kızlar
ben dün evime döndüm konuştuk boşanıyoruz dedik kocam sabaha kadar ağladı neyse beni az önce garaja götürdü arabaya bindirdi ikimizde zırladık araba kalktı gitme dedi yolda otobanda indim taksi çağırdım bindim kocamıda aldık eve döndük
annem çok ısrar etti evine dön diye ptesi günüde annemlere gidiyoruz kocamla
neyse işte duşta bi halvetle noktaladık
Sen bilirsin duygum yastık konusunda ama ilk ayalr gerek olmuyormuş ben koymıycam düz yatağa yatırıcam.yok kuzum küçück bi yastık zaten boynunu desteklsn die sadece yok yok sadece örtüsü olacak üstünde
şimdi biz bebişi uyutrken bi penye battnyeyi boyle haff kundak gibi sarcaz üstüne de battnye mi sercz bnm bi arkdasım bu dedgimi yapıo dgeri drek üsütne battyne ortuo ay yne başladm ben garip sorulara blmemek ne kötü yarabbim
Canım inşlalah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin.Sagol cnm klomenle başladık olmazsa aşılamaya gececez cnm
aa Duygu belli oldumu 18 mart oldu sonunda ha
hadi hayırlısı olur inşallah cnm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
evt cnm bugun son nst nasipse ona gtcz onda bir sürprz olmazsa pazartesi olcak bakalm amin cnm bnm inşşşşş
hayırlısı sipaydi
herhalde damakları kaşınıyor ki elleri her an ağzında, eline ne geçse ağzında,
annem havuç ver kemirir iyi gelir falan dedi, olmadı öyle yapıcam
jel için erken bence cnm doktora sorcam ama yinede bi
Günaydın kızlar. Ferda burda misin kuzu. Ya ne bişey soracagm. Ben 1 martta yarım yamalak adet olmuştum. Toplasan üç ped dolmamıştir. Çoğu da kahverengi rengindeydi. Kırmızı çok az geldi. Bugün de gene açık pembe mi desem kahverengi mi desem gene gelmiş. Böyle normal mi
normaldir heralde
doğumdan sonra adetler 1 yıl içşnde düzene giriyor
gerçi bende sorun olmadı yine düzenli adet görüyorum ama normal olduğunu düşünüyorum
Merhabalar çatlatma iğnesi oldum ondan itibaren sayarsam 17.günüm bugün . Normal adet tarihime göre de bugün olmalıydım. Dün test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm doktora da pazartesi gitcem bakalım ne olucan mutlaka yazıcam size
inşallah normaldir. Gebelik testi de yaptım ayın 3ünde öyle lekelenme gibi olunca negatif çıktı. Insan gene de şüphe duyuyOR.
evt cnm bugun son nst nasipse ona gtcz onda bir sürprz olmazsa pazartesi olcak bakalm amin cnm bnm inşşşşş
evet canım havucu görmüştüm. bebekler için harika oluyor.
tavşan gibi kemiriyorlar.
ben kremi senin için demiştim gögüs ucu çatlakları için lashnol mu öyle bişeydi ismi de
Günaydın kızlar. Ferda burda misin kuzu. Ya ne bişey soracagm. Ben 1 martta yarım yamalak adet olmuştum. Toplasan üç ped dolmamıştir. Çoğu da kahverengi rengindeydi. Kırmızı çok az geldi. Bugün de gene açık pembe mi desem kahverengi mi desem gene gelmiş. Böyle normal mi
Merhabalar çatlatma iğnesi oldum ondan itibaren sayarsam 17.günüm bugün . Normal adet tarihime göre de bugün olmalıydım. Dün test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm doktora da pazartesi gitcem bakalım ne olucan mutlaka yazıcam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?