Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hilalim ütünü oturma mesafesinde yap otururak yani ben hep oyle yapıorm ilk başndan hamileligmn ütümü kendm yaptım bi bebş kıyafetlerine annem yardm etti bnm de çok olur ütüm ama oturarak daha kolay oluo bol su iç cnm evt kayısı ye hoşafını iç sulu gıdalar tüket kuzucm bnm taze çıtır gebşmm maşalalhh sanaaa ne zaman gtcksn şimdi dra pazartesi mi sen de ?

Sagol duygum bende oturarak yapayım o zmn,evt pzt testleri tekrarlatcam sonra sonuçlarımla akşam doktora gitcez allahın izniyle güzel haberlerle gelcem

hülya aramıza hosgeldinn

özledi tabi kuzum ama babası eşek

dedesi çok seviyo a,ma babanın yerini tutmuyo

kmblr ne gülückler verıodur dedye annanneye demi kuzuckkk
baba bu kadar agırdan aldı kendini yok boşancakmş yok işten çıkmş gerçekten çıkmş mı işten peki ?

Sagol duygum bende oturarak yapayım o zmn,evt pzt testleri tekrarlatcam sonra sonuçlarımla akşam doktora gitcez allahın izniyle güzel haberlerle gelcem

hülya aramıza hosgeldinn

bundan sonra hep ii hberlerle gelcksn Rabbimn izinlye cnmcm sen bu poztflkle aynen bu modda dvm et hepp su gibi gdecek herşey hayırlsıyla

evet çok istiyorum. bu ay korunmadık.iki gün adetim geçikti.korkuyorum test yapsam ya çıkmasa.

hülyamesut hoşgeldin şeker

gamzeyle şimdi konuştuk.. çok sevindim çok

hilalimmm duygummm

napıyosunuz kızlar bakiim

hülyamesut hoşgeldin şeker

gamzeyle şimdi konuştuk.. çok sevindim çok

hilalimmm duygummm

napıyosunuz kızlar bakiim

valla ben de sevndm gamzeye içime bi anda su serpildi hiç hislerm btti demıodu zaten bu evlilk içinn
sen naslsn megim nasıl gdıo işler bakim

Son düzenleme:
evet çok istiyorum. bu ay korunmadık.iki gün adetim geçikti.korkuyorum test yapsam ya çıkmasa.

cnmm bnmm eski gunlermi hatrladm bi anda blıomsn bi zamanlar bu topkte hep bu replkler ucuşuodu test yapsam mı yapmasam mı die
sonra bi cogmz anne oldu bazılarmz hamiş bazılarmz da tezz zamanda hamiş kalcak inşşşşşşşş
ilk başlarda hep sunu derdk yap ya neolcak test die sonra temknli olmayı ogrendk bekle bakalm demelere başladık
ama ben sana dicem ki testin varsa yap cnm
bu ay olmazsa dger ay olur yeni başlamssnz zaten
kısa zamanda gelcek bebşn gör bak cnm

arkadaslar cin takvimini biliyor musunuz? Ben teyzelerimde yengelerimde hesap yaptim cocuklarin cinsiyetleri tutuyor.. Mesela ben 22 yasimda evlenmeyi dusunuyorum.. Evlendigim zaman ilk 4 ay icinde hamile kalirsam kizim olurmus cin takvimine gore :)

Son düzenleme:
valla ben de sevndm gamzeye içime bi anda su serpildi hiç hislerm btti demıodu zaten bu evlilk içinn
sen naslsn megim nasıl gdıo işler bakim

petshopu diyosun dimi?
vallahi dün ve evvelsi gün daha iyiydi
ama yine de hiç fena değil açıkçası..
aman maşallah diyim de

Son düzenleme:
insallah canım.ama kaybettiğim kızımı unutamıyorum. ono kaybetmeseydim bu ayın sonunda doğum yapacaktım.demek hayırlısı böylemiş.

28. haftada yapılmasının şöyle bir açıklaması olabilir 28. haftadan sonra doğum her an gerçekleşebilir eğer ki başından beri riskli gebelikse bwnim öyleydi düşük riskim vardı bu esnada bebeğin kanı pozitif ise ve benimkine karışırsa bebek ve annede anemik şok yaşanıp kayıplara varan sonuçları oluyor ancak doktorun hamileleğinde risk görmemişse erken doğum riskin de yoksa doğumdan sonra yapmayı uygun görmüştür ki bebek eğer pozitif rh ise bana yine yapılacak iğne 48 saat içinde

ALINTI

jaledagilim

dişikartalgil miyaba dadlu ben anlamam çin min takviminden hiç.. Kızlar daha iyi bilirler ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…