aynen canım ben hep bi kızım olmasını istedim.
Ben cinsiyet konusunda hiç şu olsa demedim hatta dr a bile cinsiyet sormadım o kendi söyledi ordaa ultrasonda bu eli bu ayağı diye sayarken içimden sadece şükretmek geliyordu
hem çok bekledik bebişimiz olsun diye hemde ne bilim kız erkek farketmiyorki önemli olan gerçekten hayırlı ve sağlıklı bir evat olması.
Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin.Allah sana güzel bir cimcime nasip etsin inşallah
Ben sinir olmadımda komik geldi birde garipsedim tabii.Çok şükür Allah bir evlat nasip etti kız yada erkek önemli olan gerçekten sağlıklı olmasıvar oyle tipler ben de sinir oluorm olsunmşkimsi de ne guzel kız anası şanslıdır falan dıo insanlar degşk degşk işte herkesi memnun edemıosn
inşşş dunya tatlısı bi kız bebşn gelcek hayırlı zamanda cnmmm
Ben varım canım tup bebek sanırım senınde zorlu bi surec ama ıns senınde benım gıbı sonu guzel olur 22 di benım ilk degerim onemli olan ıkıye katlanması ıkı gunde bır tabı bıde degerin 2000 lere ulasınca kesenin gözükmesi ilk önemli nokto dua et hiç içini karartma rabbim buyuk :26:
Duygum geçmişi okudunmu ben bugün kontrole gittim kübram 3kg olmuş mahşallah.Dr suyu iyi herşey olunda dedi.Ve bir sonraki kontrol için 24 üne gün verdi ama ben kararsızım acaba haftaya yine gitsmemi kontrole
selam arkadaşlar nasılsınıızz bebişleriniz nasıl tekmeliyorlarmı
selam arkadaşlar nasılsınıızz bebişleriniz nasıl tekmeliyorlarmı
ohh maşalalhh kübraya cnm çok ii klosuu
cnm beni de onbeşte bi cagrdı son ay acil bi durum olursa git cnm onn dısında çagrdıgı zaman gdersn
Ben sinir olmadımda komik geldi birde garipsedim tabii.Çok şükür Allah bir evlat nasip etti kız yada erkek önemli olan gerçekten sağlıklı olmasıAllah herkesin gönlüne göre versin
CANIMM HOŞGELDİN NASILSINNN NASIL GİDİYORRRR ay byük yazmışım özür.
Hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür bugün kontrol vardı çirkinimi gördüm mutluyumm
Tekmeliyor ufak tefek yerinin müsade ettiği kadar sıkıştı artık iyiyce
Hoşbulduk canım ıyıyız cok şükür gece kusmaları hariç saat 11 oldumu ben iflasa geçiyorum sabaha kadar uykumda bile bulanıyo olsun bunada şükür bulanmazsa korkuyorum inş kuzum iyi olsunda heycanlıyım salı gunu miniğimi görücem inş kübracığada maşallah kocaman olmuş annesi az kaldı biliyorum heycanlı ama panik yapma kimsenin içinde kalmamış oda gelicek sağlıkla inşkızlar ya afedersiniz ama istifra edince midem bogazım fena yanıyo napabilirim ki bide cinsiyetleri nazaman öğrenmiştiniz yani hiç farketmez ama insan merak ediyo işte
Hoşbulduk canım ıyıyız cok şükür gece kusmaları hariç saat 11 oldumu ben iflasa geçiyorum sabaha kadar uykumda bile bulanıyo olsun bunada şükür bulanmazsa korkuyorum inş kuzum iyi olsunda heycanlıyım salı gunu miniğimi görücem inş kübracığada maşallah kocaman olmuş annesi az kaldı biliyorum heycanlı ama panik yapma kimsenin içinde kalmamış oda gelicek sağlıkla inşkızlar ya afedersiniz ama istifra edince midem bogazım fena yanıyo napabilirim ki bide cinsiyetleri nazaman öğrenmiştiniz yani hiç farketmez ama insan merak ediyo işte
gelecek de gelemiyo bi türlü cadılar
bak benim bu ay yumurtlama günümde direkt kaza oldu.. anlatmıştım ya..ama bi güzel regl oldum..
sözde korunuyoruz biz laf olsun diye.. doktor ööle dedi ya..(astımdan dolayı)
korunmayı bırakın dediğinde durum değişecek mi? Hiç sanmıyorum..
müdahalesiz gelmeyecek bebek bunu anlamış bulunmaktayım..
peki verıo mu bi zaman su zamanda bırakın die ben bi tane hamileye denk geldm nst odasında astımı varmş hemen sordum dedm ilaçlarını kullanıomsn bana izin verıo dr fısfısı kullanıorm dedi dedm zorlanıomsn çok nefeste falan ilaca dvm ettgm için zorlanmıorm dedi son haftasıydı zaten ...
megim senn saglıgn onemli eger hamilelikte kontrol altına alnrsa bu astım o zaman mudahele de yaplr gelsnler de nasıl gelirlerse
belki bi aşılama ble yetcek size bi gitseniz şu smyrnaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?