amin eminem amin..
melekler ya. gunahsiz, masum.. Rabbim layigiyla yetistirebilmeyi nasip etsin ne diyeyim..
yerim ben onu
canim elhamdulillah bir guzel haber daha. bu guzellikler, guzel haberler katlanarak artsin, cogalsin insaallah
bizde durumlara alismaya calisiyoruz iste canim .. ogrenmek, alismak, iyilesmek..
Rabbimize sukurler olsun.. insaallah kotaririz bu isi :18:
Duygum bak dr da aynını demiş yat dinlen haftasonu hafif kasılmalarda varmış temizlik yapma sakın birden sancı falan gelmesin hem dinlen enerji depola pazartesi lazım olacak sanaslm canlarım gttk geldk nstye grdm az az var kaslmalar magnzyumu ihmal etme dedi pazartesi onda burda ol yatışını yapalım ameliyathane uygun olursa 12 gibi olmazsa ogleden sonlra alrz seni dedi haftasonu bol bol yatıcakmşm ayakta durmucakmşm boyle işte kızlar ii oldu pazartesi olması bugun hazır degldm oksrgm de dvm edıo kırgnlk var haftasonu iice dnlenrsem gecer belki ....
Canım doğru söylüyorsun bende öyle yapıcam yürüyüşümü yapıp bekliycem.Sağlıcakla gelsin inşallah.lovely canim sen doktorunu cok seviyorsun onun icin bu dogum olayini cok dusunmemek lazim diye dusunuyorum ben. doktoruna guveniyorsan geriisni birak. cunku hic bir ongorude bulunamayiz ki ani bu hadiseyle alakali. ben dusunmeye baslayinca durduruyordum kendimi cunku hic belli olmaz. bak annemde nisan gelmis oyle baslamis dogumu, bende su geldi. oyle olur, boyle olur, elli tane sey degisir sen kontrol altinda tutamayacagin bir sey icin bu kadar kafani yorma bence. yuruyusunu yap ve bekle..
Rabbim duyguya da sana da hayirli, kolay dogumlar nasip etsin.
Canım çok sevindim çok şükür mahşallah miniğineKızlar nasılsınız bşzim ikili tarama sonuçlarımız cıktı cok şükür hepsi guzel dedi buarada ferdacım cevabın için tesekkürler ilk defa kıpır kıpır gördüm miniğimi elleri kolları oynuyodu cok şükür allahıma 12+4 günlük olmuşuz cinsiyet için hiç bişi demedi olsun saglıklı olsunda bende haberler bole şükürler olsunduygum gecmiş olsun dikkat et kendine inş biran evvel gecer zerdeçal ve zencefil cok iyi geliyo yada taze zencefili katı meyva sıkıcsgında sıkıyosun cok az mıktar suyu cıkıyo cok acı ama cok etkılı tabı hamıleyken içilirmi ki??meganım hiç stres yapma inş kolaycacık olucsk doğumun sen stes yapma dualarımız seninle ztarcım alışcaksın yavas yavas inş nası kızınla aranız ?? Gamze hosgeldin yuvana özlendin sahalardan cok uzak kaldın bana cinsiyet tahmini bile yapmadın
Hilalim hoşgeldin canım iyisin dimi senın miniğinde buyucek inş bana bugunler cok uzak geliyodu hala inanamıyorum inş beraber buyutucez zuzularıZtarımm taze anne ben senin kuzunu göremedim cok merak ediyorum kalplerimiz karsı karsıyaymış sen dogurdun ben gebe kaldım,inş bizde yasıycaz bu günleri,allah yardımcınız olsunnn
ozimmmm senin ufaklıkta büyümüş maşallah cnm cok seviniyorum güzel haberler alınca
gamzeee sanada cok sevindimm
ancak bu kadar gecmişe bakabildim:26:
taze anne nasılsın kuzum. Oğlunun resmi yok mu :)
Duygum bak dr da aynını demiş yat dinlen haftasonu hafif kasılmalarda varmış temizlik yapma sakın birden sancı falan gelmesin hem dinlen enerji depola pazartesi lazım olacak sana
Canım doğru söylüyorsun bende öyle yapıcam yürüyüşümü yapıp bekliycem.Sağlıcakla gelsin inşallah.
Sen neler yapıyorsun bebişin emiyormu ne zaman ekliyceksin o prensesin fotosunu
Canım çok sevindim çok şükür mahşallah miniğineİlk hareketlerini ultrasonda görünce çok duygulanıyor insan dimi
Ya evet meganım işte sizde cok ıyi biliyosunuz anlatılmaz yasanır rabbim istıyen herkeze tattırsın inş
amin eminem amin..
melekler ya. gunahsiz, masum.. Rabbim layigiyla yetistirebilmeyi nasip etsin ne diyeyim..
yerim ben onu
canim elhamdulillah bir guzel haber daha. bu guzellikler, guzel haberler katlanarak artsin, cogalsin insaallah
bizde durumlara alismaya calisiyoruz iste canim .. ogrenmek, alismak, iyilesmek..
