Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ztarımm taze anne ben senin kuzunu göremedim cok merak ediyorum kalplerimiz karsı karsıyaymış sen dogurdun ben gebe kaldım,inş bizde yasıycaz bu günleri,allah yardımcınız olsunnn

ozimmmm senin ufaklıkta büyümüş maşallah cnm cok seviniyorum güzel haberler alınca

gamzeee sanada cok sevindimm

ancak bu kadar gecmişe bakabildim:26:

taze anne nasılsın kuzum. Oğlunun resmi yok mu :)

Duygum bak dr da aynını demiş yat dinlen haftasonu hafif kasılmalarda varmış temizlik yapma sakın birden sancı falan gelmesin hem dinlen enerji depola pazartesi lazım olacak sana
Canım doğru söylüyorsun bende öyle yapıcam yürüyüşümü yapıp bekliycem.Sağlıcakla gelsin inşallah.
Sen neler yapıyorsun bebişin emiyormu ne zaman ekliyceksin o prensesin fotosunu
Canım çok sevindim çok şükür mahşallah miniğineİlk hareketlerini ultrasonda görünce çok duygulanıyor insan dimi

Hilalim hoşgeldin canım iyisin dimi senın miniğinde buyucek inş bana bugunler cok uzak geliyodu hala inanamıyorum inş beraber buyutucez zuzuları
taze anne nasılsın kuzum. Oğlunun resmi yok mu :)

Oflum ztarın kızı oldu yanlışlık oldu

Ya evet meganım işte sizde cok ıyi biliyosunuz anlatılmaz yasanır rabbim istıyen herkeze tattırsın inş

kızın diyecektim oglun demism :) emir aklımı başımdan aldı idare edin :-D

selam ben geldimmm

duygucum bende doğumdan bir hafta önce grip oldum sanırım bağışıklık sistemi çöküyo hatta dikişlerime bişey olucak diye öksüremiyodum. dr korkma sen ne yaparsan yap patlatamazsın o dikişleri demişti

bu arada yine kızım uyandı

Kızlar dün hastaneye giderken arabadan indik yürüyoruz hastaneye doğru
yolda boş yolun kenarıda çim alan
birden yanımıdan o çim alandan uzunnn ve gür bir ses geldi
gök gürültüsü gibiydi benim ödüm patladı bir hayvan vs çıkacak sandım çalılardan
Kafamı bir çevirdimki çalıların arasında taşın üzerinde yaşlı bir adam oturuyor ve o gaz çıkarıyor
Ben adamın yanından geçerken irkildim ödüm patladı adam hiç istifini bozmuyor gayet doğal birşey yapmış gibi

Son düzenleme:
slm kızlar naıslsınız duygum geçmiş olsun canım yaa 3 gün kaldı doğuma bence girme böyle olursan ertele sezeryan bu kolay olmz snein için öksürdükçe canım ztarm yazmıştım ama geçmişte kaldı kuzum gözün aydın olsun rabbim anlaı babalı büyütsün inş hayırlı evlat olsun nasıl kızımız kaç kilo doğdu öp yerime olurmu nasıl tatlıdır şimdi o

4o+5 te sezeryan oldum. Öksürüge bal ve zencefil iyi gelir diye biliyorum kuzum

kızlarrr çok teşekkürler oneriler için hepsini deniycem gecsın şu oksuruk temzlk falan gectm annem ben sana yaptrmam dıo ona da kıyamıorm ev ii zaten ya bu ara alamadm sadece temzlk kendmz yapmştk biraz mamalar falan da yapcaktık bu oksuurk mahvetti beni
şu an tarcın karafin içıorm çok ii geldi o da
ztarımm zorluo mu bebş seni
bakalm bz ne yapcz artık
iki saat uyumşm ay nasıl toparlamşm kendimiii
ozimmm testler hep guzel çıkacak bundan sonra da Rabbimn izinyle
evt evt bu aralar kıpır kıpır oluo kuzucuklar bnm de 10 haftadan sonra başlamştı ultrasonda kıpraşmalar gorluodu maşalahhhhh kocamn

Son düzenleme:
Canım hoşgeldin ben hatırlıyorum senin doğuma yakın grip olduğunu şimdi zaman ne çabuk geçmiş gibi geliyor düşününce.
Yerim ben o cimcimeyiiii

Canım hoşgeldin.Duygum sen hastanede soracaktın hasta bezi istiyorlarmı diye sorabildinmi gerekiyormuymuş?birde hangisinden yatak koruyucumu götürücez yoksa şu alta bezlenen hasta bezindenmi:44:

elifim sana bşey diyim mi ben ertelesem ece ertelemeyecek artık bugun ebe dedi çıkmş agrılarn bugun seni alablr die cantan hazır mı dedm hazır ama ben pslklj olarak hazır deglm dedm sonra dr allahtan pazartesi dedi iki gun daha zaman kazandm iileşmek için inş iileşicem bakalım ....

evt bak çogu kişiye oluomş boyle ben de tutarm kendimi çok oksurmem heralde belki de yumuşar o zamana

meganım sen sezeryan için gün aldınmı geçmişe çok gidemedim ozim canım 2li testin temiz çımış çok sevindim bende yaptırdığımda doktorum kahvaltı etmen gerekbilir hareketsiz olabilir dmeişti ama benim kuzum öyle hareketliydiki gerek yok baksana yerinde durmuyo dmeişti hissedemiyoruz ama onalr oynuyo işte maaşallah kuzuna rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasipe tsin inş oflum paşam naısl oldu iyileştimi eminem huuu huuu nasılsın

umudum bende memorialde tedavi gördüm. doktorum nur hanımdı.
diğer hastaneyi de biliyorum. kontrol için gitmiştim birkez ama devam etmedim.
inşallah senin için hayırlı olanı seçersin.
memorailde 2100 euro+1000 liradan biraz fazlada ilaçlar tutuyor. diğer yeri bilmiyorum
ama memorialden aşağı değildir. çünkü muayene ücretleri falan benziyor birbirine.

nur hanım çok tatlıdır. önümüzdeki ay doğum yapacak diye hatırlıyorum yanılmıyorsam. semra hanım da profesyonel biri konusunda.

maşallah profilindeki bebek senin mi
çok tatlı
Allah bağışlasın. güzel günlerini göstersin inşallah

memorialde ssk geçmiyor zeynep.

Canım hoşgeldin.Duygum sen hastanede soracaktın hasta bezi istiyorlarmı diye sorabildinmi gerekiyormuymuş?birde hangisinden yatak koruyucumu götürücez yoksa şu alta bezlenen hasta bezindenmi:44:

yok yawrum hiç demedler zaten bnm orda dogum yapan arkdaslarm vardı onlara bi pedleri var ya onlardan da vermşler koruyuculardan da ben de ped goturcem oraya dielm yne lazm oldu orda eczane var alıveririz ama verıolarmş dedgm gibi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…