canım benim sagol,aradım doktorumu pazartesi beta ve progesteron baktırıp sonuçlarınla bana kontrole gel dedi
iğne fln hemen başlamak lazım dedi
bide elisim sen raporu nasıl çıkardın hematolojiden mi kadın dogumcudan mı
sanırım kadın dogum olunca fark ödüyormuşsun
Kızlar 132 cıkmış degerim biraz az ama katlıycak biliyorum eve yürüyorum pc den gelcem az sonra
bensiz kutlamaya yapmayınnnnnn
elisim sagol cnm kolay gözüküyor umarım hmn hallolur üniversite hastanesinden yapcam sanırım
bakalım doktorada sorcam ztn evde en 30-40 tane clexane var ilk etapta onla başlarım
bakalım doktorda yönlendirir ztn
Kızlar 132 cıkmış degerim biraz az ama katlıycak biliyorum eve yürüyorum pc den gelcem az sonra
kaç ünite 4000 mi
Hilalimmmmmmm çoookkk sevindim Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına lamyı nasip etsin
Ayağını sürü peşinden başka hamişlerde gelsin inşallah.
Dün gece sabaha karşı yattım ancak uyandım kahvaltı yaptım sonra annem yıkadı beni sağolsun ve hemen geldimmmm
Tekrar tebrikler hilalcm,,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
hilalllll cnm benim Allah tamamına erdirsinkucagına aldıgın günleride gör inş.
megimmmm cnm bnm çok sagol
kızlar bi yandan mutfaktayım akşama mükellef bi sofra kurayım dedim bi ocaga bi buraya bakıyorum geç yazarsam kusra bakmayın
ya bide arkadaşım bizde ya akşam sempozyumdan gelcek onlada paylaşmak isterim ama o da düşük yaptı ondan üzülürmğü acaba die
megimmmm cnm bnm çok sagol
kızlar bi yandan mutfaktayım akşama mükellef bi sofra kurayım dedim bi ocaga bi buraya bakıyorum geç yazarsam kusra bakmayın
ya bide arkadaşım bizde ya akşam sempozyumdan gelcek onlada paylaşmak isterim ama o da düşük yaptı ondan üzülürmğü acaba die
ama mutluluğunu paylaşmak senin hakkın..
gerçi arkadaşın üzülülebilir de :26:
bilemedim kuzum,sen bak duruma göre....
çok çoookkkkkk sevindim hilalim becanımmsınnnnn
ayy ne buruk bir durum olcak paylaşmasan sakladı olur paylaşsan üzülürmü?ama sen onu arkadaş olarak seçtiğine göre eminim çok sevinir sadece kendine üzülcek bende aynı duygalı yaşamıştım şimdide yaşabilirdim diye içinden geçirir.ama inşallah oda kısa zamanda kavuşur
eşine haber verdinmi hilalcim
ayy eşlerin tepkisi çok güzell oluyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?