Duygum aslında sıkı tutmak değilde ben ssk ya dahil etmek istediğim için pürüz çıkıyor.Yoksa parası olana herşey mümkün
Evet bugün gittim 4 farklı dr la görüştüm hiçbiri panik atak raporu vermiyor.
Canım ilgin için çok sağol
ama artık birşey yapmıycam eski dr uma devam edicem.
Hakkımda hayırlısı buymuş diyorum.
canım sana tavsiyem iki yerlede mutlaka görüşme yapman ilk gideceğin yeri arayıp erken alabiliyorsan erkene al ordaki randevunu
emin ol ki iki yerle yaptığın görüşmeden sonra en doğru yere karar vermen daha kolay olacaktır.
fiyata değil verilen hizmete önem vereceksin ben ilk tüp bebek denememde daha çok para harcadım.memorılade daha az tuttu.
bak burda bi arkadaşımız var aysunay diye onunda eşinde sorun var diye biliniyordu ve apar topar ankarada da bir deneme yaptı nerdeyse eşinde ameliyatla sperm bulup deneyeceklerdi
tutmadı tüp bebek.geçen ay memorıale geldi ön görüşmeye ve eşinin değerleri çok iyi çıktı.sorun arkadaşımızımın tüplerindeymiş.bu ay gelip laparoskobi olacak nur hn da ve bunu fark eden kişi de nur hn.la semra hn oldu
hakkında hayırlısı neresiyse orası olsun
geçmiş olsun canım inşallah pazartesiye kadar toplarsın kendinikızlar vucudm acaip kırık iice hasta olmamm Allahım yardım ett(
yarın gdıorz son nst duş almam lazım bi yarın belki alırlar blmıorm ki
bnm içme pazartesi dogyo içme pazartesiye kadar iileşirim inşşş
Duygum aslında sıkı tutmak değilde ben ssk ya dahil etmek istediğim için pürüz çıkıyor.Yoksa parası olana herşey mümkün
Evet bugün gittim 4 farklı dr la görüştüm hiçbiri panik atak raporu vermiyor.
Canım ilgin için çok sağol
ama artık birşey yapmıycam eski dr uma devam edicem.
Hakkımda hayırlısı buymuş diyorum.
Cnm Allah yardımcın olsun sağlıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin bende iyiyim tedaviye başladım tekrar şimdi bekliyorum ne olacak diye
Canım sendede mi hemoreit var.Benimde hamilelikte çıktı bir taneydi bu ay bir tane daha çıkmış iki tane oldu.Ben internetten araştırmıştım çok ileri derecede değilse sorun olmuyormuş doğumda.Uyku setini bende serdim ve üzerini çarşafla örttüm.Yarın güzel heberlerini bekliyoruz kontrolden gelince yaz mutlaka.iyim canım çok şükür gün sayıyoruz işte.
giremiyorum artık eskisi kadar yapılacak işler geçen hafta bitti daha.bu haftada dinlenmeye çalışıyorum
sen nasılsın
iyim canım yarın kontrolum var bakalım doktor neye karar verecek
benim aklıma takılan bir şey ama bakalım bu hemorait beni düşündürüyor eğer normal doğum yaparken yırtılırsa falan.yidene her ihtimale karşı sezeryan tarihide alıcam ben
hazırlıklar bitti canım çok şükür.sadece beşiğin uyku setini sermedim toz olmasın diye.hafta içi serip üstüne çarşafla kapatıcam artık oda hazır olsun
Sağol canım.Yok kasmıyorum çok şükür şuan çok iyiyim.Zaten bugün dr dr dolaşırken kendimi çok strese soktum doğum anında yaşayacağım stresten fazlasını yaşattım kendime kızdım.Sağolasın iyi dileklerin içinmeganm senin hakkında hayırlısı böyleymiş kendini sakın kasma
bol bol duanı et yürüşünü yap allahın izniyel sağlıkla kucağına alırsın bebğini
anladm cnm burda normal pahalı bnm hastanede normal 900
ama medicalde mesela normal 1600 sezeryan 2000
şifada da galba istege baglı sezeryan pahalı burda
sizin de orda bnm gibi bi iki hastane olsa ama bak sen yazarken su da aklma geldi insanın dvm ettgi drda dogum yapması da onemli
daha bi guven verici bi durum bu
zaten sen onnla konştn senn için en iisi ne ise onu yapcak o anda ben buna da emnm
o yuzden senn için içim rahat
dra guven çok onemli ...
