mrb ben daha çiçeği burnunda hamileyimdaha keseyı bıle goremedık kanda degerlerı takıp edıyorum daha ultrasona gırmedım bakalım
merhaba kızalr
geçmişi okudum ama kimse beni merek etmemiş olmasına rağmen yinede haber veriyim istedim
biz dün gittik istanbula yağmur çamur demeden iki randevuyada yetiştik ilk yeditepeye gittik ön görüşmeyi başka bir dr yaptı bilgilierimizi aldıktan sonra cem bey geldi eşimden sperm testi istedi bendede hormon ile yumurta rezervi testi istedi.benimde adetimin 3.günüydü dün hiç birşey sormadan test almadan hemen başlayalım bugün dedi bizde acelemiz yok öbür ay başlayalım dedik çıktık ordan.memoriala gittik nur hanımla görüştük bilgilerimizi aldı eski tahlilleremize baktı benim 3 günüm olduğu için ultrasyonla muayene etti yumurtalar iyi görünüyor dedi yumurtalıklarımdan biri yukarı yapışmış gibi birşey söyledi.ben 3 kere düşük yapmışsın gibi önce bütün testleri istiyorum dedi tüplerin filmi hormonlar yumurtalık rezervi testi eşimden hormon bunları dışarda istediğiniz yerde yaptırın dedi sadece eşimden sperm testini orda istedi.bize tek tek açıkladılar benim soru sormama bile gerek kalmadı o hepsini anlattı
ordan çıktığımızda ben hiç birşey demedim eşime sordum nedüşündüğünü memorial kesinlikle dedi başka hiç biryere gitmeyelim dedi ben hatta yeditepeyide düşün dediğimde boşver orayı dedi zaten benimde aklımda orası vardı ama eşimi etkilemeden fikrini almak istediğim ortak karar aldığımız için mutlu oldum.
sonuç olarak kısmet olursa memorialda başlıyoruz hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırız
bu arada acayipp başım ağrıdı yolculuğa dayanımıyorum migren var eve geldim hemen uyudum ama hala sersem gibiyim durum bu kızlar görüşürüz yine
umudum çok sevindim görüşmenin iyi geçmesine..
benim doktorum da nur hanımdı
bir muayene hariç tüm muayenelerimi onunla gerçekleştirdim. yumurta toplamamı da o yaptı.
trasnferi semra hanım yaptı.
inşallah hamile haberini de alırız burdan
hayırlı olsun tedavin.
duygumla görüştüm şimdiyarım saate kadar girecekmiş sezeryana
dualarımızı eksik etmeyelimmsağlıkla girip çıksınlar inşallahh
canımmmmmmmmmm
eminemmmheyecanla bekliyorum bende..müjdesiyle gelecek inş
duygumla görüştüm şimdiyarım saate kadar girecekmiş sezeryana
dualarımızı eksik etmeyelimmsağlıkla girip çıksınlar inşallahh
aysunummmaynen bende heyecanla bekliyorum rabbim güzel haberlerl gelmesini nasip etsin inşallah
ama çokk duygulandım ben yaa
aysunummm inşallah seninde bu heyecanları yaşaman nasip olur
selam kızlar...
duygunun hayırlı haberlerini bekliyoruz..
inşallah herşey güzel olacak :))
sizler nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?