Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladm cnm burda normal pahalı bnm hastanede normal 900
ama medicalde mesela normal 1600 sezeryan 2000
şifada da galba istege baglı sezeryan pahalı burda
sizin de orda bnm gibi bi iki hastane olsa ama bak sen yazarken su da aklma geldi insanın dvm ettgi drda dogum yapması da onemli
daha bi guven verici bi durum bu
zaten sen onnla konştn senn için en iisi ne ise onu yapcak o anda ben buna da emnm
o yuzden senn için içim rahat
dra guven çok onemli ...

Ben bugün devlet hastanesinde rapor almak için gittiğim yer bir yıl tedavi gördüğüm yerdi.
Son aşılamadan sonra hiç gitmemiştim oraya
Psikologlara uzun uzun baştan derdimi anlatmaya çalıştım anlamadılar birde biri giriş biri 3. kat bir aşağı bir yukarı çık in
Hem anlamadıkları için moralim mozuldu hem eskilerle yüzleşmek kötü geldi sanırım orada bir ağlama krizi geçirdim dr da korktu
Sonrada kendime kızdım hem kendime hem bebeğime neden bu stresi yaşattım diye.
Çok şükür şuan iyiyim

saol canım doğru söylüyorsun aklımızda kalmasın ikisiylede görüşelim artık kısmet nereye yetişebilirsek yetişemicek gibi olursakta arar bildiririz mazeretimizi belki anlayışla karşılarlar.bende senin gibi düşünüyorum bir tane olsun temiz olsun bu zaman kadar ne masraflar allah bi kolaylık verir inşallah

geçmiş olsun canım inşallah pazartesiye kadar toplarsın kendini

hayırlsı olsun canım.inşallah korktuğun gibi olmaz ve çok rahat bir doğum yaparsın bak bende sezeryan diye düşünüyordum ama doktor doğum erken olabilir deyince fikrim değişti.ben sezeryan için gün sayarken belki sancım gelecek ve ben doğuma gidicem apor topar hakkımızda hayırlsı neyse o olsun canımsağlıkla gelsin yavrularımız inşallah

oyle mi dersn meganm ne bleym viks kokulu kokulu grmeym yarın sezeryana

umudum cnm bnm ya saol bazen hssedrm bazı şeyleri evt azcık saf kalpymdr ben başlarda boyle dıodm çok mu safım ben ama Allah hep ii insanlarla karşılaştrıo çok şükür o yuzden sevıorm artık bu huyum kötü düşnmek lugatmda yok bnnm hiçbşey için

hülyammm hakknda en hayırlısı ne ise o olsn senn için de yarın sor dra bakalm iice ne dicek
benm de yarın son nst bakalm çok kaslma yok aslnda ama bebşin hareketleri arttı iki gundur e artık çıkmak istıo

Canım sendede mi hemoreit var.Benimde hamilelikte çıktı bir taneydi bu ay bir tane daha çıkmış iki tane oldu.Ben internetten araştırmıştım çok ileri derecede değilse sorun olmuyormuş doğumda.Uyku setini bende serdim ve üzerini çarşafla örttüm.Yarın güzel heberlerini bekliyoruz kontrolden gelince yaz mutlaka.
meganm senin hakkında hayırlısı böyleymiş kendini sakın kasma
bol bol duanı et yürüşünü yap allahın izniyel sağlıkla kucağına alırsın bebğini
Sağol canım.Yok kasmıyorum çok şükür şuan çok iyiyim.Zaten bugün dr dr dolaşırken kendimi çok strese soktum doğum anında yaşayacağım stresten fazlasını yaşattım kendime kızdım.Sağolasın iyi dileklerin için

Evet duygum bende dr umu seviyorum bunu bugün daha iyi anladım.Çok özeldim hatta.
Bugün diğer dr da muayene oldum çok ters ters davrandı benim dr um çok güven veriyor.

Muayene ederken dr sordu hangi ilaçları kullanıyorsun diye bende kan hapı vitamin ve ostimax dedim.

Oda ostimax a gerek yok yeşil yapraklı sebzeler de var o vitamin dedi.

Bende ben gebeliğin başından beri çok düzenli beslenemedim ondan verdi dr dedim.

Gerçektende öyle hep ıvır zıvır yedim kek meyve vs.ne yoğurt ne süt ne sebze ne balık tütketemedim

Bana dediki kaç kg aldın bende 15 dedim

Allahtan yememişsin yemediysen nasıl aldın 15 kiloyu dedi

Ultrasonda bana cinsiyeti söylüyor sanki ben 3 aylığım.

Bak bu burnu bu ağzı diyor kapkara bir ekran hiçbişiy görünmüyor

ultrason cihazı asırlar öncesinden kalma gibi.

Karınımada bir jel sürdüki 50 tane selpakla temizleyemedim.

