canımmm duygummmmyarın büyükk gün ALLAH ın izniyle küçük meleğini kucağına alıcaksın rabbim hayırlı bir evlat etsin sağlıklı sıhatli analı babalı büyütmek nasip etsin inşalahh dualarım seninle canım benimm ALLAH a emanet olunn
bence uyu da vakit geçiversin hemenn
jaledanım nasılsın ne yapıyon.
canımm sağol iyim aslında birazda yorgunum bir duş alıp uyucam
Canım çok az kaldı Rabbimin izniyle sağ sağlim alırsın inş ecemizi kucağına inş yarın bu saatlerde göbişinde değil kucagında seni emmel için kıpır kıpır kucağında olucak dualarım seninle inanki ben bile heycan yaptım inş yarın duyucaksın kuzunun cennet kokusunu Rabbime sonsuz şükürler olsun duanda unutmıycagını bılıyoruz teyzesi bizide hatırla inş bizlerde görelim böle mutlu günler allaha emanetsiniz Rabbim yar ve yardımcın olsun inş kolaycacık geçsin agrısız sızısız bol bol sutün gelsin ecemize mama olsun hayır haberlerını bekliyoruz cok öpüyorum ikinizide doğuma girmeden Er rakip ismini tesbih et diline kolaycacık olsun inşsizi çookkkk seviyorummm
yarın hastane için çikolatamızı aldık kocişle dusumu da aldm misler gibikeyfm yernde yarın yeni bi hayat hayal etmeye çalşıorm ama yaşamak lazm sanrm sag salim alaym da kuzumu bugun daha bi hareketli hissedıo sanki çıkacagnı
Hepiniziiii çokkk seviyorummmm ii haberlerle ve yavrumla dönücem Allah'ın izniyle dualarınızı esirgemeyin benim de dualarım sizlerle
Bizde bugün akşam yemeğinden sonra yürüyüşe çıktık annemle yarım bir saat kadar yürüdük.
Avm ye gittik tüm ayakkabılarım ayağıma küçüldüğü için indirimden bir spor ayakkabı aldım ayaklarım küçülene adar idare eder beni.
Yürüyüşten geldikten sonra bende duş aldım yarın kontrol var hazırlandım çatı muayenesi iyi geçer inşallah.
Hepiniziiii çokkk seviyorummmm ii haberlerle ve yavrumla dönücem Allah'ın izniyle dualarınızı esirgemeyin benim de dualarım sizlerle
gule gule kullan canım
ben de bir numara buyuk sporla ıdare etmistim ama o da kuculmeye basladı
ya benim ayaklar bacaklar cok sis tuzsuz da yıyorum ama ınanılmaz agrılı ve sısler
yuzugumu cıkaralı zaten 1 bucuk ay oldu
Alayansımı bende erken çıakrttım parmağıma sıkışır kalır diye korkmuştum.Ama benim daha yeni yei başladı hafif ellerimde ayaklarımda şimeler.
Ama hiçbir ayakkabım olmuyorduŞişmeler normal diye bliyorum ama yinede çok şişse bir dr una sor istersen
ıdrarda proteine bakıyoruz sIk sIk negatıf cıkıyor cok sukur
odem var tabi vucutta dogumdan sonra gecer umarım bu son ayım zor gececek gibi gorunuyor benim ama bebegim iyiolsun katlanıcam
tanıyonum da kontrol altında bırkac kez yukselmişti o yuzden sureklı kontrol edıyoruz
Canım inşallah zor geçmez bana son ayın tek zorluğu zamanın geçmemesi oldu.Yoksa diğer aylardan bir fark yok hala.
Yakın zamanda kontrol varmı
Beni pazar günü çağırdı dr ama duramıyorum ki yarın gidicemdr da şaşıracak ama napım görmek istiyorum kızımı
artık 2 haftada bir ya kontroller o yuzden cabuk gelıyor zamandaha rahat geciyor
zaten oglus ıkı keredır yuzunu asla gostermiyor babasına suprız yapacak herhalde. o yuzden usglerde pek birsey goremedık son ıkı kontroldur elimizde resmimiz de yok ama iyi olsun sorun degıl
kızınla bulusma gunun demek cok guzel oluyor bulusma gunlerı heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?