Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elimden geldiğince destek olurum tabi

kaslma yürürken oluo cnm bnm bi de yattgmda ama az az bnm de ...

Benim ne zaman olacağı belli olmuyor bezen yürürken bazen yataktan kalkarken bugün oturduğum yerde oluyor
Duygum doğumun genel anestezi ilemi olacak yoksa spinalmi?
Birde doğum fotoğrafçısı tutucakmısın?

sıra doğum hikayeme gelemedi bir türkü yazılarınıza yetişmek mümkün diil 2 dk da 1500 sayfa olmuş emzirme atletini görünce aklımdayken söyleyim dedim. ben başta emzirme sütyeni almıştım epey öyle kullandım sonradan emzirme atletini aldım keşke baştan öyle alsaymışım diğerinin üzerine tekrardan atlet veya askılı body giyiyordum. böylesi çok daha rahat ve çok kullanışlı.

İnşallah bende rahat kullanabilirim.Bende hep destekli sütyenler kullnıyordum şimdi bakıyorum emzirme sütyenlerinin alttan telli desteklisi yok.Göğüslerim gebelik sürecinde biraz sarktı gibi süt dolunca iyice sarkmaz inşallah.

bende senin gibi gece gelirim diyorum sakin olur kübra yı uyutunca gelirim tabi uykusuzluktan göz kapaklarımız kapanmazsa

ilk zamanlar yatak falan aramazsınız kuru yerde bile uyurum yeterki 5 dakka uyuyayım diye iç geçirirsiniz ama biz eşimle abartmıştık tabi hepsi acemilikten tecrübesizlikten. nöbet tutuyorduk nefes alıyormu aman kustumu üzeri kapandımı daha neler neler ama kıs azamanda düzene oturttuk çok şükür

bende aynı senin gibi destekli kullanıyordum önceden. çok bi farklılık olmadı bende ama tabi süt dolduğu için illaki biraz değişiyor canm

Benimde öyle kötü bir huyum varki öyle azcık uzanayım kestireyim diye bile yatıcaksam üstümle uyuyamıyorum.Komple üstümü değiştiricem pijamalrımı giyip yatağıma grip uyuyucam.Eşimde bu huyumu hiç sevmiyor üşenmiyormusun yat işte bir saat uyuyup kalkıcaz diyor ama ben yatamıyorum.Bakalım uykusuzluk cana geçince değişecekmi bu huy.

Bende korkuyorum bırakamam başında beklerim diyorum ilk zamanlar yatağın cibinliğini bile takmaktan vazgeçtim kaldırdım uyurken yüzüne düşer diye korktum.

defnem biz oyle ya meganmla kızlarn butun gun yazkdlarını biz gece iki kişi yazıorz hatta daha fazla ble yazıorz çok hızlıyzdır

meganm epudral olcak belden igne ile ...uyutmucaklar bebş gelnce de yanagma koyuvercklermş yanagını ayy bunn hayalini kuruorm hep

tutmucam cnm fotografcı hastabakıcı vernce makineyi çekıo foto ve valla ustalaşmş dogum fotocusu gibi arkdasın çok guzel çekmş bebşini azcık kanlı ama nasl guzl duruo ya

bende aynı senin gibi destekli kullanıyordum önceden. çok bi farklılık olmadı bende ama tabi süt dolduğu için illaki biraz değişiyor canm

Benim daha şimdiden sarkma var büyüdüğü için yer çekimine mağruz kaldı süt doluncada dediğin gibi biraz daha değişim olacak sanırım.Ama yapacak birşey yok süt olsunda yeterki.

Canım doğumdan sonra baş ağrısı olmaması için bol bol nescfe için diyordu başka topikten biri sende iç mutlaka.
Aaaa çekermi gerçekten bende doğum fotoğrafçısı çok pahalı olduğu için tutamıcaz ama çok istiyorum o ilk çıktığı an yada yıkanırken bir fotosu olsun.