Rabbimize sukurler olsun.. insaallah kotaririz bu isi :18:
ben görmedimm
ahhh biz kadınlarr
duygumm bakk kızlarda yazmışş ben ösürük için zeytin yağının içine tuz limon sıkıp biraz ıstıp ılık bir şekilde kızıma ve eşime içiriyorum iyide geliyo
eğer onu yapmazsan yine zeytin yağı pekmez karabiber ve limon bunları ısıt ve ılık bir şekilde iç inşallah şifa olur canım duygumm
4o+5 te sezeryan oldum. Öksürüge bal ve zencefil iyi gelir diye biliyorum kuzum
Kızlar nasılsınız bşzim ikili tarama sonuçlarımız cıktı cok şükür hepsi guzel dedi buarada ferdacım cevabın için tesekkürler ilk defa kıpır kıpır gördüm miniğimi elleri kolları oynuyodu cok şükür allahıma 12+4 günlük olmuşuz cinsiyet için hiç bişi demedi olsun saglıklı olsunda bende haberler bole şükürler olsunduygum gecmiş olsun dikkat et kendine inş biran evvel gecer zerdeçal ve zencefil cok iyi geliyo yada taze zencefili katı meyva sıkıcsgında sıkıyosun cok az mıktar suyu cıkıyo cok acı ama cok etkılı tabı hamıleyken içilirmi ki??meganım hiç stres yapma inş kolaycacık olucsk doğumun sen stes yapma dualarımız seninle ztarcım alışcaksın yavas yavas inş nası kızınla aranız ?? Gamze hosgeldin yuvana özlendin sahalardan cok uzak kaldın bana cinsiyet tahmini bile yapmadın
Duygum bak dr da aynını demiş yat dinlen haftasonu hafif kasılmalarda varmış temizlik yapma sakın birden sancı falan gelmesin hem dinlen enerji depola pazartesi lazım olacak sana
Canım doğru söylüyorsun bende öyle yapıcam yürüyüşümü yapıp bekliycem.Sağlıcakla gelsin inşallah.
Sen neler yapıyorsun bebişin emiyormu ne zaman ekliyceksin o prensesin fotosunu
Canım çok sevindim çok şükür mahşallah miniğineİlk hareketlerini ultrasonda görünce çok duygulanıyor insan dimi
Canım hoşgeldin ben hatırlıyorum senin doğuma yakın grip olduğunu şimdi zaman ne çabuk geçmiş gibi geliyor düşününce.selam ben geldimmm
duygucum bende doğumdan bir hafta önce grip oldum sanırım bağışıklık sistemi çöküyo hatta dikişlerime bişey olucak diye öksüremiyodum. dr korkma sen ne yaparsan yap patlatamazsın o dikişleri demişti
bu arada yine kızım uyandı
kızlarrr çok teşekkürler oneriler için hepsini deniycem gecsın şu oksuruk temzlk falan gectm annem ben sana yaptrmam dıo ona da kıyamıorm ev ii zaten ya bu ara alamadm sadece temzlk kendmz yapmştk biraz mamalar falan da yapcaktık bu oksuurk mahvetti beni
şu an tarcın karafin içıorm çok ii geldi o da
ztarımm zorluo mu bebş seni
bakalm bz ne yapcz artık
iki saat uyumşm ay nasıl toparlamşm kendimiii
ozimmm testler hep guzel çıkacak bundan sonra da Rabbimn izinyle
evt evt bu aralar kıpır kıpır oluo kuzucuklar bnm de 10 haftadan sonra başlamştı ultrasonda kıpraşmalar gorluodu maşalahhhhh kocamn
elifim sana bşey diyim mi ben ertelesem ece ertelemeyecek artık bugun ebe dedi çıkmş agrılarn bugun seni alablr die cantan hazır mı dedm hazır ama ben pslklj olarak hazır deglm dedmslm kızlar naıslsınız duygum geçmiş olsun canım yaa 3 gün kaldı doğuma bence girme böyle olursan ertele sezeryan bu kolay olmz snein için öksürdükçe canım ztarm yazmıştım ama geçmişte kaldı kuzum gözün aydın olsun rabbim anlaı babalı büyütsün inş hayırlı evlat olsun nasıl kızımız kaç kilo doğdu öp yerime olurmu nasıl tatlıdır şimdi o
selam ben geldimmm
duygucum bende doğumdan bir hafta önce grip oldum sanırım bağışıklık sistemi çöküyo hatta dikişlerime bişey olucak diye öksüremiyodum. dr korkma sen ne yaparsan yap patlatamazsın o dikişleri demişti
bu arada yine kızım uyandı
kızlar biliyorsunuz tüp bebek için istanbula gitcez cumartesi günü kısmet olursa
ilk görüşmemiz yeditepe üni hastanesi kozyatağında saat 1.5 ta prof dr cem fıçıcıoğlu
ikinci görüşmemiz duygumun tavsiyesiyle çok saolsun
memorial hastanesi şişlide op dr nur dokuzeylül saat 3te
tabi bizde şehir dışından gitcez erkenden yola çıkarızda bu ikisi arasında mesafe çokmu uzak yetişebilirmiyiz
nasıl kolay ulaşabiliriz tarif etseniz
ayy inşallah kaybolmayızz
günaydın
Cnm moralini bozma inş. Rabbim gönlüne göre verir bende tüp bebeğe tekrar karar verirsem memorialı düşünüyorum ilk yaptırdığımdada orayı istiyordum ama başkasının tavsiyesiyle başka bi merkeze gittik ama tutmadı gerci dediğin gibi kısmet işi cnm orası sigortayla anlaşmalı degilmi bilgin varmı
Canım hoşgeldin.Duygum sen hastanede soracaktın hasta bezi istiyorlarmı diye sorabildinmi gerekiyormuymuş?birde hangisinden yatak koruyucumu götürücez yoksa şu alta bezlenen hasta bezindenmi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?