Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay cnm ne guzel rahatlatıcı şeylerr yazmssn cunku ben bundan da korkuorm bşey blmedgm için annem ve kaynvaldem arasında sersem gibi olcam die inşş cabucak kurarız kızımla o bagı ben zaten birşeyden korknca o hep hayıra çıkar inşş herşey ii olacak korkulu ruya hayıradır

Yettimm duygummmmmmmm
Yine uyku tutmadımı beni tutmadı yatsamda dönüp duruyorum bari oturayım iyice uyku bastırsın.
kuzummm nasl şimdi midecin
ben de kaşnıorm bu gece aslnda çok uykm var ama uyumak mumkun degl e kendm kaşndım ama azcık acılı şeyler yedm
yaplcak bşey yok eden bulur

Duygum bugün emzirme atletim geldi 90 beden sipariş etmiştim ama tam ideal sanırım henüz denemedim yıkadım kurusun deniyicem ama bedeni iyi gibi duruyor inşallah rahattır.
Bugün benim yaramaz kızım döndü sanırım yada bana öyle geldi yarın kontrolüm var merak ediyorum .Şuan sanki bayağı yukarı çıktı başını ya yukarı yada yana getirdi ama aşağıda değil gibi.

ay ne guzel ya defneyi buldk guzel guzel cvplıo sorularmızı saolsunn
meganm biz boyle bşey yapalım her gece nöbetci bi anne kalsn bize burda biz onu konuk gibi agırlayp sorular soralm
ne çok şey ogrenrz düşünsene
anneler hep gunduz gelıo ama bnm kafa gece daha bi aktf gece bnm aklma guzel sorular gelıo valla bak

Son düzenleme:

Duygum bende korkuyorum tecrübesizim ya bebişim elden ele dolancak ben bişeyden anlamıycam bakamıycam diye korkuyorum sanırım bu endişeleri herkes yaşıyor.Ama yapıcaz inşallah üstesinden gelicez zamanla tecrübe kazanıcaz ve kimseye güvenip emanet bile edemiycez.

Şimdi biraz daha iyi midem ama yinede yatınca yukarı çıkıyor sanki çiğnemeden yutmuşum ne varsa boğazımda takılmış gibi.Canım inşallah kaşıntı hafiflerde uyurrsunnn

Son düzenleme:

Evet sağolsun tecrübelerinden faydalanmak lazım.Anneler sık gelemiyorlar bebişler durmuyor.Bakalım biz nasıl olucaz

İnanmıyorumm ztarım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım taze annecikkk hoşgeldinnnnn fırsatın varsa doğum hikayeni çok merak ediyoruz nasılsın ağrın varmı toparlanabildinmiii

Son düzenleme:

gule gule giy meganm ben bi tane daha alcam emzrme atleti bugun bi tane de sütyen aldm nbb markası çok guzel geldi kaliteli yumuşak alaym dedm ben de
yukarı mı çıktı dıosn cnm kubra ? başı yukarda mı gelıo bnmki aynı yerlerde gibi ama sanki aşagıya dogru bi baskı da başladı gibi
pazartesi bakalm nerde olcak bi de klosunu mrk edıorm çok

bu arada beni saglık ocagndan bzm hemşre aramş duymadm sonra eşimi aramş
demş sizin kan uyuşmazlgnz var bunu soylednz mi dra sonra beni aradı dedm evt blıo dr hatta testini yaptı ii çıktı sonç olsn dedi sen yne de hatrlat kan grubu sennkden farklı olursa sana igne yapcaklar dedi dogunca zaten almıolar mı bebşten kan ? grubuna bakmak için ? ben bunu araştrym ferdaya bi soraym yarın onlarda da vardı sanki uyuşmazlk yanlş hatrlamıosam :44::44:

Evet sağolsun tecrübelerinden faydalanmak lazım.Anneler sık gelemiyorlar bebişler durmuyor.Bakalım biz nasıl olucaz

ben de sanrm pek gelemem cnm hele gunduz hiçç hem annem hem kaynvaldem başmda olcak cunku ben sanrm gece koca bebşmle ece bebşm uyuyunca geleblrm anca

Sağol duygum.Benim aldığım air bra benzeri sütyende nbb nin ve çok rahat.Emzirme atletide bunun siyahını aldım.