doğumum normal oldu kızlar hepte öyle istemiştim nasip oldu çok şükür. ama biraz ilginç oldu son günüm 30 kasımdı 26 kasımda sabah hastaneye gittim 09.00 da kontrolüm vardı alttan muayene etti 2 cm açılman var diyip beni yatırdılar ama hiç sancım falan yoktu.1 saat kadar beklendi sancımda bi artış olmayınca suni sancı verildi. 4,5 saat kadar sancı çektikten sonra dünyalar tatlısı kuzum dünyaya merhaba dedi. epidural istemedim korkuyordum açıkcası ondan. zaten iğneyi yapabilmeleri için 4 cm lik açılma olmasını bekliyorlar bu arada sancı çekiliyor. e okadar sabrettikten sonra çok azıcık daha şiddetlisinide kaldırabilirim diye düşündüm öylede oldu. ayrıca şunuda söylemek isterim sizi rahatlatmak için değil kesinlikle ama bana göre hiçte okadar abarttıkları kadar zor birley değilmiş doğum sancısını çekmek dayanılmayacak birşey değil. Allahım hepinize benim gibi kolay doğum nasip eder inş.sadece benim sonrasında bi sorun yaşandı dikişlerim dikildi doğumhaneden çıktım 5 dk geçmedi hematom oluşmuş yani içten kan sızması. kılcal damarın biri içeride sızma yapmış. bu yüzden dikişlerim tekrardan açılıp dikildi. bu benim için talihsiz bir olaydı baya zorlandım 1 ay oturamamıştım. ama siz endişelenmeyin 1000de bir olan birşey.netice olarak o dönemimde geçti ve 9 ayın sonunda beklediğiniz kuzunuz yanınızda bunu düşünün yeter bence canlarm

meganm bugun anneme de soyledm içinde degşk degşk meyveli bi komposto yapcz bana
ebeler gormeden yerm gizli gizli normalde yiycek sokmak yasak ya
bu arada hastaneye çikolata ve kolonya götrcem ben bnm arkdaslar falan gelcek nasipse ziyaretime
soyle ya hasyabakıcıya üç beş kuruş da çıkştrrsnz neden yapmasn ki
fotocuya 600 tl vercgmze
zaten bnm dr hayatta sokmaz fotografcı falan prensipldir kendisi
kovar valla fotografcıyı

Defnem çok sağol paylaştığın için.Benimde normal olacak aslında sezeryan istiyorum sadece strese girmek istemediğim için doğum yapacağım gün belli olsun diye ama olmadı dr umla anlaşamadık bu konuda ve normal doğum olacak buna kendimi hazırlamaya çalışıyorum inşallah kolay bir doğum olur.Bende suni sancıdan çok korkuyorum inşlalah gerek kalmaz ve kendiliğinden gelir kızım.

inşallah kolaylıkla atlatırsın. bizde eşimle bazen espirisini yaparız "doğum yaptım ama doğum sancısı nasıl birşey bilmiyorm.." diye. çünkü normal sancı çekmeden suni oldum. bu yüzdende aradaki fark nasıl hiçbi fikrim yok canım. tabii ki herşeyin doğalı güzel inş. kendiliğinden gelir yavrucağın

Yasak olmuyor ama her hasatane aynı olurmu bilmiyorum.Görümceme kayınvalidesi çorba yapıp getirmişti 3 gece kaldı hastane yemeklerine kalsa hali zordu çünkü yenmiyor hastane yemeği.
Yaptır sen sokmazlarsa gizliden sokarsın içeri mis gibi içersin.Çikolata ve kolanya oradanda alınabilir çantada erimesin

evet mantıklı bende rica ederim çekerler inşallah.600 tl mibenim gittiğim hastanenin duvarlarında yapışık bir doğum fotocusu reklamı vardı doğum anı 250 tl di ama o bile pahalı geldi bana.
Aslında keşke kocişleride soksalar ne güzel olurdu

cnm çokk guzel anlatmşsn normal olması da çok guzel olmş bnm sezeryan olcak nasipse
dr da oyle istıo tüp bebek cunku pek riske atmak istemıo
aslnda ben de normal dogum yapmak isterdm ama işte bzm buralarda normal dogum taraftarı dr az ne yazık ki
en hayırlısı ne ise o olsn die dua edıorm zaten hepp ...

Sağol defnem inşallah.Dua et bizim için sağlıcakla alalım bebeişlerimizi kucağımıza.benim annemde hiç sancı çekmeden doğum yapmış.Onun sancıları normal gelmiş ama doğum anına kadar hatta doğum anındada ay demeden doğurmuş inanılır gibi değil sadece dikiş atılırken çok az acıdı diyor.Allah herkese öyle doğumlar nasip etsin.

önemli olan şartların neyi gösterdiği sezeryan olman gerekiyorsa öyle olursun elbette yeterki kuzun sağlıkla doğsun
hakkımızda hayırlısı herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…