Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elif maşallah canım çok sevimli allah nazardan saklasın
sadece senden önce gittiğimden o yollardan deneyim kazandım canım
sen de alışırsın sağol güzel yorumların için

elif maşallah canım çok sevimli allah nazardan saklasın
sadece senden önce gittiğimden o yollardan deneyim kazandım canım
sen de alışırsın sağol güzel yorumların için

AMİN canım çok tşk ederim saolsın inş ferdam inş bebek dilinden anlamak çok iyi oluyo yoksa böyle kalıyorum neyi var diye malesef kuzeyi öp yerime olurmu

bu arada ben hiç şapka da takmadım
bence onu da çıkarabilirsin artık hava alsın azcık
ay ben de amma soymuşum çocuğu

bu arada ben hiç şapka da takmadım
bence onu da çıkarabilirsin artık hava alsın azcık
ay ben de amma soymuşum çocuğu

şapkayı bende takmıyorum normalde canım o battaniyenin ucunu uyurken kapatıyorum pek sevmiyo şapkayı resim banyodan sonra takıyorum sadece kulakları için ama genelde battaniye örtülü uyurken ama uyanıkken kelloş dolanıyo zati saç yok olanda dökülüyo şimdiden döktü bizim oğlan saçları babasına çekmiş sanırsam oysaki hep derdim eşime dayısınaçeksin gür saçları olsun sana benzemeisn diye çekmiş vallahaaaferdam kuzey haziranda doğdu dimi şanslı vallaha sıcak zamanında atlattı bebeliğini bizimki şubat en soğuk ay hele ilk zamanlarbirde yün battaneiysini kapatırdım yün yorgan üzeirne eşim dedi yok artık abartma diyede öyle açtım işte bende amma kapatmışım dimi tam tersi

canım ev sıcak olduktan sonra şubat haziran farketmez
sen yavaştan soymaya başla bence biraz
çocuk lahanaya dönmiş kız

elifim hani paşanını son halini ben görmedim albüm oluştursana özel kaldırmana gerek kalmaz

Günaydın teyzoşlar papuçu dama atılmıs gebe geldi inş darısı tez vakıtte hilalin onunkide atılsın hemen ben surudum ayağımı hilal hadi bakalım sürü sürüyebildiğin kadar buarada 2013 ilk gebişi bendim ama yaaa unutulmuşum 14 ocakta vermiştim müjdemi pıhtık kardeşim gebe diye bagırasım varrrrr duygu ve megan bize devretti yerlerini artık onlar kızçelerini buyutucek buarada kadınlar gununuz kutlu olsun bide cumanız mubarek olsun Rabbim topiğimize hep mutlu haberler vermeyi ve görmeyi nasip etsin :26:

aaaaaaaa demirbaşımız gelmiş a.s.

canım ev sıcak olduktan sonra şubat haziran farketmez
sen yavaştan soymaya başla bence biraz
çocuk lahanaya dönmiş kız
haklısın vallaha çocuk döktü artık yüzü gözü ıınmaktan vede sıcaktan yuh bana dimi yaa açıkcası bnede babadan gleme bu huy babamda derki sıcaktan zarar glemez falan bizi öyle büyüttü hala daha bana telde derki sabah kalkınca sıcağınla kalkma yelek tak sırtına bak ölümü gör der düşün yapısal olarak böyle ailem bende kendime böyle değilim ama hani bebek düşüncesile pişiriyorum resmen çocuğu geceden beri uykuya düştü garibim demekki sıcakmış derdi:44::44::44:
elifim hani paşanını son halini ben görmedim albüm oluştursana özel kaldırmana gerek kalmaz

moonum hoşgeldin kuzum olsun yapayım nasıl yapılıyo bilmiyorum ama dur deniyim orda kaldsın deidğin gibi

yap tabi müsait zamanda bende paşamın yeni resimlerini koyucam şimdi vaktim hiç yok iş yaptırmıyor oğlum azıcık yanından ayrılıyım hı hııııı diye bağırıyor ama öyle böyle değil yani kıpkırmızı oluyor sıpa.

topik coşmuşmu ne geçmişi okumak işkence gibi:111:
neyse bırakıyım geçmişi geleceğe adım etıyım ben

aa kızlar evim şahane tırı bizim yan binaya gelmişşşşşşşşşşşşşş aaaaaaaaaaaaaa

aynen emoşum öylesin :))))))))

azrayı çok merak ediyorum bennnnnnirde acep

herkese varda bana yokmu bende görmek istiyorum ya banane
olmazmı eminem tabiki var ama önce oğluşumun altını açıp geleyim olurmu hem albüm yapaymmorda çeşit daha çok
tmm moonum yaa sorma benimkide 2 gündür öyleydi ama rahtsızdı sanırım bugğn çok iyi çok şükür paşamı öp yerime
aa kızlar evim şahane tırı bizim yan binaya gelmişşşşşşşşşşşşşş aaaaaaaaaaaaaa

vallahamı ben olsam gider tırın iini gezer o boya miksirini çalıtırıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…