Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evt cnmm sezeryan olcak nasipse ben de sezeryan dıodm kendmce dr da gecen hafta sezeryan dedi
11 martta gtcm gun vercek bi hafta sonraya Rabbimn iziniyle ...

hadi hayırlısı canım o zaman 18 mart civarı olur herhalde , balık burcu

evt bak sen de bnm gibi tahmn ettn cnm ben de 18 i gibi gun vercek die düşnuorm balık olcak nasipse evtt

romantik kızçe olcak desene
sağlıklı olsunda gerisi önemli diil,
sen dinlen biraz canım son günler yorucu olur çok,
yat uyu biraz

ooyy nasip kısmet olursa hayırlısıyla sende bebişini kucağına alırsın sağlıkla canım. kızınmı olacak oğlun mu

sen sen ol bebişinle bol bol resim çekin. okadar çabuk büyüyorki zaman su gibi akıp geçiyor. ben okadar çekmeme rağmen hala acaba azmı düşüncesi var hep bol bol hatıra kalmasını istiyorum

sen sen ol bebişinle bol bol resim çekin. okadar çabuk büyüyorki zaman su gibi akıp geçiyor. ben okadar çekmeme rağmen hala acaba azmı düşüncesi var hep bol bol hatıra kalmasını istiyorum
senn ne kadarlık şu anda cnm bebşn ?
ooyy nasip kısmet olursa hayırlısıyla sende bebişini kucağına alırsın sağlıkla canım. kızınmı olacak oğlun mu

kız olcak cnm Rabbimn izniyle amiinnn cnmm bnmmm hayırlısyla inşşşşşşşşşşşşşşşşş

senn ne kadarlık şu anda cnm bebşn ?

kız olcak cnm Rabbimn izniyle amiinnn cnmm bnmmm hayırlısyla inşşşşşşşşşşşşşşşşş

3 aylık canımm benim kızım sanki daha dün gibi doğduğu gün.
Allahım tüm hamişlere benimki gibi kolay bir doğum nasip etsin

3 aylık canımm benim kızım sanki daha dün gibi doğduğu gün.
Allahım tüm hamişlere benimki gibi kolay bir doğum nasip etsin

maşalalh cnm kuzuna
cnm nasl ilk zamanlar çok zorluk yaşadn mı gaz sorununuz falan oldu mu memeye hemen alştı mı ?
çok sordum ama bu aralar hep bunları mrk edıorm da

maşalalh cnm kuzuna
cnm nasl ilk zamanlar çok zorluk yaşadn mı gaz sorununuz falan oldu mu memeye hemen alştı mı ?
çok sordum ama bu aralar hep bunları mrk edıorm da

estflh canm bildiğin konularda memnuniyetle cevap veririm tabi, ne istersen sorabilirsin bunun için burdayız
evet gaz sorunumuz oldu gazlı bi bebekti kızım şimdi şimdi daha yeni biraz rahatladı 4.aydan sonra artık iyice rahat ederler. gayet sakin emerken birden ağlıyordu demekki gazı nasıl sıkıştırıyorsa yavrumu hemen çıkartıyordum öyle emzirmeye devam ediyodum. emme konusunda başlarda biraz zorlandı pek tutamıyodu sinirleniyodu resmen büyük insan gibi canım ama biraz büyüyünce alıştı kendisi merak etme onlar bi şekilde yolunu buluyor yeterki sütün olsun inş.

kıyamam kuzucuga benn
gazlı bebek zor evt bnm arkdasmn da oyle ama sanrm onn kolik cunku meme de emmıo agrı tutnca durmadan aglıo yawrucuk
zamanla duzelmş sizin ne guzel cnm
sanrm başlarda sakin ve rahat olmak onemli oyle ya da boyle emıolar cunku
süt olsn die humananın çayını aldm cnm ondan içicem inş olur gogus kremi de kullanıorm
gogus kalkanı gogus ucu herşeyden de aldım
inşş kolaylıkla atlatırz ilk donemleri

Kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar. Hepinize sağlık mutluluk diliyorum. Ayrıca hiç gündemden düşmeyen kadına şiddet konusunuda ben şiddetle kınıyorum. Allahım kimseyi çaresiz ve savunmasız bırakmasın. Herzaman birbirimize destek olmak dileğiyle..

yine hberler kadın cinayeti hberi verdiler
ne kadar sinir bozucu ya neyi kutluorz ki biz buna biri dur demeli ya kaç kadın katledildi yazık gunahhh :26::26::26::26:

duygu, lovely

kızlar nasılsınız, son günleriniz nasıl geçiyor heycan ne durumda
Canım midem kötüydü çıktım yeni gçrdüm mesajını.
İyiyim çok şükür henüz heyecan yok gibi
sanki daha çok var gibi geliyor
ama zaten bende heyecan kontrolü diye birşey yok
heyecanlanınca kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor
o yüzden heyecan olmaması en hayırlısı
Hazırlıklar bitti çok şükür prensesleri bekliyoruz sağlıcakla gelsinler inşallah.

Canımmm inşalalh Allah sana dilediğin zaman hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Rüyalarındaki gibi bebişlerin olsun
az kaldı pisim sık dişini,geliyo prenses çok az kaldı..
Sağol megim canım arkadaşımmmm çok şükür inşallah sağlıcakla gelsin prenses.
Soda içtim biraz geçti gibi ama yine uyku tutmadı tabii.

Hoşgeldin.Allah bebeişini sana bağışlasın Analı babalı büytmeyi nasip etsin.

herşeyin üstesinden gelirsin merak etme hiç zaten öyle tuhaf bi duyguki sanki yıllardır çocuk büyütüyormuşsun gibi hemen herşeye alışıyorsun ve kendinin bi düzeni oluşuyo. bu düzen olduğundada ne annen ne kayınvaliden nede kimsenin ikinizin arasına giremeyeceğini düşünüyosun çünkü kendi doğruların sana daha çok güven veriyor enteresan bi duygu. en azından ben öyle hissettim canım. bende kullanıyorum çaydan, zaten normal çayı severim onu içeceğime bitki çayını içiyorum daha iyi oluyor hem benim hemde yavrum için.
göğüs kremi kullanmanda güzelmiş bende kullandım baya faydasını gördüm canm iyi yapıyorsun

Yettimm duygummmmmmmm
Yine uyku tutmadımı beni tutmadı yatsamda dönüp duruyorum bari oturayım iyice uyku bastırsın.

Son düzenleme:
Defnem seninde kadınlar günün kutlu olsun.

Topiğin tüm kadınlarıı kadınlar gününüz kultlu olsunnn.Aminnn.

yine hberler kadın cinayeti hberi verdiler
ne kadar sinir bozucu ya neyi kutluorz ki biz buna biri dur demeli ya kaç kadın katledildi yazık gunahhh :26::26::26::26:

Kadına şiddete hayırrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…