Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Lovely canım kızmadım ama bir açıklama yapayım ben aileme hiçbirşey anlatmadım şiddet olayını tesadüfen öğrendiler

benimde son noktamdı öyle geldim ailemle barıştım diye bunu yapmadım ailem olmasaydı belki yine çıkıp gidecektim

babam şimdi gitmeyecek dedi annemde yumuşattı bırak kızı istiyosa gitsin ama istediği an gelir sen baba olarak konuş damadınla kızımızın arkasında olduğumuzu anlasın filan dedi babam yumuşadı

benimkide mesaiye kalmış onu haber verdi şimdi

kızlar bugün aşılamanın 12. günü test yaptırdım bekliyorum. b hcg değerin kaç gelirse hamileyim demektir lütfen....

Gamzem beni yanlış anlamadığına kızmadığına sevindim ben senin çok mutlu olmanı istiyorum inşallah bundan sonrasında herşey çok güzel olurrr

rüzgar paşa nasıl anneanneye dedeye alıştımı.

sata göre oluyor doğum

o kasılmaları gün geçtikçe daha çok hissedeceksin
hem de daha sert

Sağol prensesim bende öyle düşünmüştüm ama yinede sorayım dedim erken gelecek diye cevap alırım bir ümit dedim.
Aslında kasılmalr biraz korkutsada seviniyorum doğum yaklaşsın istiyorum artık.

kızlar bugün aşılamanın 12. günü test yaptırdım bekliyorum. b hcg değerin kaç gelirse hamileyim demektir lütfen....

hayirlisi canim, benim 2. asilamam olmustu bu ay ama tutmadi. ins seninki tutat.
hakkimizda hayirlisi.

ben bugun adet oldum kizlar, yani kesin olarak tutmadi asilamam.
normalde batim 6 mart ti, 2 gun gecikince bi umutlanmistim ben de ama bana umut cok yaramiyor,
neyse ya gidiyorum ben bi kac gun psikolojimi duzelteyim sonra gelirim yine.
arkadaslarima sinir oluyorum, her seye sinir oluyorum..
yavas yavas tup bebege dogru gidiyoruz galiba diyorum,
ins tup bebek sizi sevindirir diyor, insan ins tup bebege gerek kalmaz oncesinde olur filan der, ne anlayissiz insanlar var.
bana, bebegim soyle kaka yapti da boyle zor temizledim,sonra da soyle belim agridi diyip duruyor.
sizler hepiniz evde tek basiniza bazilariniz hem calisip hem annelik ve ev hanimligi yapiyosunuz.
benim arkadasim ise calismamasina ragmen ne evine bakabiliyor ne bi yemek yapabiliyor,
bi de surekli ama surekli bana boyle mesajlar atip duruyor.
yok soyle yorgunum soyle belim agridi, aman da boyle zorlaniyorum. mesajlari hep bu sekilde.
ay neyse ben sizi de daha fazla bunaltmadan gideyim en iyisi.
halimden anlayacak birilerini bulabilirim ins..
Rabbim kimseyi benim gibi bunaltmasin. gercekten cok zor.

17.36 çıktı doktorum değerin düşük dedimoralim yerle bir

ama daha bugün 12. günmüş..
pazartesi tekrarlat.. 60larda çıkarsa,tamamdır..hatta 50lerde olursa da tamamdır..
inşallah meleğin seninle kalır arkadaşım..
bir de progestan benzeri bir hap kullanmaya başlamalısın bence.. hani olası düşük için önlem olarak..

Son düzenleme:

crinon jel kullanıyorum sanırım progestan benzeri etkili. bu değerlerle başlayan gebelik örnek varmı

Bugün hastanede yaşlı bir teyze bebeğimin cinsiyetini sordu bende gülerek kızım olacak dedim oda olsun önemli olan sağlıklı olması dediNeden bebeiş kız olunca herkez erkek bebek istiyormuş gibi davranıyorlarki birde kadının kendi kızıda yanındaydı onunda kucağında kız bebişi vardı tuhaf geldi

aynen canım ben hep bi kızım olmasını istedim.

17.36 çıktı doktorum değerin düşük dedimoralim yerle bir

bende bugün 3cü aşılamamın sonucunu aldım 3.1.senin değer güzel drda şaşırmış yani ben bu değeri görseydim şimdi havalardaydım heralde.en azından insan derki geç döllenmiş olablir ikiye katlarsa sorun yok fln .. sen şimdi hamilesin ve yok yere moralini bozup bebişe zarar vericeksin.pozitif düşün.değerin katlıcak buna inan.

bugün herkes negatif sonuçlar almış.aynen benim psikolojiimi tarif etmişsin.aşılama hakkımı da doldurdum tüp bebek ilerleyen dönemlerde olur gbi gelmiyo maddi açıdan zor..napıcağımı şaşırdım kendimi dibe vurmuş gibi hissediyorum

niye asilama hakkimi doldurdum diyosun ki, 7 kere asilama yaptiranlar var. bizim de 2.ydi. obur ay yine yaparsak 3 olcak.
esim simdiden tup bebek yaptrrsak kimseye soylemeyelim filan diyor. biz de aslinda turkiyede yaptirsak cok daha uygun olcak, burda 1 kere hakkimiz var.
o da olmazsa ben de napicagimi bilmiyorum artik..

napalim canim ya kaderimizde varmis bu.. herkeste farkli farkli dertler var, bizimki de buymus, yapcak bi sey yok.. bununla yasamayi ogrenices..
ins yarin guzel bi gun olur ve cok daha mutlu oluruz..:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım dr ne dedi peki gebelik varmı yoksa ilaçların etkisimi inşallah bebeiş vardır ve değerin artar.

Canım bende iki aşılama yaptırmıştım biliyorsun ve tüp bebek yaptıracak maddi imkanımız yoktu ama ara verdiğim dönemde doğal yoldan hamile kadım.Allahtan umut kesilmez inşlalah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir senin bebeğinde.Bir kaç ay ara ver istersen.

Kelebekim türiyede devletin karşıladığı aşılama hakkın 3 malesef.İnşallah seninde bebeişin en kısa zamnda gelir göbüşüne.Ama bence 7 aşılama çok fazla hem zaman kaybı hemde maddi açıdan yıpratıcı olur inşlalah 3. aşılaman olumlu sonuçlanır ama 3. den sonra imkanınız varsa tüpe geçin bence

var oyle tipler ben de sinir oluorm olsunmş kimsi de ne guzel kız anası şanslıdır falan dıo insanlar degşk degşk işte herkesi memnun edemıosn
aynen canım ben hep bi kızım olmasını istedim.

inşşş dunya tatlısı bi kız bebşn gelcek hayırlı zamanda cnmmm

crinon jel kullanıyorum sanırım progestan benzeri etkili. bu değerlerle başlayan gebelik örnek varmı

Ben varım canım tup bebek sanırım senınde zorlu bi surec ama ıns senınde benım gıbı sonu guzel olur 22 di benım ilk degerim onemli olan ıkıye katlanması ıkı gunde bır tabı bıde degerin 2000 lere ulasınca kesenin gözükmesi ilk önemli nokto dua et hiç içini karartma rabbim buyuk :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…