Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

vışşşşş amma çok okudum hatta bilgisayarın şarjı bile azaldı
ama maşallah maşallah
elif ben göremedim fotoları:26:
ben sürekli yorgun ve açım

vışşşşş amma çok okudum hatta bilgisayarın şarjı bile azaldı
ama maşallah maşallah
elif ben göremedim fotoları:26:
ben sürekli yorgun ve açım

taze gebemalbüm yapıcam yapayımda bakarsın olurmu dimek açsın ne bulursaye be hilalim iki canlısın sen artık

aynen emoşum öylesin :))))))))

azrayı çok merak ediyorum bennnnnnirde acep

azrayı bende merak ediyorum inşallah herşey yolundadır:26:

eifffff gördümmm ben meleğimizii rabbim hayırlı bir evlat etsin inşallah

azrayı bende merak ediyorum inşallah herşey yolundadır:26:

eifffff gördümmm ben meleğimizii rabbim hayırlı bir evlat etsin inşallah

sağolsın eminem Allah razı olsun kuzum benim büyümüşmü sence yüzü gözü döktü ıkınmaktan çocuğumunun:26:

Kızlar kocam aradı buluşalım konuşalım dedi biraz ağlandı bende gelip alırsan dönerim dedim hala aileminde elini öpmedin vesile olur dedim gelirse gidicem sizlere yazayım dedim

cnm megimm ben de ozlucem valla bu sohbetleri gerçekten bundan sonra bu kadar rahat sohbetler edemicez ii oluo uykusuz gecelerin bu şeklde tadı guzel çıkıo :)))

ferdam ne guzel anlatmşsn yne baylıorm uslubuna yani aynı dedgn gibi ne çok rahat olmak lazm ne de çok kasmak ...
şimdiden elmden gelen herşeyi hazırladm emsn die kremi de kullanıorm çayımı da aldm
dedgn gibi ilk zamanlar zorluk ble olsa yıpratmıcam kendimi ama siz bunları bana anlatmasaydnz hepsini dert edicektm zaten uyumamın nedeni de bu takıorm kafama ama ii ki varsn varsnz Allah razı olsn defne de çok rahatlattı akşam ...
yani ben inanıorm kısa zamanda herşeyi cabuk oturtcz kızımla duzenmizi ...

cnm 32.haftada bana kan uyusmazlıgıyla ilgli bi test yaptı o test sonucu ii çıktı onn sonucu ii çıkmasaydı yapcaktı belki de igne
ben ilk başta ona sordum kan uyuşmazlıgını ilk çocukta degl de ikinci çocukda yaplıo galba o igne ...
bunu da soyledgn ii oldu cunku hazrlıklı olmam lazm sonçta eşimn de kanından olma ihtmali var valla dedgn gibi iice kurmamak için hiç araştrma yapmıorm drek sana soraym dıordm sen de okmşsn cvplamşsn saol kuzucmm

Son düzenleme:
Kızlar kocam aradı buluşalım konuşalım dedi biraz ağlandı bende gelip alırsan dönerim dedim hala aileminde elini öpmedin vesile olur dedim gelirse gidicem sizlere yazayım dedim

boyle olacgnı hissedıodm ben yok yıkılmıcak bu aile yuvasna doncek gamzemz de rüzgar paşamız da herşey de daha yoluna gircek maddi manevi çok inanıorm buna
en dogru kararı verdn gamzem eşin de oyle gurur tamm guzel ama siz sevıosnz birbrinizi e zaten rüzgar var merkzde çok sevndm be valla gelsn de alsın ailesini

babamdan korkuyomuş tehtit etmiş bu olayları duyunca ama ailem kızım istiyosan dön yuvanı yıkma diyo zaten bende o gelip alsın istiyorum ayağımla dönmem

annem yemeğini çayını veririm diyo yazık istemedik ama yuvanızın yıkılmasınıda istemeyiz diyo babamdanda korksun zaten yalnız olmadığımı bilsin dimi ya

öyle işte zaten rüzgar baba ge diye ağlıyo 2 gündür

gelirse pazar gel dicem ptesi izinli 1 gecede kalır hem ailemle kaynaşır ama hayırlısı

Bu arada evime gidip laptopa geçince hilalin oğluşunu kutlarız dansöz oynatcam ulennnnnnnn

Son düzenleme:
elifim iyim canım yaa sadce grip devam ediyo hatta dün tam atlattım derken bugün tekrar yakaladı
dinlenemediğimden tekrarlıyo sürekli:2:
evet eminem bu kaç oldusürekli geçiyo gibi oluyo geçmiyo ama dikkat et diyicemde çalşırkende mümkün olmuyo baksana patronıun olucak adama laf ediyo yaktığına bile sinir şeyy

gazmem ben ne diyeceğimi bilemedim hakkında hayırlısı olsun yorum yapmak çok zor sen iyisini bilrsin cnaım :26:

Evetttt gün 1 hemen başlıyorum sorularıma,evet yeni pimpirikli gebe olcam sanırım
ben şimdik ev işlerini saldım ama ütü yapmam lazım bi sakıncası varmı acep ne dersiniz?
Birde cok pis bogaz oldum ben,azıcıkta wc ye cıkarken zorlanıyorum ,bol su içmeye basladım baska ne yesem faydası olurki

süper süper gamzem tabi gelsn alsın evden seni babanın tavrı da gayet ii bence azcık korku olsn içinde
gelcek alcak tabi arayıp konuşalm dıo ağlaşıo paşa paşa gelcek başka çare yokk
o rüzgarı yermm benn tombşm kuzumm bnmmm ozlemştr babayı tabii

özledi tabi kuzum ama babası eşek

dedesi çok seviyo a,ma babanın yerini tutmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…