporu değil ilaç raporu oluyor.Bilgisayardan form dolduruyor 1-2 dk bişey sonra başhekim 1 saat içinde onaylıyor bitti.Sana kağıt falan vermiyorlar sistemde kayıtlı oluyorsun.ilacı her dr yazabiliyor rapor olduktan sonra.fotoğraf kimlik vs bişey lazım değil ücretsiz.Kimlik no yeterli.hematolojiyle alakan yok şimdilik

elisim sagol cnm kolay gözüküyor umarım hmn hallolur üniversite hastanesinden yapcam sanırım
bakalım doktorada sorcam ztn evde en 30-40 tane clexane var ilk etapta onla başlarım
bakalım doktorda yönlendirir ztn

Kızlar 132 cıkmış degerim biraz az ama katlıycak biliyorum eve yürüyorum pc den gelcem az sonra
bensiz kutlamaya yapmayınnnnnn

Hilalimmmmmmm çoookkk sevindim Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına lamyı nasip etsin

Ayağını sürü peşinden başka hamişlerde gelsin inşallah.

Dün gece sabaha karşı yattım ancak uyandım kahvaltı yaptım sonra annem yıkadı beni sağolsun ve hemen geldimmmm

elisim sagol cnm kolay gözüküyor umarım hmn hallolur üniversite hastanesinden yapcam sanırım
bakalım doktorada sorcam ztn evde en 30-40 tane clexane var ilk etapta onla başlarım
bakalım doktorda yönlendirir ztn

kaç ünite 4000 mi

Hilalcimmmmmmmmmmmmmm
Sağlıkla kucağına al inşallah kuzunu canım benimmm

ne güzel bebek haberi hepimizi neşeye boğdu bu heycan 9 ay sürsün
birde doğduklarında nasıl oluruz acaba
evlerin içi şenlenir düğün yeri olur bayram havası estirir
rabbim kimsenin evini neşesiz bereketsiz bırakmısın.

kaç ünite 4000 mi

yok cnm 0.6 ama ben kaçlık kullancam bilmiyorumki 0.4 mü 0.6 mı?bakalım pzt öğrencem

Tekrar tebrikler hilalcm,,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...

hilalllll cnm benim Allah tamamına erdirsin kucagına aldıgın günleride gör inş.

çoooooooooooook teşekkür ederim arkadaşlarımmmmmm

Gamzenin ve Rüzgarın hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Ama üzüldüm ben..

megimmmm cnm bnm çok sagol

kızlar bi yandan mutfaktayım akşama mükellef bi sofra kurayım dedim bi ocaga bi buraya bakıyorum geç yazarsam kusra bakmayın
ya bide arkadaşım bizde ya akşam sempozyumdan gelcek onlada paylaşmak isterim ama o da düşük yaptı ondan üzülürmğü acaba die

ama mutluluğunu paylaşmak senin hakkın..
gerçi arkadaşın üzülülebilir de :26:
bilemedim kuzum,sen bak duruma göre....

çok çoookkkkkk sevindim hilalim be canımmsınnnnn

ayy ne buruk bir durum olcak paylaşmasan sakladı olur paylaşsan üzülürmü?ama sen onu arkadaş olarak seçtiğine göre eminim çok sevinir sadece kendine üzülcek bende aynı duygalı yaşamıştım şimdide yaşabilirdim diye içinden geçirir.ama inşallah oda kısa zamanda kavuşur
eşine haber verdinmi hilalcim
ayy eşlerin tepkisi çok güzell oluyor yaa

ama mutluluğunu paylaşmak senin hakkın..
gerçi arkadaşın üzülülebilir de :26:
bilemedim kuzum,sen bak duruma göre....

çok çoookkkkkk sevindim hilalim be canımmsınnnnn

bende bilemedim megim aslında söylesem çok mutlu olurda işte belki hala hassatır
kendimden biliyorum insan dengesiz olabiliyor o dönemlerde

evt cnm bende yaşadım aynı şeyi 2 sefer o da benden çok kısa bi süre sonra yaşadı,hatta geldiğinde tahlillerini
fln getirmiş onda da pıhtılaşma çıktı daha dün akşam konuştuk fln
ama sanırım şu an çok erken biraz daha ilerleyince söylemek daha dogru olur
hem onun içinde zmn geçer belki o da hamiledir veya kalır
eşim testti bildiğinden çok süpriz olmadı
sadece herşey güzel olcak dei bende günlerdir burda bu cümleyi yazıyordum
eşimde öyle deyince çok ama çok mutlu oldum kalp kalbe karşıdır oldu

Kızlar 132 cıkmış degerim biraz az ama katlıycak biliyorum eve yürüyorum pc den gelcem az sonra
bensiz kutlamaya yapmayınnnnnn

naslll biraz az yaaa gayet i iişteeee hilalimmmmmmmmmm çokk opyrmm yanaklarndann çokkk da sarılıorm sana çıtırr annemiz bizmmm herşeyy çok guzel olcakk artık endşe yok aynen bu modda dvm tmm mı kusummm

üzülmez arkdasın hilalim ona da umut olur sen ona bol bol dua edersn hemenceck hamiş kalır o sakn kasma kendini herşey herkes için vakti zamanı gelnce hayırlısyla ii olcak cnm bnm

Kızlar ben evime gittim bikaç parça eşya aldım buraya yazmayayım merak edene tlfonda anlatırım ama bitti boşanıyoruz kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…