inşallah ameliyatın başarıyla gerçekleşir canımmbende sesini duyunca çok duygulandım eminem ne güzel bi heyecandır yarabbim..
ne bileyim ki eminem inşallah benimde rabbimden tek dileğim o inş.yaşayabilirim bu güzel duyguları bende bizde....
ne zaman acaba...
şu ameliyatım bi geçse idi hayırlısıyla streslerdeyim....
benn buradayımmmbaşka kimler burda?
emoşum,aysunum
ferdammm
kuzUM nasılsın megim benim :)
günaydııınn
duyguya bakayım dedim daha girmedi demek
girdiği çıktığı bir olacak zaten
sağlıkla kavuşsun meleğine
megimmm
Kızlar bende spiral taktıracaktm vazgeçtim ya. Yorumları okudum kk'da. Kiminin rahmine saplanıomuş. Kimi hamile kalıyomuş. Kimisinde kayboluyomuş ne olduğu belli değil. Tirstm randevuyu iptal ettim. Prezervatif en iyisi sanırım ya
Kızlar bende spiral taktıracaktm vazgeçtim ya. Yorumları okudum kk'da. Kiminin rahmine saplanıomuş. Kimi hamile kalıyomuş. Kimisinde kayboluyomuş ne olduğu belli değil. Tirstm randevuyu iptal ettim. Prezervatif en iyisi sanırım ya
iyiym kuzum ne olsun. Emir le uğrasiorm uyuyo o da kafa dinliyorum biraziyiyim oflucanım kuzum
Petshopçuluğa devam
bızdığın nasıl?
ferdammmmm
gelmiştir belki de ece kız
emzirırken vurulmuyomuş sanırım yabnm annem bana spiral takılıyken gebe kalmışcnm bide iğneler var 3 ay 6ay 1 yıllık bide onları araştır istersen
inşallah ameliyatın başarıyla gerçekleşir canımm
ve bu senin meleğinin gelmesine vesile olur inşallah
bak benim ablamda bu ameliyattan sonra gebe kaldı
benn buradayımmm
ama patronda burdaaa
oflum spiral bence harika bir korunma yöntemi.. hiç başın ağrımaz taktır sen..
prezer.... güven olmaz.. sonra hani eğer de doğurmayacaksan,kürtaj çok ağır bir durum manen
spirali,eğer dış gebelik eğilimi-hikayesi varsa (hani geçmişte falan) önermiyor doktorlar..
balık kültürü gelişmiş olan arkadaşlar bi cvp vern
kuzeye balık vermeye başladım da
hem çok besleyici olsun hem lezzetli olsun hem dip balığı olmasın deniz balığı hatta derin su balığı olursa daha iyi olur
ne alabilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?