Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sizi okuyup sırıtıyorum kız kardeşim kahve yaptı bjk armalı fincanla koltuktan düşcektim gülmekten

selam kızlar biz oğlumlla 1 saat önce kalktık
3 günlük uykusuzluktan sonra bu iyi geldi
fakat başım çatlıyor

Prenses ne oldu neden uykusuzdunuz ben kacırmısım?

Eşimde işten erken cıkmış
yemege gitcezzz sırıtıyorum ben:)

Kartal cnm çogu arkadaşın çok tatlı ufak bebekleri var
onlarla ilgileniyorlardır
ama yazdıklarını gelince okur herkes

Prenses ne oldu neden uykusuzdunuz ben kacırmısım?

Eşimde işten erken cıkmış
yemege gitcezzz sırıtıyorum ben:)

tatlım oğlum kaç gündür hafif ateşliydi
diş çıkarıyor
ve her zamanki gibi uyumak istemiyordu
şükür bugün biraz uyudu

ayrıca tekrar tebrikler canım
Allah tamamına erdirsin
git tabi bu anlarının tadını çıkar
kendini naza çek taam mı

Son düzenleme:
Kızlar ben saçımı kestircem ztn uzun zmandır istiyordum hele havalar ısınınca sıcakta uzun cok zor oluyor,hurafelere de inanmıyorum
haftaya gidicem kuaföre

Kızlar ben saçımı kestircem ztn uzun zmandır istiyordum hele havalar ısınınca sıcakta uzun cok zor oluyor,hurafelere de inanmıyorum
haftaya gidicem kuaföre

iyi olur canım
bende 8 haftalık hamileyken kestirmiştim saçımı
ben de inanmıyorum

Anladım prensesim cok geçmiş olsun hemencik pırtlasın o dişlerrrr
cok sagoll cnm,önümüzde daha çoooook zmn var naza da çekcez elbet:)

Kızlar ben kontrolden yeni geldim çok şükür bebişim 3 kg olmuş dr herşey yolunda haftada bir gelmene gerek yok dedi bir sonraki kontrol 24 ünde ama ben kararsız kaldım sizce ben yinede haftada bir mi gitsem acaba?

Gamzem çok sevindim konuşacak olmanıza inşalalh hereyi tatlıya bağlarsınız.
Rüzgar için artık ikinizde biraz evliliğinizin yolunda gitmesi için karşılıklı özen göstermelisinz.
Bu yazacağıma kızma nolur ben seni çok seviyorum ama sende şimdi artık ailenle görüştüğün için eşini ayrı tutma ve ailene herşeyini anlatma eşini onlara asla ezdirme.
Ne aileni eşine nede eşini ailene ezdirme aradaki dengeyi kurmak çok önemli

Anladım prensesim cok geçmiş olsun hemencik pırtlasın o dişlerrrr
cok sagoll cnm,önümüzde daha çoooook zmn var naza da çekcez elbet:)
sağol canım
3 tane pırtlattı da 4.yolda

Kızlar ben kontrolden yeni geldim çok şükür bebişim 3 kg olmuş dr herşey yolunda haftada bir gelmene gerek yok dedi bir sonraki kontrol 24 ünde ama ben kararsız kaldım sizce ben yinede haftada bir mi gitsem acaba?

maşallah bebişine canım
ben 36.haftadan sonra kontrolüme 1 gün kala doğuma gitmiştiim
bence de gerek yok her hafta gitmene

haftaya gidicem kuaföre

Hilalim ütü yapabilirsin tabi ama biriktirme kendini yorma sakın masayı alçalt oturduğun yerden yap gerekirse yavaş yavaş.
Bende çok zorular sordum hatırlarsın rahat rahat aklına ne takılırsa sorabilirsin her zaman

sağol canım
3 tane pırtlattı da 4.yolda

maşallah bebişine canım
ben 36.haftadan sonra kontrolüme 1 gün kala doğuma gitmiştiim
bence de gerek yok her hafta gitmene

Sağol prensesim ben hep 35. haftadan sonra haftada bir gidilir diye kafama koymuşum ya o yüzden tedirgin oluyorum acaba giymelimiyim diye dr da herşey yolunda bu kadar pimpirikli olma sakınma dedi ve 24 üne gün verdi.Ayy bende 23 ünde doğururmuşum.bu arada yanlardan kasılmam var bugün hafif hafif yokluyor.

Kızlar hastanede sıra beklerken iki tane bebişli anne vardı birinin bebeği ağlıyordu beni görünce gülmeye başladı kollarını uzatıyor gelmek istiyordu şaşırdı annesi

Bir diğeride çubuk kraker yiyordu annesinin kucağında annesi yanımda oturuyordu bebiş çubuk krakeri bir ısırıyor bir bana uzatıyor

Kızlar ultrasonda hafta olarak ileri çıkıyorsa oradaki haftaya göremi olur doğum yoksa yine sata göremi beklemeliyim?

Kızlar ultrasonda hafta olarak ileri çıkıyorsa oradaki haftaya göremi olur doğum yoksa yine sata göremi beklemeliyim?
sata göre oluyor doğum

o kasılmaları gün geçtikçe daha çok hissedeceksin
hem de daha sert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…