ay ne guzel ya defneyi buldk guzel guzel cvplıo sorularmızı saolsunn
meganm biz boyle bşey yapalım her gece nöbetci bi anne kalsn bize burda biz onu konuk gibi agırlayp sorular soralm
ne çok şey ogrenrz düşünsene
anneler hep gunduz gelıo ama bnm kafa gece daha bi aktf gece bnm aklma guzel sorular gelıovalla bak
kaslma yürürken oluo cnm bnm bi de yattgmda ama az az bnm de ...
Sağol duygum.Benim aldığım air bra benzeri sütyende nbb nin ve çok rahat.Emzirme atletide bunun siyahını aldım.
Eki Görüntüle 651213
Seninkide bundanmı nasıl ben henüz denemedim yıkadım kurusun deniycem memnun kalırsam bende bir tane daha alırım.
Duygum gg da air bra nın üç rengi beyaz ten ve siyah 25 tl üçlü çok uyun normal sütyen giyemezsek ondanda alınabilir
Duygum az önce yukarda gibiydi ama çok sert hareket ediyor içerde dönmeye çalışıyor gibi karnım çok geriliyor ve acıyor ne yapmazya çalışıyor bilmiyorum bugün bir ara dönerken aşağıya öyle bir baskı yaptıki doğucak bugün heralde dedim
Senin ve eşinin kan grubu ne duygum?
sıra doğum hikayeme gelemedi bir türkü yazılarınıza yetişmek mümkün diil 2 dk da 1500 sayfa olmuşemzirme atletini görünce aklımdayken söyleyim dedim. ben başta emzirme sütyeni almıştım epey öyle kullandım sonradan emzirme atletini aldım keşke baştan öyle alsaymışım diğerinin üzerine tekrardan atlet veya askılı body giyiyordum. böylesi çok daha rahat ve çok kullanışlı.
bende senin gibi gece gelirim diyorum sakin olur kübra yı uyutunca gelirim tabi uykusuzluktan göz kapaklarımız kapanmazsa
İnşallah bende rahat kullanabilirim.Bende hep destekli sütyenler kullnıyordum şimdi bakıyorum emzirme sütyenlerinin alttan telli desteklisi yok.Göğüslerim gebelik sürecinde biraz sarktı gibi süt dolunca iyice sarkmaz inşallah.
ilk zamanlar yatak falan aramazsınız kuru yerde bile uyurum yeterki 5 dakka uyuyayım diye iç geçirirsinizama biz eşimle abartmıştık tabi hepsi acemilikten tecrübesizlikten. nöbet tutuyorduk nefes alıyormu aman kustumu üzeri kapandımı daha neler neler ama kıs azamanda düzene oturttuk çok şükür
bende aynı senin gibi destekli kullanıyordum önceden. çok bi farklılık olmadı bende ama tabi süt dolduğu için illaki biraz değişiyor canm
defnem biz oyle ya meganmla kızlarn butun gun yazkdlarını biz gece iki kişi yazıorz hatta daha fazla ble yazıorz çok hızlıyzdır
meganm epudral olcak belden igne ile ...uyutmucaklar bebş gelnce de yanagma koyuvercklermş yanagını ayy bunn hayalini kuruorm hep
tutmucam cnm fotografcı hastabakıcı vernce makineyi çekıo foto ve valla ustalaşmş dogum fotocusu gibiarkdasın çok guzel çekmş bebşini azcık kanlı ama nasl guzl duruo ya
doğumum normal oldu kızlar hepte öyle istemiştim nasip oldu çok şükür. ama biraz ilginç oldu son günüm 30 kasımdı 26 kasımda sabah hastaneye gittim 09.00 da kontrolüm vardı alttan muayene etti 2 cm açılman var diyip beni yatırdılar ama hiç sancım falan yoktu.1 saat kadar beklendi sancımda bi artış olmayınca suni sancı verildi. 4,5 saat kadar sancı çektikten sonra dünyalar tatlısı kuzum dünyaya merhaba dedi. epidural istemedim korkuyordum açıkcası ondan. zaten iğneyi yapabilmeleri için 4 cm lik açılma olmasını bekliyorlar bu arada sancı çekiliyor. e okadar sabrettikten sonra çok azıcık daha şiddetlisinide kaldırabilirim diye düşündüm öylede oldu. ayrıca şunuda söylemek isterim sizi rahatlatmak için değil kesinlikle ama bana göre hiçte okadar abarttıkları kadar zor birley değilmiş doğum sancısını çekmek dayanılmayacak birşey değil. Allahım hepinize benim gibi kolay doğum nasip eder inş.sadece benim sonrasında bi sorun yaşandı dikişlerim dikildi doğumhaneden çıktım 5 dk geçmedi hematom oluşmuş yani içten kan sızması. kılcal damarın biri içeride sızma yapmış. bu yüzden dikişlerim tekrardan açılıp dikildi. bu benim için talihsiz bir olaydı baya zorlandım 1 ay oturamamıştım. ama siz endişelenmeyin 1000de bir olan birşey.netice olarak o dönemimde geçti ve 9 ayın sonunda beklediğiniz kuzunuz yanınızda bunu düşünün yeter bence canlarm
Defnem çok sağol paylaştığın için.Benimde normal olacak aslında sezeryan istiyorum sadece strese girmek istemediğim için doğum yapacağım gün belli olsun diye ama olmadı dr umla anlaşamadık bu konuda ve normal doğum olacak buna kendimi hazırlamaya çalışıyorum inşallah kolay bir doğum olur.Bende suni sancıdan çok korkuyorum inşlalah gerek kalmaz ve kendiliğinden gelir kızım.
