Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah ameliyatın başarıyla gerçekleşir canımm
ve bu senin meleğinin gelmesine vesile olur inşallah
bak benim ablamda bu ameliyattan sonra gebe kaldı
başka kimler burda?

emoşum,aysunum
ferdammm
benn buradayımmm
ama patronda burdaaa

Kızlar bende spiral taktıracaktm vazgeçtim ya. Yorumları okudum kk'da. Kiminin rahmine saplanıomuş. Kimi hamile kalıyomuş. Kimisinde kayboluyomuş ne olduğu belli değil. Tirstm randevuyu iptal ettim. Prezervatif en iyisi sanırım ya

bnm annem bana spiral takılıyken gebe kalmışcnm bide iğneler var 3 ay 6ay 1 yıllık bide onları araştır istersen

oflum spiral bence harika bir korunma yöntemi.. hiç başın ağrımaz taktır sen..
prezer.... güven olmaz.. sonra hani eğer de doğurmayacaksan,kürtaj çok ağır bir durum manen

spirali,eğer dış gebelik eğilimi-hikayesi varsa (hani geçmişte falan) önermiyor doktorlar..

iyiyim oflucanım kuzum
Petshopçuluğa devam
bızdığın nasıl?

ferdammmmm
gelmiştir belki de ece kız
iyiym kuzum ne olsun. Emir le uğrasiorm uyuyo o da kafa dinliyorum biraz
bnm annem bana spiral takılıyken gebe kalmışcnm bide iğneler var 3 ay 6ay 1 yıllık bide onları araştır istersen
emzirırken vurulmuyomuş sanırım ya bilemiyorum ki

herkeste aynı olmuyomuş ışte güvenemiyorum. Bazıları hamile kalıyomuş. Bende zaten bu yüzden korkuyorum taktırmaya bazıları hissediliyo diyo. Kanama çok ağrılı ve fazla oluyomus. Bilemiyorm. Eşim de istemiyo spirali yok dedi. Iki aydır prezervatifle devam ediyoruz. En azından bi süre böyle devam edicm sanırım. Eğer hamile kalırsam Allah korusun yani onun vebaline giremem ben. Emir çok küçük yaramaz huysuz. Allahm isteyenlere versin diyorum. Ben en azından emir 3 4 yaşına gelene kadar ikinciyi düşünmüyorum :)

spiral benim için korkunç valla
hiiç düşünmüyorumiprezervatif iyidir
takılması korkunç geliyo bana
bi de içimde bişey olduğunu bilmek çok kötü
hem güvenmiyorum da
bi de kanamayı uzatıyor
ben zaten 4 haftada bir 1 hafta regl olurum
daha uzarsa 10-15 gün kanama olacak
kocam da istemez heralde bu durumda

balık kültürü gelişmiş olan arkadaşlar bi cvp vern
kuzeye balık vermeye başladım da
hem çok besleyici olsun hem lezzetli olsun hem dip balığı olmasın deniz balığı hatta derin su balığı olursa daha iyi olur
ne alabilirim acaba

spiral konusunda ben de cok korkarım ya takılışı cook acılymış :18:
her korunma yönteminde risk var
o yüzden hiç canımı acıtamam
prez. e devam

Slm topıkımın guzel hatunları ne guzel bi gün Allahım cok heycanlıyım ecemiz geliyo çok şükür Rabbim yardımcımları olsun Hilalcim hoşgeldın ıyı olmana sevındim inş aksam miniğini görüceksin sen genede fazla ayakta kalma yat dınlen mınıgın hemencık buyusün annesi aysunum bılıyorum stres yapıyosun ama sonu guzel olucak gıtgıde yaklaşıyosun mutluluga inş lap.güzel gecıcek aklında bişi kalmıycak duam senınle

bu mevsimde levrek hem lezzetli hem besleyicidir ferda.
çinekop lüfer hamsi vs de besleyici ve güzeldir ama mevsimi değil.
şimdi levrekin en güzel zamanları

master erken canım daha
gerçi bebekten bebeğe değişir
kuzey alkış bay bay gel gel falan yapıyo ilk baybay yapıyodu o zaman 7 aylık falandı belki daha büyük sonra da diğerlerini öğrendi
bizim haziran annelerinde hala hiçbirini yapamayan da var hepsini erkenden yapan da
o yüzden bişey diyemicem
sen karşısında yap beynine kazınsın

aysun levreği çok severim de deniz levreği bulmak zor yaa kültür istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…