Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Türk pilimi gibi olmuş ayyyyyyy
çok sevindim gı

Sen bilirsin duygum yastık konusunda ama ilk ayalr gerek olmuyormuş ben koymıycam düz yatağa yatırıcam.
Yastık incede olsa kafasını döndüremediğinden başının altında yastık olması ilk aylar çok sağlıklı değil.
Gerçi bende tecrübesizim ama ben yastıksız ve yan yatırma yastığını kullanarak yatırıcam kusma ihtimaline karşı.
Penye batatniye ile hafiten kundak gibi sarılması benim hoşuma gidiyor ben ilk zamnlar sarıcam öyle hep hem yataktan almak emzirirken tutmak falan daha kolay olur.Ama ne çok sıkı nede çok gevşek çok sıkmakta iyi değil orta karar sarabiliriz.Üzerindende yine yarım göğüs hizasına kadar battaniye ile örtücem.Boynuna kadar örtmiycem.
Sagol cnm klomenle başladık olmazsa aşılamaya gececez cnm
Canım inşlalah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin.

aa Duygu belli oldumu 18 mart oldu sonunda ha
hadi hayırlısı olur inşallah cnm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

evt cnm bugun son nst nasipse ona gtcz onda bir sürprz olmazsa pazartesi olcak bakalm amin cnm bnm inşşşşş

evt cnm bugun son nst nasipse ona gtcz onda bir sürprz olmazsa pazartesi olcak bakalm amin cnm bnm inşşşşş

Duygumm uyku tutmamış gelmişsin gece bende 1 e doğru geldim kimse yok diye erken yattım dün uyuyabildim ama sabah erkenden kalktım tabiii
Gece birkez çok şiddetli sancı girdi bekledim artacak diye ama yalancı kasılmaymış kesildi sonraUzun zamandır öyle kasılma olmuyordu yürümenin etkisiyle oldu sanırım.

evet canım havucu görmüştüm. bebekler için harika oluyor.
tavşan gibi kemiriyorlar.
ben kremi senin için demiştim gögüs ucu çatlakları için lashnol mu öyle bişeydi ismi de

Günaydın kızlar. Ferda burda misin kuzu. Ya ne bişey soracagm. Ben 1 martta yarım yamalak adet olmuştum. Toplasan üç ped dolmamıştir. Çoğu da kahverengi rengindeydi. Kırmızı çok az geldi. Bugün de gene açık pembe mi desem kahverengi mi desem gene gelmiş. Böyle normal mi

normaldir heralde
doğumdan sonra adetler 1 yıl içşnde düzene giriyor
gerçi bende sorun olmadı yine düzenli adet görüyorum ama normal olduğunu düşünüyorum

normaldir heralde
doğumdan sonra adetler 1 yıl içşnde düzene giriyor
gerçi bende sorun olmadı yine düzenli adet görüyorum ama normal olduğunu düşünüyorum

inşallah normaldir. Gebelik testi de yaptım ayın 3ünde öyle lekelenme gibi olunca negatif çıktı. Insan gene de şüphe duyuyOR.

Merhabalar çatlatma iğnesi oldum ondan itibaren sayarsam 17.günüm bugün . Normal adet tarihime göre de bugün olmalıydım. Dün test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm doktora da pazartesi gitcem bakalım ne olucan mutlaka yazıcam size

Aleyna selam canım

Geldi demek senin kuzu
Sonucu yaz mutlaka..

inşallah normaldir. Gebelik testi de yaptım ayın 3ünde öyle lekelenme gibi olunca negatif çıktı. Insan gene de şüphe duyuyOR.

benim doğumdan beri düzensiz adetim
bazen 1 ay devamlı lekelenmem oluyor
bazen normal adet oluyorum
normal mi bilmiyorum
bir türlü dr a da gidemedim

günaydınlarr

haberlerini bekliyoruz o zaman canım

evet canım havucu görmüştüm. bebekler için harika oluyor.
tavşan gibi kemiriyorlar.
ben kremi senin için demiştim gögüs ucu çatlakları için lashnol mu öyle bişeydi ismi de

lansinoh 2 tüp bitirdim sipaydi sonra bıraktım düzeldi diye yine başladım azar azar,
ama benim yine göğüs kalkanı kullanmam şart oldu, onların etkisi daha iyi

Oflu benim sezeryan olalı 4buçuk ay oldu, başlardı aynı senin gibiydi, doktora sordum çok uzun sürmezse eğer normalmiş düzene giriyor adetin o yüzden,
ama aylarca sürerse bu durum o zaman ultrasonla bakıyorlar

tam biraz muhabbete katılayım dedim benim bıdık uyandı

bana müsade görüşürüz sonra yine

Son düzenleme:

inş hamilesindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…