hahhhaa
ne olacak bu halimizz meeggg bende diyet felan kalmadıı
akaşam ıslak kek yaptım tuzlu kurabiye yaptım indirdimm mideye ipin ucu kaçtı
şimdi aklım marketteki sarmalarda
duyguyla konuştuk
biraz ağrısı varmış ama ikiside çok iyilermiş
uyuyormuş ece bebeğimiz
slm var hepinize
aklında durucana midende dursun be :86:
daha yaz var hem
yi gitsin
duyguyla konuştuk
biraz ağrısı varmış ama ikiside çok iyilermiş
uyuyormuş ece bebeğimiz
slm var hepinize
aslanımm meeggg
yiyim dimiii ama :125:
bir kaynana ata sözü dirki kocan getirirken miden götürürken yeee :86::86::86:
inşallah canım.sıra sende hülyammmsağlıkla al kucağına inşallahh
Sende söyle hülyam..
maşallah ana kıza
sağolasın bize haber verdiğin için
selam kızlar
görümcem,kuzeni,arkadaşları falan bizdeler
ne zaman gidecekler hiç bilmiyorum
şuan dışarı çıktılar
onlara hizmet etmekten belim koptu
yardım etmedikleri gibi musaba da bakmıyorlar
çocuğum ben masayı kurana kadar biraz ağladı
nasıl sinirlendim
her an gelebilirler
gelirlerse çıkarım
Canımmm benimde akşama kontrolüm varslm oflum bekliyoruz heyecanla
bende bugün ilk defa kendi kahvaltımı hazırladım 5 gün ablam yaptı,hafta sonu eşim
bugün çok kısa zamanda da yapsam nasıl miiğdem bulandı
benimde akşam doktor kontrolüm var bakalım büyümüş mü miniğim
Canım spiralle hamile kalan tanıdıklarım var benim de hamile kalınınca spriali çıkaramadıkları için doğumda geliyormuş spiralKızlar bende spiral taktıracaktm vazgeçtim ya. Yorumları okudum kk'da. Kiminin rahmine saplanıomuş. Kimi hamile kalıyomuş. Kimisinde kayboluyomuş ne olduğu belli değil. Tirstm randevuyu iptal ettim. Prezervatif en iyisi sanırım ya
Hilalim iğneleri ben sordumda tavsiye etmiyorlar emzrirken yan etkileri çok fazlaymış.bnm annem bana spiral takılıyken gebe kalmışcnm bide iğneler var 3 ay 6ay 1 yıllık bide onları araştır istersen
Ayyy çok sevindimmmmmmm mahşallah ecemize tombiş kızzz olmuşşş ikisinede mahşallah Allah analı babalı büyütsün.Emiyormuşta çok sevindim duygum çok korkuyordu süt gelmeyecek diye çok şükür gelmeiş sütü hemen.duygummla konuştumm bennnbebeğinin sesi geliyodu nasıl ağlıyo anlatamm maşşallahh onlara iyiler çokk şükürrr
ama ben ağlıyorum yaa çok mutlu oldumm çokk 4 kilo doğmuş güzel ecemizz maşşallahhhem duygu ağladı hem benn konuşamadık fazlaa rabbim yavrusunu sağlıkla büyütmesini nasip etsinn inşallahhh
Canımmm sağolasınnnDuygumm Allah saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin cok sevindim mis gibidir Ecemizz kilasuda cok guzel masallah
Hepimizin gozu aydin sukurler olsun
Darisi Lovely mizin basina
Ohh iyi yapmışsın canım yarasın kuzuna.Bırak uçsun ev boşverrrKızlarrr bende konuştum duyguyla ecenin sesi eşliginde cok fena oldum cok güzel bi duygu ya
ecemiz emmişte maşallah masallah,cok görmek isterdim ya ama ilerleyen zamanlarda mutlaka görüşürüz heppbirlikte:)
bende ev yemeklerinden yemek söyledim onu bekliyorum hani bi ara özlem diyodu ya en dagınık ev yarışması yapılsa oscarı alırım die bende adaylıgımı koyorum şu anda
yi tabe be
yemek için mi yaşamalı,yaşamak için mi yemeli?
yimek için yaşamalı
hoşgeldin ece bebek:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))duygum gözün aydın tatlım rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah
bizde 6 aylık aşılarımızı olduk ağladı oğluşum geldik....................
bizimde yarın aşımız var :18:
Kızalr bugün 15:30 gibi uyandım genelde gece geç yattığım için bu saatlerde uyanıyorum.Bişeyler yiyince kızım hemen tepki verirdi bugün kahvaltı sonrası hiç hareket etmeyince çok kokrtum.Ağa ağla gözlerim balon gibi oldu.iki tane meyve üçte çikolata yiyince hareket etti çok şükür biran önce eşim gelsinde kontrole gidelim istiyorum kızımı göresem için daha rahat edecek.Ne olur ebnim için dua edin dr çatı muayenesinde çatın dar desin sezeryan için gün versin ben artık bekleyemiyorum çok yıprandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?