vışşşşş amma çok okudum hatta bilgisayarın şarjı bile azaldı
ama maşallah maşallah
elif ben göremedim fotoları:26:
ben sürekli yorgun ve açım
aynen emoşum öylesin :))))))))
azrayı çok merak ediyorum bennnnnnirde acep
azrayı bende merak ediyorum inşallah herşey yolundadır:26:
eifffff gördümmm ben meleğimiziirabbim hayırlı bir evlat etsin inşallah
sağolsın eminem allah razı olsun kuzum benim büyümüşmü sence yüzü gözü döktü ıkınmaktan çocuğumunun:26:
buyumuş tabii maşşallahh eliff gerçekten çok şeker
elifim iyim canım yaa sadce grip devam ediyo hatta dün tam atlattım derken bugün tekrar yakaladıçok sağolsın eminemnasıl oldun peki iyisimin canımbenim
cnm megimm ben de ozlucem valla bu sohbetleri gerçekten bundan sonra bu kadar rahat sohbetler edemicez ii oluo uykusuz gecelerin bu şeklde tadı guzel çıkıo :)))Duygum ve Pisicimmm sizi seviyorum ben
1 saattir okuyorum ne güzel sohbet etmişsiniz,bayıldımmm
Defne de sohbete katılmış,tecrübesinden bahsetmiş,ne güzel sağolsunHoşgelmiş..
Kadınlar gününe gelinceee...... Ben sevmiyorum böyle bir günün olmasını durumunu çünkü 365 gün kadın günüdür bana göre.. Tek günle yetinirsek,364 gün erkekler günü olmuş oluyor :86:
Yine de kutlayayım ama :92::92::92:
Bu arada günaydın topikssssssimmmmmmmm
günaydın herkese
gece iyi kaynatmışsınız
son günleriniz tadını çıkarın
sonra orda burda uyuyakalacaksınız
ben de aklımda kaldığı kadar yazayım
ilk zamanlar çoook zor gelecek çocuk bakmak hiç bakamıcakmışsın gibi gelecek sanki yardımcı olan her kimse o gidince yapamıcakmışsın gibi gelecek
ama annelik gerçekten doğuştan var biz kadınlarda
herşeyi çok da güzel yapacaksınız
hatta yalnızken daha güzel olacak karışan olmıcak kendi meleğine kendi doğrularınla istediğini yapabileceksin
ilk zamanlar beni en çok yoran emzirmeydi zor emiyolar genelde emerken uyuyakıyolar
uyandırman gerekiyo kan şekeri düşmesin diye bi de sarılık derdi oluyo genelde falan
ama ilk ay geçince sonrasında alışıyosun düzene bebiş de emmeye alışıyo
süt konusunu asla kafanıza takmayın ben çok yedim bitirdim kendimi sütüm var mı yetiyo mu diye
bebiş emiyosa süt gelir kızlar genellikle
kilo alımı takip edilmeli tabi
mamaya asla karşı olmayın doymuyosa mama meme verin aç bırakmayın
mamayı alınca memeyi bırakır korkunuz olmasın
biz ilk ay önce meme ardından mama teklif ediyodum içerse içiyodu
sonra alıştık mamayı bıraktık tek meme gittik
mamadan korkmayın yani ama ben memeciyim biliyosunuz
sütünüz için herşeyi yapın bence erken pes etmeyin içebildiği kadar anne sütü içsin
ama olmuyosa da kendinizi yıpratmanın manası yok böyle şeyler için hiiiiiç kendinizi üzmeyin
öyle gece boyu nöbet falan beklemeyin bebişler mis gibi uyuyolar işte
2 saatte bir saat kurup kalkar bakar emzirirsiniz ilk 2 ay
sonra o nasıl isterse öyle kalkar zaten gece
her anın tadını çıkarın zaman çoook çabuk geçiyor 9 ay olacak nerdeyse dün gibi büyüdü gitti sıkıntılar falan herşey bi gülen yüzüyle unutulup gidiyor
doğum sonrasında hemen ayağa kalkmayın
eşleriniz ne de olsa anlamıyor nası bi paikoloji olduğunu falan
bence de naz yapın biraz ben yanlış yapmışım hemen ayaklanarak
eşim herşeyin üstesinden gelirim süpermenim falan sandı öyle olunca
ki gerçekten en kolay doğum bile bir nevi ameliyat
ne fazla abartılmalı ne de çok hafife alınmalı bence
işin özü kızlar hepiniz birer annesiniz ruhunuZda var bu
hiçbişey için endişe etmeyin
doğduğu an tüm endişeleriniz uçsun gitsin inşallah
bebişlerinizle sağlıklı güzel uzun ömürleriniz olsun
ferdam ne guzel anlatmşsn yne baylıorm uslubuna yani aynı dedgn gibi ne çok rahat olmak lazm ne de çok kasmak ...ve duygu dün kan uşmazlığından bahsetmişsin
sizde uyuşmazlık var
bizimki rh uyuşmazlığı değildi sizinki rh mış
bebiş senin kan grubun olmazsa doğumda iğne vuruluyor diye biliyorum doğar doğmaz bakarlar kanına
ama benim bildiğim 32. haftada falan sana da bi iğne vurulması lazımdı ama ben yanlış biliyor da olabilirim tabi doktor daha iyi biliyodur
ve eğer eşinin kan grubu olursa çok büyük ihtimalle sarılık olacak ve ciddi geçirecek
ben o dönem çok yıprattım kendimi ama basit bişey sarılık hiç üzme kendini
bir günlük ışın tedavisiyle hallolur
o dönem ben internetten okuyup okuyup kurdum durdum sakın internetten falan bakma saçma sapan şeyler yazabiliyolar her konua
umarım senin kan grubun olur da hiçbişeye gerek olmaz
Kızlar kocam aradı buluşalım konuşalım dedi biraz ağlandı bende gelip alırsan dönerim dedim hala aileminde elini öpmedin vesile olur dedim gelirse gidicem sizlere yazayım dedim
boyle olacgnı hissedıodm ben yok yıkılmıcak bu aileyuvasna doncek gamzemz de rüzgar paşamız da herşey de daha yoluna gircek maddi manevi çok inanıorm buna
en dogru kararı verdn gamzem eşin de oyle gurur tamm guzel ama siz sevıosnz birbrinizi e zaten rüzgar var merkzde çok sevndm be valla gelsn de alsın ailesini
evet eminem bu kaç oldusürekli geçiyo gibi oluyo geçmiyo ama dikkat et diyicemde çalşırkende mümkün olmuyo baksana patronıun olucak adama laf ediyo yaktığına bile sinir şeyyelifim iyim canım yaa sadce grip devam ediyo hatta dün tam atlattım derken bugün tekrar yakaladı
dinlenemediğimden tekrarlıyo sürekli:2:
Kızlar kocam aradı buluşalım konuşalım dedi biraz ağlandı bende gelip alırsan dönerim dedim hala aileminde elini öpmedin vesile olur dedim gelirse gidicem sizlere yazayım dedim
süper süper gamzem tabi gelsn alsın evden seni babanın tavrı da gayet ii bence azcık korku olsn içinde
gelcek alcak tabi arayıp konuşalm dıo ağlaşıo paşa paşa gelcek başka çare yokk
o rüzgarı yermm benn tombşm kuzumm bnmmm ozlemştr babayı tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?