aynennZaten bence erkeklerden çok kadınlar bakıyor hemcinslerine
emine şu yazdıklarını gören çok kilolu sanar seni
ha görmesem ben de inancam
slm canlarım gttk geldk nstye grdm az az var kaslmalar magnzyumu ihmal etme dedi pazartesi onda burda ol yatışını yapalım ameliyathane uygun olursa 12 gibi olmazsa ogleden sonlra alrz seni dedi haftasonu bol bol yatıcakmşm ayakta durmucakmşm boyle işte kızlar ii oldu pazartesi olması bugun hazır degldm oksrgm de dvm edıo kırgnlk var haftasonu iice dnlenrsem gecer belki ....
slm canlarım gttk geldk nstye grdm az az var kaslmalar magnzyumu ihmal etme dedi pazartesi onda burda ol yatışını yapalım ameliyathane uygun olursa 12 gibi olmazsa ogleden sonlra alrz seni dedi haftasonu bol bol yatıcakmşm ayakta durmucakmşm boyle işte kızlar ii oldu pazartesi olması bugun hazır degldm oksrgm de dvm edıo kırgnlk var haftasonu iice dnlenrsem gecer belki ....
biraz kilo alsan iyi olur ama gebe kalacaksın boşvr nasıl olsa hamilelikte alıcaksın ister istemez
olsunn vericez işteee kiloda neymişş birazz irade edrsek gider merak etme
aynennvalla bazen eşim farketmiyo şuna bak diyorum nasıl fiziği varmışş
ayy çok sevndmmm cnm yaaa hatrlıorz tabi ki senii ben duygu sen de beni hatrlarsn bnm de melegm gelıo pazartesi nasipseMeg beni hatırladınmı 1 sene kadar önce yazısıyorduk yurtdısındaydım. Birtürlü bebeğimiz olmadı türkiyeye kesin dönüş yaptık. Doktora gittiğimde kistim olduğunu söylemişti ve geçen ocakta alındı büyük bir kistti ve iyileşip ilk denememizde allaha şükür oldu sanırım pazartesi kesin belli olucak
azz kaldı eminemm valla inşş cnm bakmaya çalşıorm kendme gececek gibi bakalmdugumm çok az kaldııinşallah pazartesiye kadar geçer gribin daha dinç gidersin doğuma
nasıl gecti gerçekten yaaageliyo he masallah ya nasıl gecti bak
evt gamzemmmm pazartesiduygum ptesi mi doğum ayyy bi avazda işallah
saol cnm bnm denicem aminn inşşEvet gidecek o kilolar
Pekmezin içerisine karabiber atıp içebilirsin öksürüğe çok iyi geliyor...Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini
fena oksuruk var ferdam tutunca tutuo yaniiduygu heyecanlı mısın
iöksürük hapşuruk var mı şu anda
oğluşun nasıl oldu sen nasıl oldun
son haftada bebşnz ne kadar gram almştı hatrlayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?