Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ferdam çok haklısın çok yükleniyorum yıpratıyorum kendimi ama elimde değil ki ilk aylar sanki daha rahattım bu son ay beni çok pimpirikli yaptı
üzülüyorum kızıma deli bir annesi olacak

Son düzenleme:
hoşgeldin ece..ikinizin iyi olmasına çok sevindim.darısı olmayanların başına amiiiiiiinnnn.

yok gitmedi canim gidisi uzadi hala yanimda :) ama son haftamiz buyuk ihtimal
sonra doguma gelecek

iyi akşamlar kızlar
herkescikler gitmiş

duygum canım benim güzel haberlerini aldık maşallah size
anasına babasına millete hayırlı bir evlat olsun inşallah
ikinizinde iyi olmasına çok sevindim
evinizn bereketi neşesine kavuştun şükür

Rabbime sonsuz şükürler olsun maşallah kuzumuma hep böle sevindirsin inş bizi Rabbim kendine layık kul sizlere hayırlı evlat etsin inş bahtıda tahtıda güzel olsun ayyy yerim ben onu yaaa misler gıbı kokuyodur hoşgeldin ece aramıza çok bekledık senı teyzelerin kuzenlerin ablaların abilerin ve doğmamış kardeşlerinde seniçokkk seviyooo

slmmmm kızlar şarjım çok az hbr verip kaççcam gece gelcem gene
biz baya büyümüşüz bende bebkte ben 2 kilo almışım bebekte 13mm olmuş
kalp atışlarını gösterdi,dinletmedi ama gösterdi çok şükür
yatmaya devam dedi

yeni avatarımı beyendiniz mi:26:

Ayyy yerim avatarını maşallah size hilalim çok şükür inş hep guzel haberler verıcek annesi size yatmaya devam iyi bsk afetin ikinizede sen zayıfsın kilo al bişi olmaz miden nasıl iyiyken ye ben hala kusuyorum geceleri olsun bu bile güzel iğnelere başladınızmı pıhtık kardeşim

Cok sagol pıhtık kardesim yrn baslıyorum ignelere 0,6 verdi bana hayırlısı olsun rapor fln ugrasmıycam simdi evde var bitersede alcam artık,migdem bugün basladı ama cok fena degil ama iştahıma engel olamıyorum herseyi yiyesim var
bide sunu fark ettim cok yersem migdem bulanmıyor eger az yersem o ögünde o zmn bulanıyor

Canım çok sevindim çok şükür mahşallah sizeee
Bizde şimdi geldik kontrolden.Çok şükür herşey yolunda dedi dr ama doğuma daha var yakın değil dedi.
Hergün bir saat yürü dedi.Çatı muayenesi yapmadı henüz erkenmiş 28 ine gün verdi hem nst hemde çatı muayenesi için.
Doğumada nöbetçi dr girecek diye endişeleniyordum dr um sancılanınca beni ara ben nöbetçi olmasamda gelicem doğuma dedi çok sevindim

Son düzenleme:
Hilalim iştahın varsa ye takma kilo konusu bence önemli olan bebişinin sağlıklı olması.
Bak bende hala hiç iştah yok kahvaltıyla duruyorum ama çok isterdim iştahlı olmayı benim hamileliğimde böyle geçti ama çok şükür bebeğim kilo alıyor yoksa kendimi çok suçlu hissederdim.

duygucum ece bebege kavusmussun hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun, hayirli evlat eylesin ins.
hilal cim sen de kalp atislarini gormussun masallah barekallah canim..
Aysun cum tedavin hayirli olsun canim.
ben bu aralar cok yogunum hic gelemiyorum kizlar kusura bakmayin,
carsamba 3. asilamami olucam, o da olmazsa mayis ayinda filan ins tup bebek deniyces, hakkimizda hayirlisi olsun ins.
meg cim karikatur cok komikmis :):)
cok optum!

Canım her aşılamada başarı şansı biraz daha artıyor inşallah bu son aşılaman olur meleğine kavuşursun

Meganım cok sagol cnm,benimde 28 de bir sonraki kontrol gene peş peşe gitcez,masallah senin kızınada o alıcagını alıyordur merak etme,kiloyu takmıyorum ama bugün dügmem acık gittim arabada sıktı biraz sanırım erkenden baslıycam kıyafet almaya herseyim amma darmış yaw:)

kelebegim sende sagol hadi hayırlısı inş bu sefer tutar hep dualarımdasınız

Canım her aşılamada başarı şansı biraz daha artıyor inşallah bu son aşılaman olur meleğine kavuşursun

ins kizlar.. Rabbim buyuk ama benim yine pek umudum yok.. Aro dualariniz icin..
Allaha a emanet olun..

hilalimmmmmmmmmmmmmmmmm
canımm çok mutlu oldum çok şükür kalp atışlarını duymuşsun
ayrıca avatarın ve tıcırında çok güzel olmuşş

meegggg buralardamısınn:26: eşim benii tost yemeye çağııryoo gisemmikkii

hilal avatarına bayıldım canım

pıt pıtlarını duymuşsunuz
Allah tamamına erdirsin cnm bnm
ne kadar güzellllllllllllllllll

kelebeğim çok sağol cnm bnm inş.sendende güzel haberker alırız

hilal avatarına bayıldım canım

pıt pıtlarını duymuşsunuz
Allah tamamına erdirsin cnm bnm
ne kadar güzellllllllllllllllll

kelebeğim çok sağol cnm bnm inş.sendende güzel haberker alırız

canim ayni kiloda sayiliriz bakalim kim daha once 60 a ulasicak :):)
ben dukan diyeti yapiyorum sen ne yapiyosun?

canim ayni kiloda sayiliriz bakalim kim daha once 60 a ulasicak :):)
ben dukan diyeti yapiyorum sen ne yapiyosun?
oooooooooooo açık açık yarış haa

ben çok yavaşım yalnız benim diyetim şeyyy....

kahvaltıda diyet yok

öğle ekmek pilav vs yok..

akşama da sadece salata yoğurt yada 1 tabak yemek...şeklinde..

aslında karatay yapmaya çalışıyorum ben ama sadece kahvaltıda ekmeği kesemiyorum..
ona göre ekmek hiç yok

ha ben spor da yapmıyorum...ama yarışa varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…