meganm bugun anneme de soyledm içinde degşk degşk meyveli bi komposto yapcz bana
ebeler gormeden yerm gizli gizli normalde yiycek sokmak yasak ya
bu arada hastaneye çikolata ve kolonya götrcem ben bnm arkdaslar falan gelcek nasipse ziyaretime
soyle ya hasyabakıcıya üç beş kuruş da çıkştrrsnz neden yapmasn ki
fotocuya 600 tl vercgmze
zaten bnm dr hayatta sokmaz fotografcı falan prensipldir kendisi
kovar valla fotografcıyı
doğumum normal oldu kızlar hepte öyle istemiştim nasip oldu çok şükür. ama biraz ilginç oldu son günüm 30 kasımdı 26 kasımda sabah hastaneye gittim 09.00 da kontrolüm vardı alttan muayene etti 2 cm açılman var diyip beni yatırdılar ama hiç sancım falan yoktu.1 saat kadar beklendi sancımda bi artış olmayınca suni sancı verildi. 4,5 saat kadar sancı çektikten sonra dünyalar tatlısı kuzum dünyaya merhaba dedi. epidural istemedim korkuyordum açıkcası ondan. zaten iğneyi yapabilmeleri için 4 cm lik açılma olmasını bekliyorlar bu arada sancı çekiliyor. e okadar sabrettikten sonra çok azıcık daha şiddetlisinide kaldırabilirim diye düşündüm öylede oldu. ayrıca şunuda söylemek isterim sizi rahatlatmak için değil kesinlikle ama bana göre hiçte okadar abarttıkları kadar zor birley değilmiş doğum sancısını çekmek dayanılmayacak birşey değil. Allahım hepinize benim gibi kolay doğum nasip eder inş.sadece benim sonrasında bi sorun yaşandı dikişlerim dikildi doğumhaneden çıktım 5 dk geçmedi hematom oluşmuş yani içten kan sızması. kılcal damarın biri içeride sızma yapmış. bu yüzden dikişlerim tekrardan açılıp dikildi. bu benim için talihsiz bir olaydı baya zorlandım 1 ay oturamamıştım. ama siz endişelenmeyin 1000de bir olan birşey.netice olarak o dönemimde geçti ve 9 ayın sonunda beklediğiniz kuzunuz yanınızda bunu düşünün yeter bence canlarm
inşallah kolaylıkla atlatırsın. bizde eşimle bazen espirisini yaparız "doğum yaptım ama doğum sancısı nasıl birşey bilmiyorm.." diye. çünkü normal sancı çekmeden suni oldum. bu yüzdende aradaki fark nasıl hiçbi fikrim yok canım. tabii ki herşeyin doğalı güzel inş. kendiliğinden gelir yavrucağın
cnm çokk guzel anlatmşsn normal olması da çok guzel olmşbnm sezeryan olcak nasipse
dr da oyle istıo tüp bebek cunku pek riske atmak istemıo
aslnda ben de normal dogum yapmak isterdm ama işte bzm buralarda normal dogum taraftarı dr az ne yazık ki
en hayırlısı ne ise o olsn die dua edıorm zaten hepp ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?