Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bnm de drum erkek ii kız maşallah dio hep boyle lafınn ikide biri bu
ben de sevıorm drumu çok efendi erkek dr istemıordm hiç ama hiç gerlmedm bu dra çok guzel açklıo herşeyi hiç bi detayı da atlamıo
guven ve sevmek çok onemli gerçekten
ii gececek dogumlarmz inanıorm ben buna

Duygum eşin beşiği kurabildimi nasıl oldu?

kurdu cnm baya uzun sürdü zormş ama baya guc harcadı tekerlekleri falan otrtmaya
ama çok guzel oldu çok rahat sallanıo yatagın üzerne yorganı da koydm yatak daha guzel oldu boylece bi de küçük yastık

Evet duygum bende inanıyorum iyi geçecek inşallah.
Bugün hastanede sıra beklerken bir kadınla karşılaştık 38 yaşında ve onunda 8 yıl bebeği olmamış.
Kadın beni çok rahatlattı.oda 5 ay önce doğum yapmış ve doğum izni yeni bitmiş.
Herkes yaşıyor bu endişeleri ama inan bir ay sonra kendine güleceksin vs dedi onunda doğumu çok kolay olmuş daha birsürü bişiler dedi uzun konuştuk ve bugün onu tanımak iyi geldi bana.

işte bak gördün mü zaten boyle durumlarda insann karsısına Rabbim çıkartıo boyle insanları

duygucum bende 38.haftada doğurdum zaman çabuk geçiyor sende inşallah bir avazda doğurursun ..

lovelym bana dr yürü demişti ama ben fırsat bulup yürümedim acıkta tembeldik:)doğumdan bir gün önce anneme dedim kalk yürüyelim dr yürü dedi yürüdük ertesi gün doğurdum.yani çokta yürüsen azda yürüsen herşey olacağına varyorgüzel düşün o kadar hatun nasıl doğurmuş

kurdu cnm baya uzun sürdü zormş ama baya guc harcadı tekerlekleri falan otrtmaya
ama çok guzel oldu çok rahat sallanıo yatagın üzerne yorganı da koydm yatak daha guzel oldu boylece bi de küçük yastık

Olsun zorda olsa kurulmuş güle güle mışıl mışıl uyusun içinde ececik.
Duygum ilk aylar yastık kullanmaya gerek yok bence.Birde bebişi içine koyunca yatağın içi bomboş olsun sadece bebişin ve üzerine örttüğün örtü olsun hiç süs yastık ayıcık vs koyma ne olur ne olmaz.

Tamam moonum mesaj alındı

Kızlar ben azcık annemlere inicem benimki erken uyudu bende tekim evde hiç ses yok sıkıldım azcık ineyim belki gece gelirim yine.

yok kuzum küçück bi yastık zaten boynunu desteklsn die sadece yok yok sadece örtüsü olacak üstünde
şimdi biz bebişi uyutrken bi penye battnyeyi boyle haff kundak gibi sarcaz üstüne de battnye mi sercz bnm bi arkdasım bu dedgimi yapıo dgeri drek üsütne battyne ortuo ay yne başladm ben garip sorulara blmemek ne kötü yarabbim

aminnn cnmm moonumm bnm sezeryan olcak kuzum bnm ya dr drek sezeryan dedi bana sanrm tüp olması da etken bunda hayırlısı dedm ben de ...

tmm meganm çok uykm var ama uyumazsam gelrm ben de gece opldnnnn

teşekkür ederim bakalım ne zaman gelecek. bekliyoruz.
seninde dişten önce sorun başladı galiba kremler falan var onlardan kullansan olmaz mı geçer belki

hayırlısı sipaydi
herhalde damakları kaşınıyor ki elleri her an ağzında, eline ne geçse ağzında,
annem havuç ver kemirir iyi gelir falan dedi, olmadı öyle yapıcam
jel için erken bence cnm doktora sorcam ama yinede bi

Son düzenleme:
kızlar opyrm çok azcık yatayım çok uykm var belki uyurm görşrzzzzzz ii gecelerr canlarımm

aa Duygu belli oldumu 18 mart oldu sonunda ha
hadi hayırlısı olur inşallah cnm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…