Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hahhhaa
ne olacak bu halimizz meeggg bende diyet felan kalmadıı
akaşam ıslak kek yaptım tuzlu kurabiye yaptım indirdimm mideye ipin ucu kaçtı
şimdi aklım marketteki sarmalarda

aklında durucana midende dursun be :86:
daha yaza var hem
yi gitsin

Son düzenleme:
aslanımm meeggg
yiyim dimiii ama :125:
bir kaynana ata sözü dirki kocan getirirken miden götürürken yeee :86::86::86:

yi tabe be
yemek için mi yaşamalı,yaşamak için mi yemeli?
yimek için yaşamalı

selam kızlar
görümcem,kuzeni,arkadaşları falan bizdeler
ne zaman gidecekler hiç bilmiyorum
şuan dışarı çıktılar
onlara hizmet etmekten belim koptu
yardım etmedikleri gibi musaba da bakmıyorlar
çocuğum ben masayı kurana kadar biraz ağladı
nasıl sinirlendim
her an gelebilirler
gelirlerse çıkarım

bana da duygumun tilifonunu verebilir misiniz kızlar

ne gıcıklarmış

piyensesim,duygumuzda aldı bebeğini kucağına biliyo musun

Canımmm benimde akşama kontrolüm varAkşam güsel haberlerini bekliyoruzzz
Canım spiralle hamile kalan tanıdıklarım var benim de hamile kalınınca spriali çıkaramadıkları için doğumda geliyormuş spiral
Sanırım en iyisi prezervatif bende öyle yapmayı düşünüyorum.
bnm annem bana spiral takılıyken gebe kalmışcnm bide iğneler var 3 ay 6ay 1 yıllık bide onları araştır istersen
Hilalim iğneleri ben sordumda tavsiye etmiyorlar emzrirken yan etkileri çok fazlaymış.
Ayyy çok sevindimmmmmmm mahşallah ecemize tombiş kızzz olmuşşş ikisinede mahşallah Allah analı babalı büyütsün.Emiyormuşta çok sevindim duygum çok korkuyordu süt gelmeyecek diye çok şükür gelmeiş sütü hemen.
Duygumm Allah saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin cok sevindim mis gibidir Ecemizz kilasuda cok guzel masallah
Hepimizin gozu aydin sukurler olsun
Darisi Lovely mizin basina
Canımmm sağolasınnnİnşallah Allah herkese yaşatsın bu duygularıııı
Ohh iyi yapmışsın canım yarasın kuzuna.Bırak uçsun ev boşverrr

Ben yeni uyandım biraz bişiler yiyip gelicem.Kızlar benim bir sorunum var idrara sıkışığım ama mesanemi kontrol edemiyorum tuvalete gidiyorum ıkınıyorum ama yaamıyorum çıkmıyor çok çok sıkıştığımda kendiliğinden azıcık yapabiliyorum ama çoğunluğu duruyor hissediyorum zorluyorum tamemen boşalmıyor mesanem zorlanmaktanda hemoreidim iyice zorlanıyor

aradım ama meşgule attı..
ya numarayı bilmediği için ya da emziriyor falan olabilir

hoşgeldin ece bebek:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))duygum gözün aydın tatlım rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah

bizde 6 aylık aşılarımızı olduk ağladı oğluşum geldik....................

şimdi bende aradım ecenin sesi ne güzelde geliyordu

kızlar randevumu aldım haftaya cumaya..
belirsizlikten kurtuldum şükür..
bir de geçip gitse idi...

Kızalr bugün 15:30 gibi uyandım genelde gece geç yattığım için bu saatlerde uyanıyorum.Bişeyler yiyince kızım hemen tepki verirdi bugün kahvaltı sonrası hiç hareket etmeyince çok kokrtum.Ağa ağla gözlerim balon gibi oldu.iki tane meyve üçte çikolata yiyince hareket etti çok şükür biran önce eşim gelsinde kontrole gidelim istiyorum kızımı göresem için daha rahat edecek.Ne olur ebnim için dua edin dr çatı muayenesinde çatın dar desin sezeryan için gün versin ben artık bekleyemiyorum çok yıprandım

bence kendine çok yükleniyosun
böyle pimpirikli hallerin devam ederse doğduktan sonra çook daha büyük sorunlar seni bekliyor olacak
azcık rahatla bak hareket etmiş
doğum konusunu da kafana takma artık hakkında hayırlısı
rahatla azcık ya vu güzel günlerin tadını çıkar
hamilelik bambaşka güzel bi duygu son günlerinin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…