duygu
öksürüğün geçmezse kesinlikle ertele sakın girme doğuma
doğumdan sonra mahvolursun öksürdükçe
dikişler en ufak sarsıntıda bile mahvediyo insanı öksürürken düşünemiyorum bile
ben hastaneden eve gelene o kadar arabada mahvoldum oynadıkça
hele arada hapşuruyordum ki çok fena
bu sözümü unutma bak kendine iyi bak iyileş inşallah
şu kara turp içine balı dene bence
çok almıyolar canım son zamanlarda.. 2 hafta içinde 100 gram falan almıştı benim oğluş 3450 doğmuştu
bnm 35 ile 37 arası iki haftada 450 gram almştı cnm
bu hafta 100 200 arası alr dıorm ben
ii dogmş maşallah oglşn cnm 40da geldi senn demi
biz de 3250yiz şu ançok almasa da farketmez artık ii cunku su an da mrktan soruorm oylesne işte
ben görmedimm
ahhh biz kadınlarrBende gösteriyorum sonra eşim bakıncada kızıyorum
Evet gidecek o kilolar
Pekmezin içerisine karabiber atıp içebilirsin öksürüğe çok iyi geliyor...Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini
bnm 35 ile 37 arası iki haftada 450 gram almştı cnm
bu hafta 100 200 arası alr dıorm ben
ii dogmş maşallah oglşn cnm 40da geldi senn demi
biz de 3250yiz şu ançok almasa da farketmez artık ii cunku su an da mrktan soruorm oylesne işte
Kızlar boğazlarımdan yutkunamiyorm ne yapsam geçer ya ihlamur içiyorum iki gündür bol limonlu ama geçmedi. Tylolhot içsem bişey olur mu
of ben galiba dayanamıcam ve yarın kan testi yaptırcam bi yandanda erken die varsa bile çıkmazsa diyorum ooffff offf
maalesef tylolhot içemezsin
ama çok kötüysen dra git emzirirken kullanılan antibiyotikler var largopen agumentşn vs gibi
çıkmaz daha sen en erken 3 gün kala gşt bence8 gün kala kan testi için çokmu erken yaaa çıkmazmı ki
kafana göre kullanma sen doktora gitagumentin var evde aslında. Ameliyat olmadan önce üsttm diye dahiliyeci vermişti icsem iyi gelir mi ki ya.
öncelikle kafana takmaherkese merhaba kızlar
benim biraz canım sıkıldı
eşim geçen sene sperm testi yaptırdığında 10 milyon çıkmıştı şimdi tedaviye yeniden başladığımız için yeniden yaptırdı test ama bu sefer 1 milyon altı çıkmış hiç bir değer çıkmamış morfoloji falan.makina 1 milyon altını saymıyor demişler
bizde 2 aydır proxed plus klomen terntilin işlaçları kullandı.bunun yanında da keçi boynuzu özü,keçiboynuzu kürü,incir,ballı karışım(10 tane bitki var)kullandı.biz belki 1-2 milyon fark eder derken sonuç 0 çıktı.sizce laboruatar hatasımı yoksa mümkünmü böyle bişi.
kafam karıştı:26:
selam arkadaslar
insaallah herkesler iyidir gecmisi her zaman okuyamiyorum.
gamze kocasiylan barismis hadi hayirli olsun insaallah.
lovely canim sen doktorunu cok seviyorsun onun icin bu dogum olayini cok dusunmemek lazim diye dusunuyorum ben. doktoruna guveniyorsan geriisni birak. cunku hic bir ongorude bulunamayiz ki ani bu hadiseyle alakali. ben dusunmeye baslayinca durduruyordum kendimi cunku hic belli olmaz. bak annemde nisan gelmis oyle baslamis dogumu, bende su geldi. oyle olur, boyle olur, elli tane sey degisir sen kontrol altinda tutamayacagin bir sey icin bu kadar kafani yorma bence. yuruyusunu yap ve bekle..
Rabbim duyguya da sana da hayirli, kolay dogumlar nasip etsin.
Periyle alakali cok uzucu seyler okudum son durumu ne bilmiyorum. Ona defalarca soyledim tekrar soyluyorum once bir psikolojik destek almasi lazim. Bu bebek icin de isine yarayacak cunku kendisi demior muydu fiziksel bir sorun yok diye, hem kendine hem esine yazik ediyor.
hilalin kanamasi kesilmiisti en son. guzel haberlerin devamini bekliyorum.
bana gelince sormayin bende anlamiyorum alismaya calisiyoruz
ZEYNEPP HOŞGELDİNN CANIMMNE GÜZEL BİR DUYGU DEĞİLMİ EVE YENİ BİR BİREYİN KATILMASI
NE GÜZEL KOKUSU VARDIR ŞİMDİ O GÜZEL YAVRUNUN
RABBİM İNŞALLAH OLMAYAN HERKESE VE BANADA NASİP EDER TEKRAR BU DUYGULARI
Oğluma cıngırak aldım sesini çok sevdi :-D ses çıkınca gülüyor :-D
Kızlar nasılsınız bşzim ikili tarama sonuçlarımız cıktı cok şükür hepsi guzel dedi buarada ferdacım cevabın için tesekkürler ilk defa kıpır kıpır gördüm miniğimi elleri kolları oynuyodu cok şükür allahıma 12+4 günlük olmuşuz cinsiyet için hiç bişi demedi olsun saglıklı olsunda bende haberler bole şükürler olsunduygum gecmiş olsun dikkat et kendine inş biran evvel gecer zerdeçal ve zencefil cok iyi geliyo yada taze zencefili katı meyva sıkıcsgında sıkıyosun cok az mıktar suyu cıkıyo cok acı ama cok etkılı tabı hamıleyken içilirmi ki??meganım hiç stres yapma inş kolaycacık olucsk doğumun sen stes yapma dualarımız seninle ztarcım alışcaksın yavas yavas inş nası kızınla aranız ?? Gamze hosgeldin yuvana özlendin sahalardan cok uzak kaldın bana cinsiyet tahmini bile yapmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?