Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen canım ben hep bi kızım olmasını istedim.

Ben cinsiyet konusunda hiç şu olsa demedim hatta dr a bile cinsiyet sormadım o kendi söyledi ordaa ultrasonda bu eli bu ayağı diye sayarken içimden sadece şükretmek geliyordu
hem çok bekledik bebişimiz olsun diye hemde ne bilim kız erkek farketmiyorki önemli olan gerçekten hayırlı ve sağlıklı bir evat olması.
Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin.Allah sana güzel bir cimcime nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

ne yalan soyleym ben hep kız gecrdm içimden ama oglmn da olmasını isterm bi kızı selamete çıkaralm da hayırlısyla

Ben sinir olmadımda komik geldi birde garipsedim tabii.Çok şükür Allah bir evlat nasip etti kız yada erkek önemli olan gerçekten sağlıklı olması Allah herkesin gönlüne göre versin

CANIMM HOŞGELDİN NASILSINNN NASIL GİDİYORRRR ay byük yazmışım özür.

Duygum geçmişi okudunmu ben bugün kontrole gittim kübram 3kg olmuş mahşallah.Dr suyu iyi herşey olunda dedi.Ve bir sonraki kontrol için 24 üne gün verdi ama ben kararsızım acaba haftaya yine gitsmemi kontrole

Duygum geçmişi okudunmu ben bugün kontrole gittim kübram 3kg olmuş mahşallah.Dr suyu iyi herşey olunda dedi.Ve bir sonraki kontrol için 24 üne gün verdi ama ben kararsızım acaba haftaya yine gitsmemi kontrole

ohh maşalalhh kübraya cnm çok ii klosuu
cnm beni de onbeşte bi cagrdı son ay acil bi durum olursa git cnm onn dısında çagrdıgı zaman gdersn

selam arkadaşlar nasılsınıızz bebişleriniz nasıl tekmeliyorlarmı

hoşşgeldnn cnmmm bnmki artık çok çok tekmeleyemıo yeri daraldı artık kuzucgn ayagı sagıma dayıo sonra hoop çekıo dizi kabarıo oyle bşeyler yapıo sadece

ohh maşalalhh kübraya cnm çok ii klosuu
cnm beni de onbeşte bi cagrdı son ay acil bi durum olursa git cnm onn dısında çagrdıgı zaman gdersn

Sağol teyzesii hergün patatesli yumurta yiyorum sanırım onun faydası oldu biraz.
Bende dr un çağırdığı tarihi bekliyim o zaman.Sen pazartesi gidiceksin dimi duygum

Hoşbulduk canım ıyıyız cok şükür gece kusmaları hariç saat 11 oldumu ben iflasa geçiyorum sabaha kadar uykumda bile bulanıyo olsun bunada şükür bulanmazsa korkuyorum inş kuzum iyi olsunda heycanlıyım salı gunu miniğimi görücem inş kübracığada maşallah kocaman olmuş annesi az kaldı biliyorum heycanlı ama panik yapma kimsenin içinde kalmamış oda gelicek sağlıkla inş kızlar ya afedersiniz ama istifra edince midem bogazım fena yanıyo napabilirim ki bide cinsiyetleri nazaman öğrenmiştiniz yani hiç farketmez ama insan merak ediyo işte

Hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür bugün kontrol vardı çirkinimi gördüm mutluyumm
Tekmeliyor ufak tefek yerinin müsade ettiği kadar sıkıştı artık iyiyce

hoşbuldum canımkontrollerin iyi geçmesine sevindim nasıl heyecanlanıyor insan değilmi yavrusunu göreceğim diye benimkide uyuyor ama mıkırdanıyor uyuduğu yerde heran uyanabilirim sinyali veriyor

kızlar çok zor bi sürec blıorm herşey herkes insann üzerine gelıo ama bu GEÇECEK buna neolur inanın ne istıosanız onu yapın klo mu vermek istıosnz spor mu alşverş mi
bi ilginizi bi sürelgne dagtın sonra yne umuta dvm GELECEKLER bebşler kızlar bak bu soyledgimi hatrlatıcam size sonra
ben de zor gunler gecrdm ama şu an bebşme kavuşmama az kaldı bu topkte bir çok kişi zor yollardan geçti gecıo herkesn gonlune gore vercek Rabbim
OYLE YA DA BOYLE GELECEK BU BEBELER

gelecek de gelemiyo bi türlü cadılar
bak benim bu ay yumurtlama günümde direkt kaza oldu.. anlatmıştım ya..ama bi güzel regl oldum..
sözde korunuyoruz biz laf olsun diye.. doktor ööle dedi ya..(astımdan dolayı)
korunmayı bırakın dediğinde durum değişecek mi? Hiç sanmıyorum..
müdahalesiz gelmeyecek bebek bunu anlamış bulunmaktayım..

Ozimm senn hamileign bnmkne ne çok benzıo ya bulantı zorr çok çok blıorm hele o istifra senn de dedgn gibi o yanma hissi rahatladı midem dıiemıosn o his yuzunden neyse ki
gecıo bulantılar bnmkiisi 21. haftada bıcak gibi kesldi bi daha da olmadı
sabır cnm ozimm bulantı saglıklı gebeliğin onemli belrtilernden biri hamilelikle ilgli hormonların tavan yaptıgını gosterıo
bizim gibi midesi hassas olanları da bu hormonlar mideden vuruo işte ...
o bogaz yanmasına olips ii gelıodu bnm haffletıodu biraz bi dene istersen ....

benim ilk 3 ay hiç kesintisiz bulanmıştı sonra bıçak gibi kesilmişti çok şükür. boğazının yanmasına yapılacak birşey varmı bilemiyorum bendede olurdu kendiliğinden geçerdi. sevdiğin tatlımsı birşeyler yemeye çalış istersen ağzının tadını değiştirmek için tabii ki yiyebiliyorsan. o da daha çok bulantı yapmasın sonradan canm cinsiyetinide 4.ayda öğrenebilirsin ama yanılma payı veriyorlar net olarak 5 te kesin olur. 4 te söylerler ama. heycanlanıyor insan kızımı olacak oğlumu diye

peki verıo mu bi zaman su zamanda bırakın die ben bi tane hamileye denk geldm nst odasında astımı varmş hemen sordum dedm ilaçlarını kullanıomsn bana izin verıo dr fısfısı kullanıorm dedi dedm zorlanıomsn çok nefeste falan ilaca dvm ettgm için zorlanmıorm dedi son haftasıydı zaten ...
megim senn saglıgn onemli eger hamilelikte kontrol altına alnrsa bu astım o zaman mudahele de yaplr gelsnler de nasıl gelirlerse
belki bi aşılama ble yetcek size bi gitseniz şu smyrnaya

bana kalırsa bahar sonrası yada yazın işte bırakın korunmayı diyecek doktor..

belki ilacın dozunu düşürtecek ama kesmeyecek, ben de bilmiyorum..

hayırlısı duygum ya belki aşılama belki tüp gerekecek..
ama gerekecek bunu anladım artık..

ben bide kendim korkuyorum hani gebelikte nefes darlığı çekersem neederim diye..

neyse daraltan konular bunlar beni..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…