Sağolasın canım.Evet belkide bende gün bile alsaydım normal olacağı varsa sancılanıp normalde doğurabilirdim.Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda.hayırlsı olsun canım.inşallah korktuğun gibi olmaz ve çok rahat bir doğum yaparsın bak bende sezeryan diye düşünüyordum ama doktor doğum erken olabilir deyince fikrim değişti.ben sezeryan için gün sayarken belki sancım gelecek ve ben doğuma gidicem apor topar hakkımızda hayırlsı neyse o olsun canımsağlıkla gelsin yavrularımız inşallah
Canım bence hiç takma viks kötü birşey değilki hem önemli olan senin sağlığın üşütme sonra zaten kırgınlığım var diyorsun.Pazar günü bir güzel banyonu yapar hazırlanırsın bu ara sık sık duşa girme.oyle mi dersn meganm ne bleym viks kokulu kokulu grmeym yarın sezeryana
umudum cnm bnm ya saol bazen hssedrm bazı şeyleri evt azcık saf kalpymdr ben başlarda boyle dıodm çok mu safım ben ama Allah hep ii insanlarla karşılaştrıo çok şükür o yuzden sevıorm artık bu huyum kötü düşnmek lugatmda yok bnnm hiçbşey için
hülyammm hakknda en hayırlısı ne ise o olsn senn için de yarın sor dra bakalm iice ne dicek
benm de yarın son nst bakalm çok kaslma yok aslnda ama bebşin hareketleri arttı iki gundur e artık çıkmak istıo
hadi ben kaçtım kızlr iyi geceler hepinize
İyi geceler kızlarrrrherkese iyi sohbetler iyi gecelr ben çıkıyorum kızlar
Ben bugün devlet hastanesinde rapor almak için gittiğim yer bir yıl tedavi gördüğüm yerdi.
Son aşılamadan sonra hiç gitmemiştim oraya
Psikologlara uzun uzun baştan derdimi anlatmaya çalıştım anlamadılar birde biri giriş biri 3. kat bir aşağı bir yukarı çık in
Hem anlamadıkları için moralim mozuldu hem eskilerle yüzleşmek kötü geldi sanırım orada bir ağlama krizi geçirdim dr da korktu
Sonrada kendime kızdım hem kendime hem bebeğime neden bu stresi yaşattım diye.
Çok şükür şuan iyiyim
ahh cnmm bnmm kıyamam hiç sana yormşlar bnm gebişimiBen bugün devlet hastanesinde rapor almak için gittiğim yer bir yıl tedavi gördüğüm yerdi.
Son aşılamadan sonra hiç gitmemiştim oraya
Psikologlara uzun uzun baştan derdimi anlatmaya çalıştım anlamadılar birde biri giriş biri 3. kat bir aşağı bir yukarı çık in
Hem anlamadıkları için moralim mozuldu hem eskilerle yüzleşmek kötü geldi sanırım orada bir ağlama krizi geçirdim dr da korktu
Sonrada kendime kızdım hem kendime hem bebeğime neden bu stresi yaşattım diye.
Çok şükür şuan iyiyim
geçmiş olsun canım inşallah pazartesiye kadar toplarsın kendini
hayırlsı olsun canım.inşallah korktuğun gibi olmaz ve çok rahat bir doğum yaparsın bak bende sezeryan diye düşünüyordum ama doktor doğum erken olabilir deyince fikrim değişti.ben sezeryan için gün sayarken belki sancım gelecek ve ben doğuma gidicem apor topar hakkımızda hayırlsı neyse o olsun canımsağlıkla gelsin yavrularımız inşallah
Sağolasın canım.Evet belkide bende gün bile alsaydım normal olacağı varsa sancılanıp normalde doğurabilirdim.Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda.
Canım bence hiç takma viks kötü birşey değilki hem önemli olan senin sağlığın üşütme sonra zaten kırgınlığım var diyorsun.Pazar günü bir güzel banyonu yapar hazırlanırsın bu ara sık sık duşa girme.
