Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hedef kilomuz
şuanki kilomuz
ve de BMI değerlerimiz hep aynı

boyumuzda aynı demek ki

Hadi hayırlı olsun bakalım canım benım kollar mosmor oldu ama cildim cok hassasmış senın morarmaz belki 0.6 lık ve 0.4 lük arasındaki farkı bılmıyorum ama doktor 0.4 yeterli dedi onu kullanıyorum bende Rabbime emsnetler saglıkla alalım inş kucagımıza hilalim sende sakın kendini yorma doktor bana 12 haftayı gectım diye rahatlamak yok 16 .haftaya kadar hep dıkkat edıceksın sonrada temkinli gidiceksın kıymetli bebiş dedi yani doğurana kadar napalım ssglıklı olsunlarda gecer inş bak ecemiz doğdu şükür duygumla konuştum cpk duygulandım agladım ece uyuyomus duygumun biraz sancısı varmış gecer inş bugeceyı bı atlatsa inş toparlanır inş bizde görelim o günleri hilalim pespese azı gitti çoğu kaldı beraber sayıcaz günleri

Evet yine aynı gün kontrolerimiz.Dr kilosu iyi dedi çok şükür.Hilalim bende çok erken başladım kıyafetlerimi giyememeye.İlk aylar ben bulantıdan kilo alamadım ama yinede herşey rahatsız ediyordu pantalonların düğmesi özellikle çok rahatsız edici.Sıkma bebişiniLcw nın taytlarını giyiyyorum ben çok rahat ediyorum düşük bel ve büyük beden taytlarını dene mutlaka.
Ben hamile pantalonu bir tane alıştım oda kısa sürede rahatsız etti beni sakın birçok pantalon alma belki sende kullanamayabilirsin en rahatı tayt.

anlastik!!! ben varim hadi bakalim, bugun ne pazartesi haftaya pazartesi nolcaz bakalim, bi de kim once 60 a inerse bi oldul olsa bari :)
nasil bi sey olabilir, bol cicekli alkisli resimli bir yazi :) he he :)

anlastik!!! ben varim hadi bakalim, bugun ne pazartesi haftaya pazartesi nolcaz bakalim, bi de kim once 60 a inerse bi oldul olsa bari :)
size platesi öneririm..ben kilolu değilim ama plates yapıyorum çok güzel bi spor.

size platesi öneririm..ben kilolu değilim ama plates yapıyorum çok güzel bi spor.

saolasin hulyacim, pilates hic yapmadim ama callanetics yapiyordum tekrar baslayabilirim aslinda bu aralar.
pilates i ebru salli yi izleyerek mi yapiyosun, benim topum filan yok malzemelrim yok,
malzemesiz olanlari yaparim artik. :)

güzel yazı ne demek smilayları dökerim önüne
ben çok yavaş zor kilo veriyorum cnm..
hem yapısal olrak hemde boğazımı tumamamaktan
ama olsun güzel bi heyecan olur

platesi düzenli yapamıyorum ki
1 gün yapıp 1 gün bırakıyorum..

aslında başlamak istiyorum seviyorum da ama ameliyat olunca yapamam diye bahanem oldu yapmıyyorum

Selam herkese...
Bizim Internet sorunu yuzunden gelemedim halen de evde Internet Yok
Esimin tabletine el koydum :)
Minik kizim kudurdu iyice sabah erkenden uyaniyor gunduzleri yarim saatten fazla uyumuyor
Her yana dönüyor kipir kipir yatakta deli gibi uyuyor:)
Duygum dogum etmis Allah anali babali büyütsün insallah.
Hosgelmis ece bebegimiz..

cnmmmmm biz cok özledik seni
hersey yolundaymış sevindim masallah rümeysaya
int. sorununu halledin ama ya da tableti geri verme

cnmmmmm biz cok özledik seni
hersey yolundaymış sevindim masallah rümeysaya
int. sorununu halledin ama ya da tableti geri verme

Masterim
Bende ozledim sizi.
Tablet cok lazim olmadikca bende kalicak cnm
İnterneti yaptirmaya calisiyoruz ama yakinda cikicaz bu evden
Komsular yuzunden olmazssa idare edicem birsekil de.
Senin oglan buyumus iyice masallah nasil da yakisikli kuzu

günaydınnnnn
bu kadar minik bir şeyin kadın vücudunu bu kadar etkilemesi mucize degilmi
belirtim oldukça sevindirik oluyorumm

azramm özledik hem benim alttaki tickıri fark etmedin mi sen:26:

hakkınızda hayırlısı olsun cnm
büyüyolar teyzesi senin cadı dA büyümüş güzelleşmiş Allah onları bize bağışlasın

günaydınnnnn

Hilalim yerim senin tickirini neyim
Allah tamamina erdirsin canim insallah
Didosla yazismistik telden soylemisti cok sevindim canim

merhaba master

günaydın hepinize kızlar

yerim sizin minik bebişlerinizi öpün benim için kokulu kolukulu

merhaba azra cnm..
iyi olmana sevindim..

günaydınnnnn

mucize hilalim mucize
maşallah size cnm bnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…