Benim en başından beri gitiğim dr um erkek.Ama çok iyi çok iligili konuşurken beni çok rahatlatıyor birde masadan beni her seferinde yardım edip kalrdırıyor.
Kızımıda çok seviyor ultrasonda görünce yüzü gülüyor bunlarda beni mutlu ediyor.
uyuyamablrm bence de
evt sacımı fonlemek istıorm aslnda tacım daha guzel durur o zaman bi kırmızı bi de pembe taç koydum cantma kırmızı pijamalarmla uygun pembe de gecelgmle
Duygum eşin beşiği kurabildimi nasıl oldu?
bnm de drum erkek ii kız maşallah dio hep boyle lafınn ikide biri bu
ben de sevıorm drumu çok efendi erkek dr istemıordm hiç ama hiç gerlmedm bu dra çok guzel açklıo herşeyi hiç bi detayı da atlamıo
guven ve sevmek çok onemli gerçekten
ii gececek dogumlarmz inanıorm ben buna
Evet duygum bende inanıyorum iyi geçecek inşallah.
Bugün hastanede sıra beklerken bir kadınla karşılaştık 38 yaşında ve onunda 8 yıl bebeği olmamış.
Kadın beni çok rahatlattı.oda 5 ay önce doğum yapmış ve doğum izni yeni bitmiş.
Herkes yaşıyor bu endişeleri ama inan bir ay sonra kendine güleceksin vs dedi onunda doğumu çok kolay olmuş daha birsürü bişiler dedi uzun konuştuk ve bugün onu tanımak iyi geldi bana.
kurdu cnm baya uzun sürdü zormş ama baya guc harcadı tekerlekleri falan otrtmaya
ama çok guzel oldu çok rahat sallanıo yatagın üzerne yorganı da koydm yatak daha guzel oldu boylece bi de küçük yastık
duygucum bende 38.haftada doğurdum zaman çabuk geçiyor sende inşallah bir avazda doğurursun ..
lovelym bana dr yürü demişti ama ben fırsat bulup yürümedim acıkta tembeldik:)doğumdan bir gün önce anneme dedim kalk yürüyelim dr yürü dedi yürüdük ertesi gün doğurdum.yani çokta yürüsen azda yürüsen herşey olacağına varyorgüzel düşün o kadar hatun nasıl doğurmuş
Olsun zorda olsa kurulmuş güle güle mışıl mışıl uyusun içinde ececik.
Duygum ilk aylar yastık kullanmaya gerek yok bence.Birde bebişi içine koyunca yatağın içi bomboş olsun sadece bebişin ve üzerine örttüğün örtü olsun hiç süs yastık ayıcık vs koyma ne olur ne olmaz.
çok sevindim canım tüpe mi başladın yoksa klomen falan mı tez zamanda gelsin bebeğin inşallahhh
teşekkür ederim bakalım ne zaman gelecek. bekliyoruz.
seninde dişten önce sorun başladı galiba kremler falan var onlardan kullansan olmaz mı geçer belki
SueSue,
canım 4 gün kaldı doğumuna
ayy eveeeeeeeeeeeett
40 gun dıodm bi zamanlar kaldı 4
kızlar opyrm çok azcık yatayım çok uykm var belki uyurm görşrzzzzzz ii gecelerr canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?