İyi geceler kızlarrrr
cnm daha önce sana yazdım doğumla ilgili bişler gene yazyım:) ben hep normal doğum diye istiyordum ama romatait artritim var diye doğurmam diyordum çünkü o kuvveti gücü nasıl bulucam diye tedirgindim ama yinede kendi kendime normal diye aklımda koşullandırdım çatı muayenesine gittiğimde dr rahat olacak dedi .ben kimsenin doğum hikayesini okumadım kimeseye sormadım ne olacağını bilmeden rahat gittim evde nişanım geldiğinde bile rahattım stres yapmadım çünkü dr bana hep dedi sen rahat olursan doğumunda rahat olur diye söyledi gerçektende allaha şükür öyle oldu.ikinci olursa gene normal düşünürüm he çatın dardır bebek pozisyon almamıştır ona sezeryan şart ama durum el veriyorsa normal ol cnm
Sağol duygummmmahh cnmm bnmm kıyamam hiç sana yormşlar bnm gebişimiii olcak meganm korkulu ruya gerçekten hayıradır
saol cnm hulyamm inşşşşşşşşşş
Kızzz ne evi toplaması sen son anda sancılanıp gidecen dr a yatsana pazartesiye kadar dinlen iyileş.tmm meganm vazgectmiçime dogmuya yarın olcagı da zaten haftasonu azcık evimi toparlamam için zaman kalırr inşş eşim annem belki kaynvalidem de gelcek azcık bi temzlk yapcz bakalm tabi Allah pazartesiye nasip ederse dogumu ....
Canım sendede mi hemoreit var.Benimde hamilelikte çıktı bir taneydi bu ay bir tane daha çıkmış iki tane oldu.Ben internetten araştırmıştım çok ileri derecede değilse sorun olmuyormuş doğumda.Uyku setini bende serdim ve üzerini çarşafla örttüm.Yarın güzel heberlerini bekliyoruz kontrolden gelince yaz mutlaka.
Sağol canım.Yok kasmıyorum çok şükür şuan çok iyiyim.Zaten bugün dr dr dolaşırken kendimi çok strese soktum doğum anında yaşayacağım stresten fazlasını yaşattım kendime kızdım.Sağolasın iyi dileklerin için
Evet duygum bende dr umu seviyorum bunu bugün daha iyi anladım.Çok özeldim hatta.
Bugün diğer dr da muayene oldum çok ters ters davrandı benim dr um çok güven veriyor.
Muayene ederken dr sordu hangi ilaçları kullanıyorsun diye bende kan hapı vitamin ve ostimax dedim.
Oda ostimax a gerek yok yeşil yapraklı sebzeler de var o vitamin dedi.
Bende ben gebeliğin başından beri çok düzenli beslenemedim ondan verdi dr dedim.
Gerçektende öyle hep ıvır zıvır yedim kek meyve vs.ne yoğurt ne süt ne sebze ne balık tütketemedim
Bana dediki kaç kg aldın bende 15 dedim
Allahtan yememişsin yemediysen nasıl aldın 15 kiloyu dedi
Ultrasonda bana cinsiyeti söylüyor sanki ben 3 aylığım.
Bak bu burnu bu ağzı diyor kapkara bir ekran hiçbişiy görünmüyor
ultrason cihazı asırlar öncesinden kalma gibi.
Karınımada bir jel sürdüki 50 tane selpakla temizleyemedim.
Birde benim dr um hep muayeneden sonra beni bir eliyle alimden tutar bir eliylede karnımı destekler masadan kaldırır bu öylece bıraktı gitti
Kısacası dr umu çok özeldim ve kesinlikle hataydı son ayda farklı dr arayışına girmek.
Bugün muayene oldum ama hiç kızımı görmüş olmamnın heyecanını yaşayamadım kadın beni çok gerdi birde zaten kapkara ekranda hiçbişey görünmedi.
Sağol duygummmmİnşallah herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim.
Kızzz ne evi toplaması sen son anda sancılanıp gidecen dr a yatsana pazartesiye kadar dinlen iyileş.
ay evt ben de sevmedm şimdi sen anlatnca senn de kadın mı cnm drun sevdgn drun ?
boşver boşver aynı drda yola dvm yolun sonuna geldk allahın izniyle zaten
cnm aslnda evim pis degl ama azcık bi camlar elden gecsn dıorm zaten ben yapmıcam pek annem gelcek faln ama kötü olursam iice yok yapmam zaten ne yapayım kalsn karga b.... kalsn camların mermerlerndezaten silsen yarım saat sonra yne oluo
Olsun duygum sen yorma kendini sezeryanda olsa doğum yorucu olur enerjini harcama dinlen haftasonu.
Kendine bakım yap banyonu yaparsın saçlarını fönlemek istersen fönle çantalarını son kez kontrol edersin.
Ayy pazar gecesi uyuyamazsın sen şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?