Birde benim dr um hep muayeneden sonra beni bir eliyle alimden tutar bir eliylede karnımı destekler masadan kaldırır bu öylece bıraktı gitti

Kısacası dr umu çok özeldim ve kesinlikle hataydı son ayda farklı dr arayışına girmek.
Bugün muayene oldum ama hiç kızımı görmüş olmamnın heyecanını yaşayamadım kadın beni çok gerdi birde zaten kapkara ekranda hiçbişey görünmedi.

Sağolasın canım.Evet belkide bende gün bile alsaydım normal olacağı varsa sancılanıp normalde doğurabilirdim.Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda.
Canım bence hiç takma viks kötü birşey değilki hem önemli olan senin sağlığın üşütme sonra zaten kırgınlığım var diyorsun.Pazar günü bir güzel banyonu yapar hazırlanırsın bu ara sık sık duşa girme.
hadi ben kaçtım kızlr iyi geceler hepinize

herkese iyi sohbetler iyi gecelr ben çıkıyorum kızlar
İyi geceler kızlarrrr

cnm daha önce sana yazdım doğumla ilgili bişler gene yazyım:) ben hep normal doğum diye istiyordum ama romatait artritim var diye doğurmam diyordum çünkü o kuvveti gücü nasıl bulucam diye tedirgindim ama yinede kendi kendime normal diye aklımda koşullandırdım çatı muayenesine gittiğimde dr rahat olacak dedi .ben kimsenin doğum hikayesini okumadım kimeseye sormadım ne olacağını bilmeden rahat gittim evde nişanım geldiğinde bile rahattım stres yapmadım çünkü dr bana hep dedi sen rahat olursan doğumunda rahat olur diye söyledi gerçektende allaha şükür öyle oldu.ikinci olursa gene normal düşünürüm he çatın dardır bebek pozisyon almamıştır ona sezeryan şart ama durum el veriyorsa normal ol cnm

ahh cnmm bnmm kıyamam hiç sana yormşlar bnm gebişimiii olcak meganm korkulu ruya gerçekten hayıradır

saol cnm hulyamm inşşşşşşşşşş

tmm meganm vazgectm içime dogmuya yarın olcagı da zaten haftasonu azcık evimi toparlamam için zaman kalırr inşş eşim annem belki kaynvalidem de gelcek azcık bi temzlk yapcz bakalm tabi Allah pazartesiye nasip ederse dogumu ....

Çok sağol moonum pisiciğim bu msj beni çok rahatlattı.Şuan henüz çatı muayenesi olmadım.Ama bebişim doğum pozisyonu almış.Dr normal görünüyor şuan demişti son kontrolde.İnşallah rahat bir doğumum olur.

ahh cnmm bnmm kıyamam hiç sana yormşlar bnm gebişimiii olcak meganm korkulu ruya gerçekten hayıradır

saol cnm hulyamm inşşşşşşşşşş
Sağol duygummmmİnşallah herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim.
Kızzz ne evi toplaması sen son anda sancılanıp gidecen dr a yatsana pazartesiye kadar dinlen iyileş.

ay evt ben de sevmedm şimdi sen anlatnca senn de kadın mı cnm drun sevdgn drun ?
boşver boşver aynı drda yola dvm yolun sonuna geldk allahın izniyle zaten

adın beni çok gerdi birde zaten kapkara ekranda hiçbişey görünmedi.[/QUOTE]

Sağol duygummmmİnşallah herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim.

Kızzz ne evi toplaması sen son anda sancılanıp gidecen dr a yatsana pazartesiye kadar dinlen iyileş.

cnm aslnda evim pis degl ama azcık bi camlar elden gecsn dıorm zaten ben yapmıcam pek annem gelcek faln ama kötü olursam iice yok yapmam zaten ne yapayım kalsn karga b.... kalsn camların mermerlernde zaten silsen yarım saat sonra yne oluo

ay evt ben de sevmedm şimdi sen anlatnca senn de kadın mı cnm drun sevdgn drun ?
boşver boşver aynı drda yola dvm yolun sonuna geldk allahın izniyle zaten

Benim en başından beri gitiğim dr um erkek.Ama çok iyi çok iligili konuşurken beni çok rahatlatıyor birde masadan beni her seferinde yardım edip kalrdırıyor.
Kızımıda çok seviyor ultrasonda görünce yüzü gülüyor bunlarda beni mutlu ediyor.

Olsun duygum sen yorma kendini sezeryanda olsa doğum yorucu olur enerjini harcama dinlen haftasonu.
Kendine bakım yap banyonu yaparsın saçlarını fönlemek istersen fönle çantalarını son kez kontrol edersin.
Ayy pazar gecesi uyuyamazsın sen şimdi

uyuyamablrm bence de
evt sacımı fonlemek istıorm aslnda tacım daha guzel durur o zaman bi kırmızı bi de pembe taç koydum cantma kırmızı pijamalarmla uygun pembe de gecelgmle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…