Seninkide bundanmı nasıl ben henüz denemedim yıkadım kurusun deniycem memnun kalırsam bende bir tane daha alırım.
Duygum gg da air bra nın üç rengi beyaz ten ve siyah 25 tl üçlü çok uyun normal sütyen giyemezsek ondanda alınabilir
Duygum az önce yukarda gibiydi ama çok sert hareket ediyor içerde dönmeye çalışıyor gibi karnım çok geriliyor ve acıyor ne yapmazya çalışıyor bilmiyorum bugün bir ara dönerken aşağıya öyle bir baskı yaptıki doğucak bugün heralde dedim

Senin ve eşinin kan grubu ne duygum?

ben de sanrm pek gelemem cnm hele gunduz hiçç hem annem hem kaynvaldem başmda olcak cunku ben sanrm gece koca bebşmle ece bebşm uyuyunca geleblrm anca
bende senin gibi gece gelirim diyorum sakin olur kübra yı uyutunca gelirim tabi uykusuzluktan göz kapaklarımız kapanmazsa

Son düzenleme:

cnm bnm b rh negatf
eşimn 0 rh poztf
ben dra ilk gttgmde soyledm bunu dedi ki ilk çocukta çok sorun degl dedi ama yne bakarlar demi bebegn kanına
ay tam blmıorm bu konuyu ya ama bi sıkntı olmaz sanrm ya
onnde pcde yazıo zaten ne var yok dosyam da var
zaten blmese kan uyuşmazlıkla ilgli test yapmazdı

cnm çok guzel gozkuo atlet bnmki de benzıo buna bnm gogus kıvrmı biraz daha düz gelıo ama sarıo boyle sütyen gibi de rahat
cnm pazarda 7 tlye satlıo bzm tam air bra degl ama şimdi bnm iki emzrme atleti bi de air bra oldu heralde yeter ....bi de atlet var bi tane daha da alcam ...

bende senin gibi gece gelirim diyorum sakin olur kübra yı uyutunca gelirim tabi uykusuzluktan göz kapaklarımız kapanmazsa

ya bu kadar duramayız tabi ama azcık okur bi iki şey yazar gderiz sanrsam
uykunn degerini daha bi anlıcaz o zaman

Duygum o zaman kan uyşmazlığı var
çünkü kadın negatif olursa erkekte negatif olması gerekiyor yoksa uyuşmazlık oluyor
ama tam tersi olsaydı pozitif olan sen olsaydın eşinin kan grubu ne olursa olsun o zaman uyuşmazlık söz konusu olmazdı ama bu durumda uyuşmazlık var.
Ama sorun oluyormu bilmiyorum bir sorun olsa dr söylerdi ama yinede sen hatırlat doğumdan önce bazı durumlarda bebeğe kan verip kanı değiştiriliyor diye biliyorum ama inşlalah öyle birşeye gerek yoktur.

İnşalah buda rahattır elimde yıkadım kurumadı gitti denemek istiyorum.Bende işte o air bra benzeri olanı 7 tl ye aldım benim şuan sadece bir atlet bir sütyen var sonradan biiki tane daha sütyen almam lazım ama ilk etapta idare ederim bunlarla.

ya bu kadar duramayız tabi ama azcık okur bi iki şey yazar gderiz sanrsam
uykunn degerini daha bi anlıcaz o zaman

Evet ben kızım her uyuduğunda başımı koyup uyurum diye düşünüyorum ilk zamanlar.
Duygum benim bugün yanlardan hafif hafif kasılmalar geliyor ama şiddetli değil.

Evet ben kızım her uyuduğunda başımı koyup uyurum diye düşünüyorum ilk zamanlar.
Duygum benim bugün yanlardan hafif hafif kasılmalar geliyor ama şiddetli değil.

kaslma yürürken oluo cnm bnm bi de yattgmda ama az az bnm de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…